Temmuz agustos eylul ekim ayinda tup bebek yaptiracaklar birbirimize destek olalim...

Olur inş sıkıntı yapma hiç benim de 5. Gün embriyosuydu ama tutmadı çok insan var 3. Gün embriyosuyla hamile kalan 3. Gün de olsa üzülme yani 9 tane de gayet iyi yani

Yani evt rahim agzi kalinligin cok iyi dedi.. bastan yasin kucuk diye 1 tane transfer etcez dedi simdi 2 taneye ikna ettik insallah embriyolarimizda iyi ve saglikli gelisir. Esimin spermelri cok kalitesiz insallah onlarin arasindada iyi olanlar cokar ve yolunda gider evt kalirsa kesinlikle dondurmayo dusunuyorum. Ilaclari kullanirlen hic bi yan etki yasamadim cok sukur sadece raporlu olmasina ragmen cok pahaliydi

İnş benim de normalde bi tane koyulucakti sonra insiyatif kullanıp iki yaptı ilkindede ben illa iki tane istiyorum demiştim hayırlısı artk ilaçlar da bazen gerçekten zorluyor insanı ama napalım bebeğimiz i kucağıma alalimda inş sağlıkla katlanicam artık bana da iğne vurulmak çok zor geliyor kan sulandirici iğne kullanıyorum her gün allahtan progestani bari iğne vermedi

Tup bebek tedavisinde iki gundur cetrotide vuruluyorum. o bölgede yanma oluyordu. Bugün üçüncü günüm. Az once cetrotide yaptım kendime. Ama hiç yanma olmadı. Sizce iğneyi yanlış yapmış olabilir miyim?

Kizlae bu sabah yumurtalarim toplandi 8 tane cikti bakalim yarini heycanla bekliyorum ne durumda bebikler diye.. yanlz benim cok agrim var bu normal mi

Opu dan sonra benim de çok ağrım olmuştu canm ama ben pko hastasıyım p yüzden nrmalden daha fazla ağrı cekmistim ole demişti doktorum 16 tane toplanmisti

İyi akşamlar herkese slm inşallah doğru yerdeyim vede soruma cvp alabilirim ankarada tüp bebek neresi tavsiyeniz neresi acaba doktor recai papuccu nasıl deniyelim oldumu acaba çok sağolun hepimizin allah yardımcısı olsun

Kizlae bu sabah yumurtalarim toplandi 8 tane cikti bakalim yarini heycanla bekliyorum ne durumda bebikler diye.. yanlz benim cok agrim var bu normal mi
Benimde 24 yumrtm toplandı benımde cok agrım oldu ama geciyor canım merak etme ilaçlarını duzenli kullan

Kızlar merhaba 1 haftadır kitap okur gibi sizleri okuorum henuz 525. Sayfadayim ama inatla bitiricem sizlerle swviniorum sizlerle üzülüyorum bende tüp bebek raporu için capaya başladım uzun bu süreç olacak inşallah çok uzamazda raporu alıp bende sizler gibi transfer heyecanını yaşarım

Bundan 5-6 ay önce ben de bu sayfaları okuyordum aynı senin gibi ve şükür ilk denememde tuttu şu an 5 aylık hamileyim darısı senin ve tüm isteyenlerin başına inş

Bundan 5-6 ay önce ben de bu sayfaları okuyordum aynı senin gibi ve şükür ilk denememde tuttu şu an 5 aylık hamileyim darısı senin ve tüm isteyenlerin başına inş
Huris ben seni tanıyorum kitap okur gibi bu sayfayı okuyorum su an 700 kusurlerdeyim şaka gibi ama hala cift mi tek misin onu okumadım amaavatarinin yaninda 1 tane var 2. Gelio dediğine göre tek ve allah sana bağışlasın hepinize nisanın 2 onuda biliyorum mk tüp ilaçları alio ama takvimi olmadığına göre onunda tutmadı cemrecemrenin negatif sonucunu okudum üzüldüm ışte bu kadar yakın takipteyim ama uzun süredir kimse muhabbette diil burada sanırım benimle hareketleniriz belki bende raporu çıkarınca burada sizlerle gün saymak senin gibi erkenden pozitifi görmek istiyorum

Evet canım doğru tahmin ettin 2 embriyo verilmişti biri tutundu. 6.5 yaşında bir kızım var şimdi de 2. Kızım gelecek inş. İnş sen de bu duyguları en kısa zamanda tadarsın tatlım

Bugün adet olmam gerekiyordu ama olmadim, evde ovulasyon testi vardi birkaç yorumda çift çizgi çıkarsa gebelik var demek oluyor diyen yazilar okudum, sabah kalktim üşenmedim yaptim ay birde ne göreyim çift çizgi ya nasil sevindim anlatamam sonra dedim herhalde yumurtlamiş olamam galiba doğru, ardindan bir heves gittim eczaneden bhc testi almaya bi yaptim vee sonuç hüsraaaan issyaaaaan derken size de foto yollayasim beldi benim gibi sazan olup ovulasyon testlerine aldanmayin diye

Eklentiler

• IMG_20160208_105325.webp
    9,1 KB · Görüntüleme: 43
Ama ama preductorde cikmiss o daha sağlıklı bence kesin kan vermelisin ne güzel yaaa inşallah bebeğin seninle arkadaşım haberini bekliyorum ben geçmiş sayfaları okuyan biriyim 798.sayfadayim kafayı yedim sizlerle

Ama ama preductorde cikmiss o daha sağlıklı bence kesin kan vermelisin ne güzel yaaa inşallah bebeğin seninle arkadaşım haberini bekliyorum ben geçmiş sayfaları okuyan biriyim 798.sayfadayim kafayı yedim sizlerle
Canim ya bende ilk zamanlar okumuştum sayfalari tek tek allahtan ben 300 lu sayfalarda dahil oldum senin sayfa sayisi da artti gözlerini bozma kuzum

Canim ya bende ilk zamanlar okumuştum sayfalari tek tek allahtan ben 300 lu sayfalarda dahil oldum senin sayfa sayisi da artti gözlerini bozma kuzum
Insan sabahın köründe telefona sarılıp okumaya baslarmi siyirdim walla ama çok keyifli neler yasamissiniz hepiniz Allahım en kısa zamanda herkesin yüzünü gul durur inşallah senin güldü Allahın izniyle ne zaman kan vereceksin

Canim biz tüp bebeği ekim ayında yaptirdik o gün bugün dur her adet dönemi ayni süreci yaşamaktan ve acil hemşirelerinin yine ayni test mi tarzinda aciyan bakişlarindan da sıkıldim o yüzden kattiyen kan testi yaptirmayi düşünmüyorum tatlim. Ne zaman üç liralik dandik testlerde çift çizgiyi görürüm o zaman gider kan testi yaptiririm o derece totem yaptim kendime

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…