Temmuz agustos eylul ekim ayinda tup bebek yaptiracaklar birbirimize destek olalim...

Cevap verdim kafanı takma sorun yok hamissin allahın izniyle

o
Maşallahh maşallah su gibi rahat geçsin inşallah benimde nir oğlum var inşallah buda olur Allah herkese tatdırsın kimseye aratmasın hemen kucağında buldursun
oğlun kaç yaşında Can'ım odamı tüpbebek yöntemiyle oldu?benimde 2 yaşında oğlum var bu hafta ona kardeş için tekrar tüpbebek tedavisi olcam

kızlar selam bi sorum olacak 5 buçuk senelik evliyim eşimde sayı azlığı ve az kareketli sperm nedeniyle çocuğumuz olmuyor mart ayında tüp bebek denedik olmadı adetime 4 gün var ama yaklaşık 1 haftadır kasıklarımda ve belimde ağrı gaz guruldama ki açıksam dahi karnımın guruldadığını bilmem ve vucut ısısında artış var ağır şekilde de grip oldum sizce hamilelik olasılığı var mıdır test yapmaya çekiniyorum hüsrana uğramaktan yoruldum artık sizlerin fikri nedir

o

oğlun kaç yaşında Can'ım odamı tüpbebek yöntemiyle oldu?benimde 2 yaşında oğlum var bu hafta ona kardeş için tekrar tüpbebek tedavisi olcam
Evet canım oda tüp bebek ocakta 4 olucak Allah bağışlasın yavrularımızı inşallah sende pozitif görürsün bizimkide kardeşmistodu sen baya bi erken karar vermişsin canım hayırlısı olur inşallah nerde yaptırıyosun

Canım çok zor bişi sormuşsun kimse bilemez inşallah düşündüğün olsun hamilesindir dr görün bence testen kaçama

bursada jinemed de Can'ım.ikisi beraber büyür Can'ım iyi olur benim için.hem yaşımda daha fazla ilerlemeden yapmak istedim Can'ım.tabi Rabbim sağlıklı sıhhatli versin inşallah.adet olmayı bekliyorum.o zamana kadar Acıbadem'inde araştırıyorum.sen nerde yaptırdın Can'ım.2 tane transfer etmelerini senmi istedin?

Heycanşu bekleyiş adet olmayı brnde dortgozle beklemiştim başlamak iöin hayırlısı olsun inşallah şindiden canım Ben istanbulda özel şafak hastahanesindeyim başından beri ben istemedim kendisi öyle dedi ikisindede 2 tane yerleştirdi zaten

B
Ben 36 yaşındayım belki oyuzden oyle yapmıstır

aynen Can'ım ilkinde 2 transfer ettiler şükür 1 tanesi tuttu.şimdi de büyük ihtimalle 2 tane transfer ederler.ikiz yada tek Rabbim sağlıklı sıhhatli evlatlar versin de bir şekilde bakıp büyütcez.

aynen Can'ım ilkinde 2 transfer ettiler şükür 1 tanesi tuttu.şimdi de büyük ihtimalle 2 tane transfer ederler.ikiz yada tek Rabbim sağlıklı sıhhatli evlatlar versin de bir şekilde bakıp büyütcez.
Dediğin gibi farketmez saglıklı aıhhatlı olsunlarda bizimle plsunlarda bütün arkadaşlarımızı güldürsün Allahım

Bugün embriyolaglar aramış eşimi 11 yumurta toplanmıştı 9u sağlıklı çıkmış ama 4u döllenmiş 3. gun persembe yapabiliriz demisler telefonda. Bu kötü olduğu anlamına geliyor degil mi once hep cumartesi trensfer yapariz diyordu doktorum

Cnm önemli olan kaçıncı gün transfer olduğu yada kaç embriyonun sona kaldığıda değil. Önemli olan bir tanede olsa sağlıklı gelişen embriyonun olması. Belki defalarca yazdım ama bende 17 yumurta toplandı. 10 u döllendi ve 5. Gün transfer ederiz demişti hep doktor.2. Gün öğrendik sadece 6 embriyo kalmış ve içinden sadece birinin durumu iyi diğerleri her an ölebilir hwmen gelin 3 . Gün transfer edelim dedi embriyolog. Dünyam yıkıldı dr la konuştum sen gelmduruma göre 5. Güne devam ederi yada transfer yaparız dedi. Ben tedaviyi bırakıyordum bu yüzden düşün nasılsa ölecekler boşa iğne ilaç yemeyim dedim. 3. Gün transfer oldu tek kalan iyi embriyom ve bir tanede düşük kaliteden. Ağlaya ağlaya transfer oldum. Embriyolog dr um teselli için elinden geleni yaptı. Hatta embriyolog bu kes kesin olacak dedi. Ve en kötü tedavimde o bir embriyo ile hamile kaldım. Allahıma bin şükür. Yani bir tane kalsın ama sağlıklı olsun üzülme. Ve rabbim günü geldi desin nasip etsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…