Temmuz agustos eylul ekim ayinda tup bebek yaptiracaklar birbirimize destek olalim...

Öncelikle pozitif düşünmeye çalış stres yapmamaya çalış stres bu işin düşmanı. Güzel düşün güzel olsun canım benim

Öncelikle pozitif düşünmeye çalış stres yapmamaya çalış stres bu işin düşmanı. Güzel düşün güzel olsun canım benim
huriyemmm
bu gün kan verdim
progesteron 0.8 cıkmış biraz önce hemşiere aradı bir sorun gözükmüyor
ignelere başlıya bilirsin dedi
gonal-f 150
merional günde 1 göbektn igne vurulacagım
dr ultrsyona soktu
8-9 tane yum gözüyo sorun yok dedi
çokk heyacnlıyımm balım yaa bunlar şimdilk iyimi??
sorun yok degilmi? ay ne bileyim hayacn bastı yaw

Bence herşey çok yolunda canım aman nazar değmesin Allahım dileğini kabul etsin inş tatlım güzel haberlerini bekliyorum inş

Bence herşey çok yolunda canım aman nazar değmesin Allahım dileğini kabul etsin inş tatlım güzel haberlerini bekliyorum inş
ALLAH binkere razı olsun bacım
bacım senden bi ricam daha olacak oglum pazar günü ygs sınavına girecek hamilenin duası kabul olurya ogluma dua edermisin ismi BERKAY canım

Arkadaslar size umut olmak için yaziyrm cnku bn de eylül ayında hep bi umut arıyorum çok karamsardim.2 tane açık miyom ameliyati oldm ve hala 3 tane miyom um var ve bana dogal yolla kalamazsn deyip hep tüp bebeğe yolladilar.eylül ayında yaptırdım ama negatif.o negatif ten snra anladm ki bunu verecek olan sadece Allah ve isyan etmedim huzurla beklemeye basladm.hatta geçen ay platese basladm ki 2 senedir hamile kalirm da düşük yaparm diye gtmiuodm adetim gecti biraz daha geçsin dedim bekledm ve test yaptm hamileyim kan sonucum da 7000 çıktı bugün 6 haftalik hamileyim.daha bebeği goremedm bugün gidicem ama hayırlısı. Rahim içinde 3 tane miyom um var ve ben tüp bebekle değil kendiliğinden kaldm sadece Allaha dayanın ve guvenin rahat olun vakti var acele etmeyin.Allah hepimize sağlıklı hayrli evlatlar versin

Ve bir tüpüm de tıkalı dger tarafın da yumurtası gelismiyordu ama Allah ol derse oluyor dualar engel tanimiyor
yer gök dua üstne işte RABBİM isteyince herşey oluyo ol demiş çok şükür
bacım kucagına almayıda nasip eder inşş
gözün aydın çok sevindim
bnde tüp bebk yaptırıyorum
şimdi geldim
adetimn 6. günü bu gün
10 tane yum var
2 sag 1 solda
3 tane 9 m.m dedi galiba unuttum 3 büyük dedi iyi gelişiyo dedi
ignelere devm
carşmba gel dedi
bnde sizler gibi hamile olurmuyum ki
RABBİMMMM duy sesimii sana yalvarıyorum
herşeyine çok şükür hamd olsun
canım bna da dua edermisin ismim DİLEK

Bn de bi hafta önce herkes gbi kalır miyim diyodum ne zamn ki dsunmeyi bırakıp teslim oldum Allaha o zamn verdi Allah insallah dua edicem herkese

Tebrikler canım çok sevindim

Tesekkur ederm canim sizlerin doğuma az kaldı arkanızdan yetiştim5+4um bugün.dün keseyi yolk kesesini gordum.2 hfta snra kalp atışı.ama beklemek çok sormuş sürekli aklimda.kucağımıza alirz insallh hepimiz.
ALLAH kucagına almayıda nasip eder inş

Cnm tüp bebekte coraspirin kullanmstik.doktoruma sormadim.bnm zaten riskli gebelik miyomdan dolayı. sence iceyim mi bi zararı var mi.kanama yok ama düşük olmasın diye progesteron hap da verdi doktor
Canım bunu doktoruna danışman lazım yarın ara sor bence

Kullanma diyorlar nasıl olsa ilk gebeliğin düşügn de yok diyorlar ama bn kullanmak istyrm.uludag üniversiteye gidecem riskli gebelik olduğu için doktor sevk etti orda da sorarm

Kizlar benide araniza alirmisiniz haziran gbi dusunuyrz tup bebek mefikalpark ulun ulug a gttm muayne oldum ilac yazdi ne zaman kendinizi hazir hissedersenz o zaman gelin ama ilaclarini kllan bunlar kullanman gereken ilaclar dedi simir testi yapti sonuc daha ckmadi hersey ksmet bliyrm ama korku heyecan hersey karisik bu surecte neler yasadiniz anlatirmisiniz

canım merhaba amh testi yaptırmak için haseki kadın doğumdan mı randevu alınıyor.
gittiğin doktora amh tahlili yaptırmak istediğini söylemen yeterlimi acaba

tüp bebek ucretleri 5000 7000 tl arasi degisiyor.tedavi sirasinda muayene ücreti almıyorlar. İlaçlar kişiden kişiye değişiyor. Puregon300 eczane satış 235 ama tanıdık varsa gelişine 130tlye.alırsınız. pazarlik yapin olmadi. .orgalutraninda gelişi 60/70 civari .
Stres yapmadan sabırla rahat bi şekilde nasipse diye allaha birakarak ama yeme icmeye kendinizi yormamaya dikkat ederek geçirmeye çalışın o süreyi. Pozitif olun. Allah başka dert keder vermesin .Ne baska tedavisi olmayan kotu durumda insanlar var herseyin başı sağlık. dünyanın sonu değil ya.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…