Temmuz agustos eylul ekim ayinda tup bebek yaptiracaklar birbirimize destek olalim...

Kızlar herkese slm:)dün transferim oldu haber vereyim dedim..rabbim herkese hayrlısnı nasip etsin inşallah...başka transferi olan var mı bu aralar..artık beklemedeyım bakalm günler zor geçer artık..
Canim Hayırlı olsun insallah bebisin sımsıkı tutunur sana 9 ay boyunca birakmaz annesini

Kızlar herkese slm:)dün transferim oldu haber vereyim dedim..rabbim herkese hayrlısnı nasip etsin inşallah...başka transferi olan var mı bu aralar..artık beklemedeyım bakalm günler zor geçer artık..
CNımm hayırlınolsun güzrl sonuclar alırsın inşllahh bebişler tutunur zor bekleyiş gerçekten ben atlattım bu hafta biti darısı başına

hayirli olsun 11 gun snr guzel sonuclarla don insallah

Canim ben haftaya biyopsi yaptiracagim bide sulu usg yapacak rahimde bisey varmi diye yapacakmis ilk denemem olmadı ya şimdi nedenini bulalım diyo sonra bisey cikmazsa 25 inde igne tedavisine gideceğim uzun protokol yaptiriyoruz canim gelecek ay da tam tedaviye baslayacagiz kısmetse

Hayırlı olsun canım transferin. Insallah hayırlısıyla pozitifi görürsün. Benimde dün oldu transferim :)

Gecmş olsn cnm inşallah temız cıkar sonucların bıranonce tedavıne baslar guzel sonucunu alırsn inşallah:)

Kızlar sizdede bel aprısı varmı kasık çevremde agrıyo daha yeni gebelik napıcam ben kötü bişi olmaz diminkızlar

Saol cnm tesekkur ederm.seninde hayrlı olsn transferin sende inşallah pozıtıfı gorursun.kacıncı gün embrıyosu kac tane transfer edildi?
4 tane dollenmisti 2si transfer edildi. 3 gun embriyosu 1. kalite dedi. Pozitifi görürüz insallah senin kaçıncı gun kac tane :)

slm kızlarr hamile olanlar gözünüz aydın transver günü bekleynler inşş güzel gecer transverden sonra gün bekleynler hayrlı güzel haberler alırsınz inşşş kızlar ben gecen ay histeskopi yaptrmıştım bu ay kendimz denemk istedik bu adette tüpe başlıcaz bu gün tes yaptım diger topikte attım resmleri silkte olsa var dedilr emin olamıyorum inanamıyorum tecrübeli kader bacılarımından yardım istiyorum sizce durum ne?? Eki Görüntüle 1714734 Eki Görüntüle 1714731 Eki Görüntüle 1714731

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…