Temmuz agustos eylul ekim ayinda tup bebek yaptiracaklar birbirimize destek olalim...

Cnm malesef olmadı kan verdim negatif...elımden birşey gelmıo.....
Ama canım 4-5 gün bekle acele etme. Yükselir belki. Allah hakkında hayırlısını versin canım. Doktoruna danış bence onun ne diyeceği önemli aslında

Ama canım 4-5 gün bekle acele etme. Yükselir belki. Allah hakkında hayırlısını versin canım. Doktoruna danış bence onun ne diyeceği önemli aslında
Yok cnm ya bu 4.transferm hep aynısı oldu hıc artmadı sonradan..yapıcak bısı yok bu kistle hamıle kalmak gervekten cok zor....allah herkese hayrlasnı versın....demekki rabbimin bildği bişey var.......sağlık olsun

merhaba canım benim de transfer tarihim 9 aralık. test günüm 19 aralik. bugun 8.gunum idrarda çıkmadı. yarin kan vercem. acaba tutunamadimi

Hakkında hayırlısı canım. İnş bebeğine kavuşacağın günler yakındır. Dualarımdasın

Cnm kendini hiç üzme, Rabbim dermansız dert vermesin. Gerçekten çok üzüldüm, positif sonuç alanlarda umut arıyoz. İnşallah bir gün bizde o tadı yaşarız...
Cnm benm cok saol..aynen oyle umudumuzu kaybetmememız lazım..inşallah cnm bir gün yaşıyacagız allahım izniyle..sen neler yapıosn ara verdınmi cnm sende?ben artk bıraz dınlenmeyı dusunuorm

Cnm benm cok saol..aynen oyle umudumuzu kaybetmememız lazım..inşallah cnm bir gün yaşıyacagız allahım izniyle..sen neler yapıosn ara verdınmi cnm sende?ben artk bıraz dınlenmeyı dusunuorm
Cok üzüldüm canim adanada yaptiriyosun demi baskente gittinmi hiç canim ben orda tedavi oluyorum ilki negatif ti doktor bir bakti polip var dedi polip aldı rahmi temizledim rahmi bebege ayarladim dedi ya negatifi araştırıyor lar canim

Cnm cok haklısın başkente gitmek şart oldu banada..bana artık sıradan bi merkez deıl arastran bi yer lazım belliki tutunmaması için bi sebep var ve bunu arastrp bulmassak sureklı bosuma tedavı gormus olıcam..en mantıklısda başkent suan için..histeroskopı yapıldı bana polip fılanda yok ama bilmıorm...bana bağışıklık sistemi ile ilgili bı problemım varms gbı gelıo..vucudum embrıyoyu kabullenmi savaşıp resmen 4tramsferdede burun akıntısı hapşuruk oldu resmen grip gbi bunu bugun doktora anlattm başta normal geldi ama sonradan hepsınde aynı sey olunca düşündüm acıkcası..cnm senın doktorun tayfun bey mi?

Evet canim tayfun bey deyim canim ve cok ilgili bir doktor herseye bakiyo negatif olduğunda senden çok uzuluyo baskentte esra da var randevu alabiliyosan ondan al canim oda mükemmel bir doktor canim

Öyle cnm napcaz umudumuzu kesmicez. Bizde bişey yaptığımız yok şuan, belki kendiliğimden hamile kalırım inşallah. Cnm sen istanbuldan mıydın? Neden istanbul tüp bebek merkezini düşünmedin? Keşke bizim imkanımız olsaydı istanbula gelmeye hiç düşünmeden gelirdim.

Mrb kizlar bende igne tedavime basladim progesteron 300 kullaniyorum 5 gun kullandim 3 kutu daha yazdi yeter gibi gorunuo dedi. Kontrole gittigimde sormak istedigim herseyi unutuyorum cunku doktorum cok telasli biri cok hizli konusuo onu anlamaya calisrken aklimdaki tum sorulari unutuyorum. Bugun bakti 2 tane yumurtan baya buyumus dedi onlari olctu bicti en buyukleri bu dedi 1mm gecmisler dedi bu normalmi yani benim simdi sadece 2 tane mi yumurtam toplanip dollencek acaba

1 mm mi 11 mmi

huriye048 canım nasılsın bebişin nasıl
İyi diyelim iyi olsun tatlım plasenta aşağıya yerleşmiş bizde o nedenle geçen hafta bi defa kanamam oldu dr 1 gece hastanede yatırdı şimdi evde dinleniyorum tatlım inş bi daha tekrarlamaz. Bebiş sağlıklı ve iyiydi şükür. Sen neler yapıyosun canım?

Geçmiş olsun canım Allah sağlık versin benimde cumartesi opum oldu 6 yumurta toplandı 5ini döllemişler şuan 2 tanesi devam ediyor 1i 5 diğeri geç döllenme 3 hücreliydi dün öğlen aradılar bende haber bekliyorum transfer için

Canım inş bebeğine kavuşursun en kısa zamanda

Benim bugun 18 mm olmus yumurtalarim simdi geldim kontrolden cumartesi kismetse opum olcak.. simdi gorunen 9 yumurtam var insallah hepsi kalitelidir ve 5 inci gune kadar gelirler.. cok korkuyorum aksilik cikcak diye opu dan sonra cunku doktorum hepsini toplayamayabiliriz dedi rahim duvarimin kalinligi cok iimis oyle dedi doktor transfer icin simdilik cok uygunsun insallah embriyolarda uygun olur dedi

Hayırlısı olsun hepimiz için bende dondurulmuşlarla transferim oldu bugun 5. Günü çok heyecanliyim tuhaf bir gerginlik var ne olucak diye allah hayrlisini versin hepinize kolay gelsin inş çok belim ağrıyor korkuyorum adet olucam die ama dondurma imkanınız varsa döndürun fazla yumrta lar inizi böyle çok daha kolaymiş ikinci denemem bakalım bu sefer tutturabilicekmiyiz doktor çok pozitif konuşuyor ama hersey allahtan ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…