Temmuz agustos eylul ekim ayinda tup bebek yaptiracaklar birbirimize destek olalim...

Merhaba kızlar
Ben yolun başındayım henüz bugün gonal f kullanmaya başlıcam ilk denemem
Hakkımızda hayırlısı olsun inşaalllaaahhh

belki başlarda yazmışsınızdır ama izmirde hangi doktora gittiniz acaba ?

Benim doktorum Ali Oner Erdogdu. Kesinlikle cok memnunum, aylardir beni tedaviye hem fiziksel hem de psikolojik hazirladi diyebilirim :) (buarada benim 3. Doktorum, biraz zor ve nazli bir hastayim galiba- 2 doktorum izmirin en populer doktorlarindandi) ama gercekten hasta doktor iliskisi cok onemli. Bu yuzden tedavime Ali bey ile basladim :)

memnun kalmadığınız doktorlar kımlerdı ali bey hangı hastane ıle çalışıyor acaba

memnun kalmadığınız doktorlar kımlerdı ali bey hangı hastane ıle çalışıyor acaba

Ali bey'in kendi muayenehanesi var. Tedavi islemlerinde irenbe ile calisiyor. Sizin tedaviniz nerede yapiliyor? Diger doktorlar israel aruh ve prof.dr.husnu caglar. Alanlarinda cok iyiler ve deneyimliler ama bu durum cok hassas. Gercekten hastanin ne hissettigi daha onemli diye dusunuyorum.

bende izmirde dilek hanım var kent hastanesi ile çalışıyor onunla başladım tedaviye bakalım ınsallah hayırlısı olur

Merhaba arkadaşlar bende Bursa'dan anne olma mücadelesi veren biriyimhaziran ayında ilk tüp bebek denemem oldu ve negatif sonucunu aldık.bizimkizi sebepsiz infertilite hersey olmasi gerekenden daha iyi olmasina rağmen Rabbim nasip etmedi.Bu ay hiteroskopi yapildi yine bi sorun çikmadi dr um çizik atmiş tutunmaya faydasi oluyo diye.onumuzdeki ayda dondurulmuş transferi olucam.Dilerim Rabbim emeklerimizi boşa cikarmaz tez vakitte evlatlarimiza kavusturur bizleri

Kızlar yumurta toplama işlemi nasıl oluyor? Bitince günlük hayata devam ediliyor mu yatılıyor mu? Bide ağrı filan var mı? Cumartesi toplanacak yumurtalarım

Kızlar yumurta toplama işlemi nasıl oluyor? Bitince günlük hayata devam ediliyor mu yatılıyor mu? Bide ağrı filan var mı? Cumartesi toplanacak yumurtalarım
Yumurta toplama çok korkulacak bişi değil rahat tut kendini genel anestezi altında oluyor
Toplama işleminden sonra hafif sersemlik oluyor uyku hali ve regl sancısı oluyor 1 2 saat o kadar sonrasında normal günlük hayatın gibi devam edebiliyorsun
Benim dün oldu toplama işlemim
Hakkında hayırlısı olsun inş
Nerede tedavi görüyorsun

Selam ben de kendi tüp bebek transferi serüvenimden bahsedeyim. İlk denememdi.
Haziran ayında okullar kapanınca başladım tedaviye. Temmuzun başı gibi yumurta toplama işlemi oldu. 25 yumurta toplandı 6 tanesi kaliteli çıktı ve donduruldu. Çünkü polip tespit edildi ben de ve Temmuz ayında ameliyat olmam gerekti bu nedenle de transferim ertelendi.
Eylül'ün 2 sinde transferim oldu. İki tane embriyo transfer edildi. Transferin 9. günü idrar testinde ikinci çizgi silik çıktı, 11. günde silik çıkınca aynı gün kan testimi yaptırdım. Transfer sonrası 11. gün HCG değerim 317 çıktı. Şükür gebeyim. Çok sevinemedim yok kesesi var mı kalbi atar mı derken... 13. gün HCG değerim ise 9870 çıktı. transfer sonrası 20. gün HCG değerim ise 13409 çıktı.
Bugün transfer sonrası 21. gün yani 5+1 günlük gebeyim ve doktor tek kese gördü. 10 gün sonra tekrar gidip kalp atışına bakacağız. Allah hepimize hayırlısını versin. Kucağımıza çocuklarımızı almayı nasip etsin.
Bu süreçte ne kadar sabretmek gerekiyor bir sen biliyorsun. Beyninle kalbin hiç susmuyor. Kullanılan ilaçların üzerinde bıraktığı etkilerden bahsetmiyorum bile. Forumda o süreçte okumadığım yazı kalmamıştı. İnsana ışık tutuyor gerçekten ilk fırsatta ben de yazmak istedim :)

Hayırlısı olsun Allah sağlıkla sıhhatle sorunsuz kucağına almanı nasip etsin inş
Sormak istediği şu
2 tane transfer edildi demişsiniz kaçıncı gün embriyosuydular
Birde 2 tanenin kaliteleri hakkında bilginiz varmı?

herkese gecmıs olsun bende 2cı denemedeyım tup bebekte..ama su sıgara ılettınden kurtulamıyorum kahretsın heyecanıma yenık dusuyorum

Ankaradayım ben. Gürgan klinik e gidiyorum. İşlemden sonra yatırıyorlar mı merkezde?

İkisi de üçüncü gün embriyosuydu. Bir tanesi 1. kalite diğeri 2. kaliteydi. Transfer edildiğinde 1. kalite olan 12 hücreli, 2. kalite olan 10 hücreliydi...

İkisi de üçüncü gün embriyosuydu. Bir tanesi 1. kalite diğeri 2. kaliteydi. Transfer edildiğinde 1. kalite olan 12 hücreli, 2. kalite olan 10 hücreliydi...
3günde o kadar bölünebiliyormu embriyo
Ben belki yalnışta biliyor olabilirim
Her geçen gün 2 bölünme olarak düşünmüştüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…