Temmuz agustos eylul ekim ayinda tup bebek yaptiracaklar birbirimize destek olalim...

Kızlar herkese slm:)dün transferim oldu haber vereyim dedim..rabbim herkese hayrlısnı nasip etsin inşallah...başka transferi olan var mı bu aralar..artık beklemedeyım bakalm günler zor geçer artık..
Canım inş bebişin seninle olur dualarım seninle... kaç embriyo transfer edildi? Test günün ne zaman? Süreci pozitif iyi düşünerek geçirmeye çalış tatlım

Canım inş bebişin seninle olur dualarım seninle... kaç embriyo transfer edildi? Test günün ne zaman? Süreci pozitif iyi düşünerek geçirmeye çalış tatlım
Canm çook teşekkürederim..inşallah hersey güzel olacak hep pozıtıf düşünüorm inşallah bu sefer bebişlerm beni bırakmayacak..2tane dondurulmuş 5.gün embriyosu cnm..test günüm 21aralık daha çok:)2.günüm bugün ..sende durumlar nasıl hamılelık nası gidiyo?

Şükür iyiyiz canım 15. Haftaya başladık bugün. 1 hafta sonra kontrolümüz var inş iyidir bebeğim. Darısı senin ve tüm isteyenlerin başına inş. Kendime dua ederken hep dua ediyorum Allahım isteyen herkese de nasip et inş diye. Sonucunu merakla bekliycem inş pozitif çıkar Allahtan hayırlısı diyelim

huriye048 cnm senden biley rıcaedebılırmym?bı defa taptgn testlerın fotosunu günü ile beraber atmıstn buraya ama ben kacncı syfada bulamadm bide cok aayfa var bıkere daha yollaman mümkünmü cnm?????

Dcu cnm transferin hayırlı olsun. İnşallah bu sefer bebişlerin sımsıkı tutunurlar. İnşallah güzel haberlerini bekliyoruz

1. Foto transferin 8. Günü sabah
2. Foto transferin 8. Günü akşam hcg 35
3. Foto transferin 10. Günü hcg 96
4. Foto transferin 12. Günü hcg 250
5. Foto transferin 15. Günü hcg bu testten 1 gün sonra 1800
valiente senin kaçıncı günün canım? Sonucunu merakla bekliyorum dualarımdasın tatlım inş sonuç güzel olur

Eklentiler

• 20151001_211327-1.webp
    2,8 KB · Görüntüleme: 87
  • 20151001_211634-1.webp
    3,1 KB · Görüntüleme: 101
  • 20151003_110012-1.webp
    12,3 KB · Görüntüleme: 96
  • 20151005_075618.webp
    8,8 KB · Görüntüleme: 105
  • 20151008_075258-1.webp
    9 KB · Görüntüleme: 83
Cnm cok teşekurederım zahmet oldu sana..ben şimdi yaptm ama negatıf sanrm yıne olmadı(5. Gun embrıyosu bugun 7.gunum..senın 4.gun dü mantık olarak senın 8.gunun benm7.gunumle aynı oluo

Cnm cok teşekurederım zahmet oldu sana..ben şimdi yaptm ama negatıf sanrm yıne olmadı(5. Gun embrıyosu bugun 7.gunum..senın 4.gun dü mantık olarak senın 8.gunun benm7.gunumle aynı oluo
canım senin bugün kaçıncı günün kan testi yapmadan bozma moralini.

Cnm 7. Gunum ama 5.gun embrıyosu
Ya senin cok küçük daha 7 gün belli değerin yuksel degıldır ıdrar testi niye yaptın canım kendınınuzuyosun testi dusunme artık sen yapmamıs gobı devam et lutfen moral bebeğin etkilenmesin 5. Gunde olsa erken bence ılk bebeğim 12. Gun 42 cıktı kanda degeri dusun nekadar kucuk gec tutunmus bozma sakın noralini

merhaba canım. transferimin 8 . günümdeyim. pely marka normal gebelik testi yaptim negatif çıktı. tutunmadimi acaba??

Canım hiç belli olmaz 8. Gün erken aslında. Her gebelik testinin hassasiyeti de farklı. Seninki ne marka? Sabah ilk idrarla mı yaptın? idrarda test gününden 1-2 gün önce negatif alıp sonucu pozitif olan arkadaşlar da var mesela K kayisicicegi gibi. İnş pozitifleşir tatlım

Cnm malesef olmadı kan verdim negatif...elımden birşey gelmıo.....

merhaba canım. transferimin 8 . günümdeyim. pely marka normal gebelik testi yaptim negatif çıktı. tutunmadimi acaba??
Canım hiç belli olmaz aslında 8. Gün erken. Herkeste hemen idrarda çıkmayabilir. İnş pozitif sonuçlanır canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…