Temmuz agustos eylul ekim ayinda tup bebek yaptiracaklar birbirimize destek olalim...

Ben seni yerim ya ama gormussun zaten ve bebisin seninle biiznillah adet günün bugün gelmezse ki gelmeyecek fazla bekletme bizi de

Ben seni yerim ya ama gormussun zaten ve bebisin seninle biiznillah adet günün bugün gelmezse ki gelmeyecek fazla bekletme bizi de

Kuzum bhc tek çizgi çıktı hamile değilim ki ama senin umudun çok nazenin, allah güzel gönlüne ve de göbeğine bolca bebiş versin inşallah

Ama iki test koymadinmi biri pozitif biri negatif? Ben pozitif olanı baz alıyorum o kaa

Şekerim bugün uyandim baktim adet olmişim, ay dedim kim şimdi gidip bhg testi alacak, evde ovulasyon testi vardi onu yapayim bari dedim e açtim okudum bazen kesin olmamakla birlikte yumurtlama gününden sonra yapilan ovulasyon testleri çift çizgi çıkabiliyormuş tabi sonrasında bhg ninde çift çizgi çıkması durumunda hamilelik onaylaniyormuş lakin benim bhg bildiğin tek çıbık hem hamile kalan birçok arkadaşim adet gününden bir iki gün sonra üç liralik dandik testlerle dakkasında kalin kirmizi çıbıklari gördüler o yüzden hiiiiiç hevesim yok zaten çok üşüyorum kanim mi çekiliyor ne

Anladım o ovulasyon testiydi demek bildiğin adet olsun yani

s.a canlar ben yarın adetimin 2. günü tüp bebege gitmeyi düşünüyoz ilk gün neler yapılıyo biraz bilgi verirmsnz??

s.a canlar ben yarın adetimin 2. günü tüp bebege gitmeyi düşünüyoz ilk gün neler yapılıyo biraz bilgi verirmsnz??
Şekerim bugün doktora gitmen gerekiyor, önce adetin ikinci günü kan veriyorsun ve hormonlara bakiliyor, adetin biter bitmez doktor alttan ultrason yaparak kist varmi yokmu ona bakıp ilaç tedavisine başliyor. Sonrasi iğneler ilçlar derken süreci yazarim tekrar sana kuzum :)

canım adetin 2. günü demişti dr bize sen yaptrdın mı?? hangi aşamadasın??
bide igne hemn kan alındıktn sonramı başlanıyo?? yoksa dedigin gibi adet bitincemi??
mesela yarın gidecegim altn muane ultrsyon ve kan olack sonra?? k.bakma çok sordum galiba
benm tm ögrenmk istedigim eşim yarın izin alamıyo iş yerinden ben tek gidecegim
hani fiyat falan bide igneler eşimn olması gerekiyo ögrenmk istedigim bu canım tek olunca zor olacak

Adetin 3. Günü gittim o gün ignelere başladım durumuma ilaçlaçlara göre o gün fiyatı konuştum bende tek gitmek zorunda kaldım eşim olmadan hallettim herşeyi 7 bin tl tuttu bizim merkez çok paracı oldugu için bu kadarı buldu saglık ocagında bedava yapılan testlere 300 verdim gereksiz masraf çıkardılar tüm zorluklara ragmen çok şükür hamileyim kızım olacak Allah kolaylık sabır versin inanarak güvenerek Başla Allah kimsenin kucagını boş bırakmasın

Canim biz ekim ayinin sonunda tüp bebek yaptirdik, bizim tutmadi ama sonradan öğrendik ki sorun eşimin spermlerindeymiş şimdi eşim iğneli tedavi görüyor. Bence sizde önce ankarada düzen labaratuvarinda eşine dna hasar testi yaptirin (spermiyogramdan bahsetmiyorum, sperm olur ama dna hasar varsa yumurta döllenmez) eğer sorun varsa boşuna tüp bebek yaptırmayin paraniz bizimki gibi boşuna gider. Sürece gelirsek biz çok çok ama gerçekten çoook araştırdık, öncelikle tüp bebek yaptiracaginiz merkezin ; labaratuvari ve sperm-yumurtanin döllenme aşamasinda büyük öneme sahip olan embiriyolog tüp bebek başarisinda %80 etkili. Tüp bebek merkezleri ortalama üç bin ila beş bin arasi para istiyorlar işlem için, e bide her muayeneye para alanlar da varmiş, bizim ilaçlar üç bin lirayi buldu, toplamda tam yedi bin tl harcadik ama biz üniversite hastanesinde profesör e yaptirdik, muayne ücreti ödemedik üstelik hemşire takibimiz falan güzeldi lakin söylediğim neden yüzünden olmadi. Sen gittiğinde doktor alttan ultrasonla bakacak ya işte kaç tane yumurtan var kaçı büyür ayın kaçinda çatlar diye hesap yapacak ona göre sana iğne verip şu gün başla diyecek mesela bence sana pazartesi başla diyebilir çünkü benimde adetimin ikinci günü cumaya denk gelmişti Sonrasinda iğneleri vurulurken iki günde bir kontrole gidiceksin doktor yumurtişlerinin büyüme hizina göre kullandiğin ilacin dozunu arttiracak yada azaltacak, sonracııma içlerinden koccaman olanlara bakip tarih verip o gün op denilen yumurta toplama işlemi yapilcak korkma uyutuyorlar zaten hissetmiyorsun.

RABBİM yavrunu kucagına almayıda nasip etsin inş bacım senin adına sevindim
ben eşimsiz fiyt konuşamam galiba öteki aya kaldı benim hayrlısı bu ay da kendimiz deneriz bundada vardr bi hayr bize hersey icinde 5250 demişti yeni zam gelmniş 5750 olmş ilçsız bnlar ayrıca testlerdede mi fiyt alıyorlar of yaa nerden bulncak bu paralar keşke durumuz biraz iyi olsa o güzel duan icin aminnnnnn amin inş bacım inş
hamilenin duası kabul olurmuş adım dilek ne olur bna bol bol dua edermisin çok ihtiyacm var çokk

Kuzum biz devletin araştirma hastanesinde yaptirdik ayni para gitti 500 tl toplama ve 3 bin tl yerleştirme ücreti, 3 bin ilaçlar 500 de ek hastane istedi ayni hesaba gelmiş valla

canım düzen lbrt biliyorum amh testimi orda yaptrmıştım
dna hasr testi dedigin fiytı ne kadr canım ne olur hakınızı helal edin hep soru soruyorum

Valla kizlar 21 defa meryem suresi okumak gerekiyormuş ben hergün bir tane okumaya başliycam, bu arada testleri devlette yaptirip özele öyle gidin bişicik diyemiyor çakallik bedava ben öyle gezdim dört tane özeli ve paragöz olanları daha rahat ayırt ettim

canım düzen lbrt biliyorum amh testimi orda yaptrmıştım
dna hasr testi dedigin fiytı ne kadr canım ne olur hakınızı helal edin hep soru soruyorum
Ay ne olcak kuzum helal olsun bizde zamaninda bu sayfadan sora sora öğrenmiştik sonra da deneyimledik dna hasar ve yaninda bi test daha öneriyorlar sanirim morfoloji testiydi toplam 300 tl ama bence bu testi yaptirmadan tüp bebek yaptirmak büyük risk çünkü sorun varsa yedi bin tl lik tüp bebek serüvenin boşa gidiyor maalesef.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…