Arkadaşım merhaba benimde iğnelerde 2. günüm ancak benim karnımda şişlik hissi oluştu iğnelerden sonra sen böyle bir problem yaşadın mı ?merhaba bayanlar herkesin tedavisi inşallah hayırlarla sonuçlanır.ben de tedavime başladım.bu 3.günüm iğnede.neler bekliyor beni bilemiyorum.Rabbim en kısa zamanda bizlerin özlemini gidersin , kucaklarımızı doldursun inşallahhh.daha önce aşılama oldum ama malesef negatif.kısmet değilmiş.inşallahh bu son olur yarabbimm.inşallahhh hepimizin ağlaması gözyaşları bu kez mutluluktan olur.dualarımdasınız hepiniz arkadaşlarım..
Test sonucu çok güzel hem sayı fazla hem ileri hareketlilik, aglütinasyon yani yapışma da yok. Sadece morfolojik yapıyı göremedim. Sen de testlerini yaptırmışsındır sanırım. Yani sonuç normal görünüyorKızlar eşim bugün test yaptırdı bakarmısınız ben anlamıyorum
saol canım benim . Morfolojik yapı labratuar görevlisinin dikkatini çeken bir bozukluk saptanırsa bakılıyormuş canım . Eşimde sıkıntı yokmuş haziran ayın 18 milyondu şimdi 165 milyon sperm çok değişkenmiş bunu anlamış olduk.Test sonucu çok güzel hem sayı fazla hem ileri hareketlilik, aglütinasyon yani yapışma da yok. Sadece morfolojik yapıyı göremedim. Sen de testlerini yaptırmışsındır sanırım. Yani sonuç normal görünüyor
Maşallah canım büyük artış var sayıda özel birşey yaptınız mı arttırmak için. Değerlerin güzelmiş hayırlısı olur inşallahsaol canım benim . Morfolojik yapı labratuar görevlisinin dikkatini çeken bir bozukluk saptanırsa bakılıyormuş canım . Eşimde sıkıntı yokmuş haziran ayın 18 milyondu şimdi 165 milyon sperm çok değişkenmiş bunu anlamış olduk.
Doktora gönderdim kocamı ocak ayında doktor iyi dedi yolladı kocamı haziran ayında aşılama oldum tutmadı bende sorun yok sinir oldum temmuz ayında tekrar yalvar yakar gönderdim kocamı doktora dedimki ilaç adı almadan gelmeMaşallah canım büyük artış var sayıda özel birşey yaptınız mı arttırmak için. Değerlerin güzelmiş hayırlısı olur inşallah
Haklısın canım değişebilirmiş gerçekten onlarada iyi bakmak lazım yediklerine içtiklerine dikkat etmek gerekiyor. Tüp bebeğe kadar inşallah artış olur hem sayıda hem kalitedeDoktora gönderdim kocamı ocak ayında doktor iyi dedi yolladı kocamı haziran ayında aşılama oldum tutmadı bende sorun yok sinir oldum temmuz ayında tekrar yalvar yakar gönderdim kocamı doktora dedimki ilaç adı almadan gelmeBaşından hemen atmaya çalışıyor doktorlar hastalarını . Neo fertil verdi bir aydır içiyor .Eşimin ocak ayında 55 milyondu haziranda 18 milyon ağustos 165 milyon . Kızlar sperm çok değişken o yüzden bence kocalarınızın da değişebilir her ay .
Arkadaşım en ufak stres erkekleri etkiliyor . Ramazan ayında oruç tuttu anında yere çakıldı değerleri. Bide labratuar ortamında tabiki zor yani onlarıda anlamak lazım . Eylül ayında ya bir tüp bebek ya bir aşılama bizi bekliyor. HayırlısıHaklısın canım değişebilirmiş gerçekten onlarada iyi bakmak lazım yediklerine içtiklerine dikkat etmek gerekiyor. Tüp bebeğe kadar inşallah artış olur hem sayıda hem kalitede
Canım hangi hastanede yaptırdınız. Biz de eşimin ilk tahlilini özel hastanede yaptırdık. Herşey çok güzeldi . 186 milyon çıktı ileri hareketlilik %80 falan her şey normal dendi. 1 yıldır çocuk olmuyor bu arada ben de tüm tetkikleri yaptırdım rahim filmi dahil her şey normal. Bir de marmara ünv. Gidelim dedik. Devlet daha iyi olur diye. Eşimin sonucu çok düşük çıktı şaşırdık. Morfoloji de kötüydü. İki test farklı olunca marmarada 15 gün sonra 3. Yü yaptırdık. Yine değerler düşük. Çok uzattım ama labrotuvar ve kullandığı yöntem çok önemli. 1 yıl boşa beklemiş olduk. Bir de çooook iyi diye seviniyorduk. Bu iş kadınlar için çok meşakatli malesef. Eşin testlerin hepsini aynı yerde yaptırdıysa ben güvenilir bir yerde bir daha yaptırmanızı öneririm. Ya tüp bebek mekezi ya da marmara ünv gibi....Doktora gönderdim kocamı ocak ayında doktor iyi dedi yolladı kocamı haziran ayında aşılama oldum tutmadı bende sorun yok sinir oldum temmuz ayında tekrar yalvar yakar gönderdim kocamı doktora dedimki ilaç adı almadan gelmeBaşından hemen atmaya çalışıyor doktorlar hastalarını . Neo fertil verdi bir aydır içiyor .Eşimin ocak ayında 55 milyondu haziranda 18 milyon ağustos 165 milyon . Kızlar sperm çok değişken o yüzden bence kocalarınızın da değişebilir her ay .
Haklısın arkadaşım biz de güvenmediğimiz için 3 ayrı yerde yaptırdık 4 defa toplamda. özel labratuarda çok düşük çıktı 18 milyon bizim devlette 55 milyon çıkmıştı bugün özel hastanede yaptı bu hastanede bende bütün tetkiklerimi yaptırdım çok güvenilir . Bizim sorunumuz zaten eşimin sadece 1 ay çok düşmesi ve aşılamanında o aya denk gelmesiydi . Eşimde sıkıntı yok aslında . Bide neo fertil baya etkili olmuş .Canım hangi hastanede yaptırdınız. Biz de eşimin ilk tahlilini özel hastanede yaptırdık. Herşey çok güzeldi . 186 milyon çıktı ileri hareketlilik %80 falan her şey normal dendi. 1 yıldır çocuk olmuyor bu arada ben de tüm tetkikleri yaptırdım rahim filmi dahil her şey normal. Bir de marmara ünv. Gidelim dedik. Devlet daha iyi olur diye. Eşimin sonucu çok düşük çıktı şaşırdık. Morfoloji de kötüydü. İki test farklı olunca marmarada 15 gün sonra 3. Yü yaptırdık. Yine değerler düşük. Çok uzattım ama labrotuvar ve kullandığı yöntem çok önemli. 1 yıl boşa beklemiş olduk. Bir de çooook iyi diye seviniyorduk. Bu iş kadınlar için çok meşakatli malesef. Eşin testlerin hepsini aynı yerde yaptırdıysa ben güvenilir bir yerde bir daha yaptırmanızı öneririm. Ya tüp bebek mekezi ya da marmara ünv gibi....
evet canım ben de aynı durumdayım.hamile gibi karnım şiş.kasıklarımda da agır bir şey taşıyorum sanki.yarın kontrolum var.sorarım sana da söylerim .hayırlısı olsun senin içinde.kontrolun ne zaman .ne kullanıyorsunArkadaşım merhaba benimde iğnelerde 2. günüm ancak benim karnımda şişlik hissi oluştu iğnelerden sonra sen böyle bir problem yaşadın mı ?
Cevabın için çok teşekkür ederim canım allah razı olsun kontrolüm 26 sında çarşamba günü Gonal F verdi doktorum 225 ml 4 günden sonra bakalım dedi senin hangi ilaç arkadaşımevet canım ben de aynı durumdayım.hamile gibi karnım şiş.kasıklarımda da agır bir şey taşıyorum sanki.yarın kontrolum var.sorarım sana da söylerim .hayırlısı olsun senin içinde.kontrolun ne zaman .ne kullanıyorsun
banada puregon 225 erdi 6 gün son iki günde puregonla beraber orgalutran diye 1 iğne verdi.yarın kontrol inşallahh çok kaliteli yumoşlarımız olur yaaCevabın için çok teşekkür ederim canım allah razı olsun kontrolüm 26 sında çarşamba günü Gonal F verdi doktorum 225 ml 4 günden sonra bakalım dedi senin hangi ilaç arkadaşım
Tedavin hayırlı olsun canım inşallah hayırlı haberler ile sonuçlanır benimde ekim ayında başlayacak tedavim raporumu almayı bekliyorum şuandaMerhaba arkadaşlar bende iğnelerime başladım sonunda 2 iğnemi yaptım 4 iğneden sonra kontrolüm var. Ancak iğnelerden sonra karnımda şişkinlik tarzı bi ağırlık var arada da sancım oluyo sizde böyle şeyler oldu mu yoksa ilacın dozu falan mı fazla geldi bana yardımcı olur musunuz ? Gonal f verdi doktorum 225 ml günlük
Seninde tedavin hayırlı olsun polyannacım inşallah seninde tedavin mutlu haberler ile taçlansınbanada puregon 225 erdi 6 gün son iki günde puregonla beraber orgalutran diye 1 iğne verdi.yarın kontrol inşallahh çok kaliteli yumoşlarımız olur yaa
Su rapor almak zormu ne kdr suruyo acabaTedavin hayırlı olsun canım inşallah hayırlı haberler ile sonuçlanır benimde ekim ayında başlayacak tedavim raporumu almayı bekliyorum şuanda
Ben istanbulda yaşıyorum çapa tıp fakültesinden raporumu alıcam Medicana internationalda yaptırmaya karar verdik raporsuz fiyatı 5200+ilaçlar raporlu 2700+ilaçlar ilaçlarda 1000 tl gibi falan tutacak herhalde nasıl tedaviden sonra raporu alacaksın orasını anlamadım burada bana söylenen raporu alınca 3 gün içinde gidip ilaçlarımı yazdırıp almam gerektiği yoksa ilaçlarda raporu kullanamıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?