Allahım isteyen herkeze nasip etsin gidecegin merkezi doktoru çok iyi araştır ben mersinde yaptırdım burda başka merkez yoktu adanada çok iyi merkezler var eşimin işinden dolayı gidemedik mecbur mersinde başladım tedaviye ama ilk başladım nerdeyse yarım bırakacaktım dedigim gibi çok paracı bi merkez aklında olsun testlerini saglık ocagında yaptır benim bir kızım vardı raporum yoktu ilaçlar içinde toplam dedigim gibi 7 yi buldu doktor kullanacagı ilaçlara göre fiyat veriyorRABBİM yavrunu kucagına almayıda nasip etsin inş bacım senin adına sevindim
ben eşimsiz fiyt konuşamam galiba öteki aya kaldı benim hayrlısı bu ay da kendimiz deneriz bundada vardr bi hayr bize hersey icinde 5250 demişti yeni zam gelmniş 5750 olmş ilçsız bnlar ayrıca testlerdede mi fiyt alıyorlar of yaa nerden bulncak bu paralar keşke durumuz biraz iyi olsa o güzel duan icin aminnnnnn amin inş bacım inş
hamilenin duası kabul olurmuş adım dilek ne olur bna bol bol dua edermisin çok ihtiyacm var çokk
Aşılama çok gereksiz bence ben doktora aşılama dedigimde ben günaha giremem seni hem maddi hem manevi yıpratır durumun varsa direk tüp bebege başla dedi normal yolla aşılamanın hiç bir farkı yok dediBu arada bende söylemeyi unuttum, biz de rapor çıkartmadik çünkü devlet baba sağolsun üç kez aşılama yapmadan tüpbebeğe geçemezsin dedi madem öyle karişma o zaman olmaz olsun yardimin biz kendimiz öderiz dedik. Çünkü üç kez aşilama denemek vucuda üç ay kimyasal iğnelerle eziyet demek zararsiz değil bu iğneler
canım bu testler neki merkezdeki ayrı devlete ayrı degilmi hanlerini istiyolrkiValla kizlar 21 defa meryem suresi okumak gerekiyormuş ben hergün bir tane okumaya başliycam, bu arada testleri devlette yaptirip özele öyle gidin bişicik diyemiyor çakallik bedavaben öyle gezdim dört tane özeli ve paragöz olanları daha rahat ayırt ettim
tm saol canım akşm deyim eşime inş tm derAy ne olcak kuzum helal olsun bizde zamaninda bu sayfadan sora sora öğrenmiştik sonra da deneyimledikdna hasar ve yaninda bi test daha öneriyorlar sanirim morfoloji testiydi toplam 300 tl ama bence bu testi yaptirmadan tüp bebek yaptirmak büyük risk çünkü sorun varsa yedi bin tl lik tüp bebek serüvenin boşa gidiyor maalesef.
canım bizimde rapor cıkartamıyoruz malesef cepten gidecekBu arada bende söylemeyi unuttum, biz de rapor çıkartmadik çünkü devlet baba sağolsun üç kez aşılama yapmadan tüpbebeğe geçemezsin dedi madem öyle karişma o zaman olmaz olsun yardimin biz kendimiz öderiz dedik. Çünkü üç kez aşilama denemek vucuda üç ay kimyasal iğnelerle eziyet demek zararsiz değil bu iğneler
Valla bol bol dua etmek lazım canim, biz yedi bin tl yi havaya savurduk gitti arkasindan el salladık, yani pozitif olsaydi inan hiç gözümüzde olmazdi giden. O yüzden diyorum mutlaka önce test yaptirin zaten sonuçlarin çıkmasi bir ayi bulur.canım bizimde rapor cıkartamıyoruz malesef cepten gidecek
aynen canım yer gök dua üstüneValla bol bol dua etmek lazım canim, biz yedi bin tl yi havaya savurduk gitti arkasindan el salladık, yani pozitif olsaydi inan hiç gözümüzde olmazdi giden. O yüzden diyorum mutlaka önce test yaptirin zaten sonuçlarin çıkmasi bir ayi bulur.
canım özrdilerim ama eşine neden gidiyo? sorun mu cıktıBende bugün rapor için kan verdim ve esime randevu aldım androlojiden oda ayın 25 inde gidecek bakalım raporu ne zaman alırım elime bu arada sen adet oldu mumoonheart
Maalesef canim bugün hastaneye gittim acilden kan verdim daha sonucunu bile almadan adet oldum, zaten bthc sonucu da 1.1 çıkmişBende bugün rapor için kan verdim ve esime randevu aldım androlojiden oda ayın 25 inde gidecek bakalım raporu ne zaman alırım elime bu arada sen adet oldu mumoonheart
Bahçe diye giden memnun olan arkadaşlar okudum ama karar sizin tabislm kızlar mustafa bahcecıde yada bulnet tırasta tedavı goren oldu mu nasıl memnun musunz yardım edın lutfen
Ne sormak istiyorsun canım? İnş ilk denemede tutarslm kızlar kimse yokmu?? ilk defa tüp bebk yaptıracagım adetimi bekliyorum tecrübesi olanlardan yardım almk istiyorum
MAŞALLAH hurişim günleri bitrmişsin 2 ayın kalmışNe sormak istiyorsun canım? İnş ilk denemede tutar
İnş pozitif sonuçlanır tatlım. Tüp bebek sürecindeki kan tahlilleri paket programa dahil oluyor canım yani bizde öyleydi her yerde aynıdır bence. Bol bol dua et güzel düşün güzel olsun canım. Bu arada dondurulacak embriyon kalırsa ve sağlıklıysa dındurt bence. İnş ilkinde tutar ama bi şansın daha olsun dondurulmuş transferinde ödeme daha az oluyorMAŞALLAH hurişim günleri bitrmişsin 2 ayın kalmış
RABBİM kolay dogum
hayırlı saglıklı evlat nasip etsin inşş canım
canım 8-9 adet olacagım adetin 2. günü tüpe başlıyacagız ALLAH nasip ederse
tahminm üzerini alttn ulstrsyonla bakıldıktn sonra kan veriliyo tahminm cünkü biz gitigimzde dr bunları yapmıştı biz bu ay bekleyelim dedimştk dr tm demişti
bu kan ücretlimi yani fiyatn icndemi ayrı üçretmi?
çokk heyacanlıyım bacım yaa
aminn dedigin gibi canım inş tutar yoksa bu bizim ilk ve son olack bütcemiz yok 2. yaptıramıyacagız malesef
Doktoruna hangi ilacı kullandığını söyle istersen canım ona göre bi yol seçerDoğru yeremi soruyorum bilmiyorum ama tüp bebek tedavi sürecinde antidepresana devam eden var mı?panik ataklılar süreci nasıl atlatıyor
aminnn amin inş bacım vla bol bol dua ediyorum yer gök dua üstüneİnş pozitif sonuçlanır tatlım. Tüp bebek sürecindeki kan tahlilleri paket programa dahil oluyor canım yani bizde öyleydi her yerde aynıdır bence. Bol bol dua et güzel düşün güzel olsun canım. Bu arada dondurulacak embriyon kalırsa ve sağlıklıysa dındurt bence. İnş ilkinde tutar ama bi şansın daha olsun dondurulmuş transferinde ödeme daha az oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?