Temmuz agustos eylul ekim ayinda tup bebek yaptiracaklar birbirimize destek olalim...

canım merhaba amh testi yaptırmak için haseki kadın doğumdan mı randevu alınıyor.
gittiğin doktora amh tahlili yaptırmak istediğini söylemen yeterlimi acaba
Uzun zaman olmuş yazdığın ama evet kadın doğumdan randevu alıp dr söylüyorsun hemen yazıyor

Ins canım murat sönmezer doktorum sizce nasil
Cnm sankı duymustum ıı olarak ınss sana da rabbım nasıp eder korkma allaha dua et rabbım ısterse kım olursa olsun drun oluoo ınss senınde olur ben ıkızlere kaldım hamıss cok sukur darıısı sıze su mubarek gecede ınsss ınssss

Slm kizlar bende 4 sefer yum catlatmasindan sonra asilama olmadan tup dusunuyorum asilama normalden bi farki olmadigi soyluyolar ve tup ankara gazide mehmet erdem varmais ona gitmeyi dusunuyoruz ins hic duydunuz mu bende de pko var o yuzden yum gelismiyo ins tup bebekle olur dr oneriniz var mi bi de ankara baskentte hulusi bey duydum yardimci olursaniz sevinirim tsk ederm simdiden ...

Murat sonmezer dediler cok basarili diye

Canim biz murat beye gdyrz cok ovduler cok arastrdm hc olumsz bi yanit almadm laboratuar ortami cok iyi dye gdyz basta

Merhaba 4 yillik evliyiz. Esim azosperm. Ama cikisimjz var cok shukr. Biz de ekimde ya Kasimda baslamak istihlruz tup bebege insha Alah.

Merhabalar, yarin opu var ve inanilmaz kasik agrim var. Sizce normal mi? Bu arada ilk defa tup bebek deniyoruz. Yasim 34. Hayirlisi bakalim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…