Uzun zaman olmuş yazdığın ama evet kadın doğumdan randevu alıp dr söylüyorsun hemen yazıyorcanım merhaba amh testi yaptırmak için haseki kadın doğumdan mı randevu alınıyor.
gittiğin doktora amh tahlili yaptırmak istediğini söylemen yeterlimi acaba
Korkma cnm rabım buyuk ıns su mubarek gunlerdenhayırlı evlat nasıl eder ıns rabbım bn bılent hocada yaptım tuttu sukur ıns sızınde tutarTup bebek yaptiracaklar çok korkuyorum
Cnm sankı duymustum ıı olarak ınss sana da rabbım nasıp eder korkma allaha dua et rabbım ısterse kım olursa olsun drun oluoo ınss senınde olur ben ıkızlere kaldım hamıss cok sukur darıısı sıze su mubarek gecede ınsss ınssssIns canım murat sönmezer doktorum sizce nasil
Murat sonmezer dediler cok basarili diyeSlm kizlar bende 4 sefer yum catlatmasindan sonra asilama olmadan tup dusunuyorum asilama normalden bi farki olmadigi soyluyolar ve tup ankara gazide mehmet erdem varmais ona gitmeyi dusunuyoruz ins hic duydunuz mu bende de pko var o yuzden yum gelismiyo ins tup bebekle olur dr oneriniz var mi bi de ankara baskentte hulusi bey duydum yardimci olursaniz sevinirim tsk ederm simdiden ...
Canim biz murat beye gdyrz cok ovduler cok arastrdm hc olumsz bi yanit almadm laboratuar ortami cok iyi dye gdyz bastaSlm kizlar bende 4 sefer yum catlatmasindan sonra asilama olmadan tup dusunuyorum asilama normalden bi farki olmadigi soyluyolar ve tup ankara gazide mehmet erdem varmais ona gitmeyi dusunuyoruz ins hic duydunuz mu bende de pko var o yuzden yum gelismiyo ins tup bebekle olur dr oneriniz var mi bi de ankara baskentte hulusi bey duydum yardimci olursaniz sevinirim tsk ederm simdiden ...
Sen ne kadar evlisin cnm sen niye asilama yaptirmadin ve murat bey nerde ve hangi hastanede cnm senin sorun ne ?Bizde asilama ne olmadi drek tup bebek
Canim esim azosperm direk tup bebek ankarada ozel bakiyor ben 3 sene olcak evliyimSen ne kadar evlisin cnm sen niye asilama yaptirmadin ve murat bey nerde ve hangi hastanede cnm senin sorun ne ?
yumurtalarin buyumüs ondan cnm guzel bence kasik agrimasi hakkinda hayirlisi olsnMerhabalar, yarin opu var ve inanilmaz kasik agrim var. Sizce normal mi? Bu arada ilk defa tup bebek deniyoruz. Yasim 34. Hayirlisi bakalim
yumurtalarin buyumüs ondan cnm guzel bence kasik agrimasi hakkinda hayirlisi olsn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?