Canim Hayırlı olsun insallah bebisin sımsıkı tutunur sana 9 ay boyunca birakmaz annesiniKızlar herkese slm:)dün transferim oldu haber vereyim dedim..rabbim herkese hayrlısnı nasip etsin inşallah...başka transferi olan var mı bu aralar..artık beklemedeyım bakalm günler zor geçer artık..
CNımm hayırlınolsun güzrl sonuclar alırsın inşllahh bebişler tutunur zor bekleyiş gerçekten ben atlattım bu hafta biti darısı başınaKızlar herkese slm:)dün transferim oldu haber vereyim dedim..rabbim herkese hayrlısnı nasip etsin inşallah...başka transferi olan var mı bu aralar..artık beklemedeyım bakalm günler zor geçer artık..
hayirli olsun 11 gun snr guzel sonuclarla don insallahKızlar herkese slm:)dün transferim oldu haber vereyim dedim..rabbim herkese hayrlısnı nasip etsin inşallah...başka transferi olan var mı bu aralar..artık beklemedeyım bakalm günler zor geçer artık..
Teşekkür ederim cnm amin inşallah guzel haberi vermek nasip olur..sen nasılsın sende durumlar ne cnm?hayirli olsun 11 gun snr guzel sonuclarla don insallah
Canim ben haftaya biyopsi yaptiracagim bide sulu usg yapacak rahimde bisey varmi diye yapacakmis ilk denemem olmadı ya şimdi nedenini bulalım diyo sonra bisey cikmazsa 25 inde igne tedavisine gideceğim uzun protokol yaptiriyoruz canim gelecek ay da tam tedaviye baslayacagiz kısmetse
Hayırlı olsun canım transferin. Insallah hayırlısıyla pozitifi görürsün. Benimde dün oldu transferim :)Kızlar herkese slm:)dün transferim oldu haber vereyim dedim..rabbim herkese hayrlısnı nasip etsin inşallah...başka transferi olan var mı bu aralar..artık beklemedeyım bakalm günler zor geçer artık..
Saol cnm tesekkur ederm.seninde hayrlı olsn transferin sende inşallah pozıtıfı gorursun.kacıncı gün embrıyosu kac tane transfer edildi?Hayırlı olsun canım transferin. Insallah hayırlısıyla pozitifi görürsün. Benimde dün oldu transferim :)
Gecmş olsn cnm inşallah temız cıkar sonucların bıranonce tedavıne baslar guzel sonucunu alırsn inşallah:)Canim ben haftaya biyopsi yaptiracagim bide sulu usg yapacak rahimde bisey varmi diye yapacakmis ilk denemem olmadı ya şimdi nedenini bulalım diyo sonra bisey cikmazsa 25 inde igne tedavisine gideceğim uzun protokol yaptiriyoruz canim gelecek ay da tam tedaviye baslayacagiz kısmetse
Amin hep beraber insallah canimGecmş olsn cnm inşallah temız cıkar sonucların bıranonce tedavıne baslar guzel sonucunu alırsn inşallah:)
4 tane dollenmisti 2si transfer edildi. 3 gun embriyosu 1. kalite dedi. Pozitifi görürüz insallah senin kaçıncı gun kac tane :)Saol cnm tesekkur ederm.seninde hayrlı olsn transferin sende inşallah pozıtıfı gorursun.kacıncı gün embrıyosu kac tane transfer edildi?
Benımkıler dondurulmuş embiyo cnm. 2 tane 5. Gün hakkımızda hayırlısı olsun inşallah4 tane dollenmisti 2si transfer edildi. 3 gun embriyosu 1. kalite dedi. Pozitifi görürüz insallah senin kaçıncı gun kac tane :)
Bu arada test günn ne zamn dediler..bnm 21 aralık4 tane dollenmisti 2si transfer edildi. 3 gun embriyosu 1. kalite dedi. Pozitifi görürüz insallah senin kaçıncı gun kac tane :)
Benımkıler dondurulmuş embiyo cnm. 2 tane 5. Gün hakkımızda hayırlısı olsun inşallah
Bu arada test günn ne zamn dediler..bnm 21 aralık
Aminn canim insallah. Dondurulmuslarla sans daha yüksek oluyormus :)"meryem suresini oku gunluk. Benim de 21 aralık dediler test günüme:)Bu arada test günn ne zamn dediler..bnm 21 aralık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?