Aslında çok zor değil benim geçen kasımda başladı rapor maceram ama araya 1 ameliyat girdi ben yazayım size neler gerekli rapor için bende listesi varSu rapor almak zormu ne kdr suruyo acaba
Ege ünv. kaça yapıyorlar tüp bebeğiaynen cnm biz de anlamamıştık sorduk soruşturduk ege de öyle oluyormuş.tedaviden sonra çıkıyormuş rappor.ilaçlarımızı şuan paralı alıyoruz.eczane dedi rapor çıkınca sizde düşen payı veririz.eczaneye de sorduk.biraz saçma önceden çıksa ilaçları yüzdeli alacaktık.napalım buna da şükür.zaten hazirandan beri erteleniyor tedavi.ya doktor yurtdışında ya hastane tadilatta bi de bayram dolayısı ile ertelenmişti.çok şükür bu sefer engel yoktu başladık.raporu önden çıkartsa beklemeyecektik başka yerde yaptıracaktık ama işleyiş böyleymiş
Bizim şöyle olmuştu canım ben sana ayrıntılı yazayım
Evet sizinde fiyat çok iyi çapada da 550+ilaçlar ama hiç hamile kalan görmedim orada o kadar gittim geldim bizde o yüzden medicanayı tercih ettik birde medicanada mikroenjeksiyon ile yapıyorlar tüp bebek gibi değil artı yumurtanın kabuğunu lazer ile çiziyorlarmış rahimde kabuğundan kolay ayrılsın diye bunu bütün tüp bebek merkezleri yapıyormu bilmiyorumfiyat çok iyi.embriyolog çok iyiymiş ondan gittik bizde.yoksa izmir de oturmuyorum
İnşallah canım benim çok güzel gelişsin yumoşlarımızda evlatlarımızı güzel güzel tutsunlar inşallah :)banada puregon 225 erdi 6 gün son iki günde puregonla beraber orgalutran diye 1 iğne verdi.yarın kontrol inşallahh çok kaliteli yumoşlarımız olur yaa
Amin canım inşallah. Sende hayırlısıyla raporunu al tedavine başla canım biran önce senden de müjdeli haberler duyalım inşallah hepimizden tabiki Allah yüzümüzü güldürsün :)Tedavin hayırlı olsun canım inşallah hayırlı haberler ile sonuçlanır benimde ekim ayında başlayacak tedavim raporumu almayı bekliyorum şuanda
İzmirde embriyolog nerde iyyimişfiyat çok iyi.embriyolog çok iyiymiş ondan gittik bizde.yoksa izmir de oturmuyorum
Ben çok araştırdım internetten daha önce hiç duymamıştım bunu birtek medicananın sayfasında gördüm geçen haftada görüşmeye gitmiştik orada dr sordum bunlar ekstra bir maliyetmi diye hayır bütün hastalarımıza uyguluyoruz dedi.Eğer sende sorarsan çok sevinirim acaba her yer yapıyor muhayırlısı olsun cnm hakkımızda .mikroenjeksiyonla mı yapılıyor bilmiyorum yarın kontrolüm var sorarım.ama şu lazerle çizme iyiymiş hiç duymamıştım onu daha önce.acaba medicanaya mı özel.
Bu hsg gereklimiki benim laparoskopi sonucum var rahim emarim var bunlar olmazmiki sorunum ordada gorunuyoIVF Tüp Bebek + Aşılama (İnseminasyon raporu için gerekli belgeler ) Tedaviye başlamadan 15 gün önce getirilecek ve evrakların fotokopisi çektirilecek.
Açıklanamayan inf olgularında 3 yıllık evli olma şartı (tüp bebekte )Diğer tanılarda yok
1-Üroloji -Androloji değerlendirme yazısı (Son 6 ay içinde )
2-Hastanın eşine ait sipermiogram yazısı (Son 6 ay içinde )
3-Dahiliye konsültasyon sistemik açıdan (Son 6 ay içinde )
4-Psikiyatri konsültasyon son 6 ay) 1numaralı poliklinikten istek yazısını alınız
5-Hastaya (kadına) ait 3. gün hormon tahlili (son 6 ay içinde ) 1.numaralı poliklinikten
6-HSG rahim filmi raporu (süresi önemli değil)
7-3 kez aşılama yapıldığına dair yazı (erkek faktörü yoksa)
8-Vukuatlı nüfus kayıt örneği (Her ikisi için 2 şer tane - son 6 ay içinde)
9-Sigorta hizmet dökümü SSK-Emekli Sandığı -Bağkur (Çalışan ise enaz 5 yıllık , eşinden yararlanıyor ise 900 gün ve üzeri 2 adet internetten olabilir .Aktif olarak çalışıyor olacak)
10-2 adet vesikalık resim (Hastaya ait)
Lazerin tüp bebek başarısını artırdığı söyleniyor, bu ne zaman kullanılır ?hayırlısı olsun cnm hakkımızda .mikroenjeksiyonla mı yapılıyor bilmiyorum yarın kontrolüm var sorarım.ama şu lazerle çizme iyiymiş hiç duymamıştım onu daha önce.acaba medicanaya mı özel.
Hsg istiyorlar ama benim ki 4 senelikti onuda kabul ediyorlar tekrar git çektir demiyorlar olmazsa 1 tane çektir sende canımBu hsg gereklimiki benim laparoskopi sonucum var rahim emarim var bunlar olmazmiki sorunum ordada gorunuyo
ege üniv. tıp fak. canım.ben konuşmadım embriyologlarla ama beni doktorum gönderdi oraya .o söyledi iyi olduğunu.şimdiye kadar memnunum hastaneden ben gayet ilgililer.inşallah sonu da güzel biterİzmirde embriyolog nerde iyyimiş
iyiymiş bu yöntem gerçekten inşallah gerek kalmaz da eğer kalırsa 2.yi böyle yaptırırım artık canım.acaba dondurulmuş embriyoya da uygulanabilir mi ki.şimdi benim eger kaliteli olursa dondurtturacağım.Lazerin tüp bebek başarısını artırdığı söyleniyor, bu ne zaman kullanılır ?
Embriyoların (döllenmiş yumurta) beslenip gelişebilmesi için rahim iç zarına tutunması gerekiyor. Eğer embriyonu çevreleyen zar gereğinden kalınsa rahime tutunma işlemi gerçekleşemez ve gebelik olmaz. Embriyonun rahim duvarına tutunmasını kolaylaştırmak için bu zar çeşitli işlemlerle inceltilebilir veya bir kısmında küçük bir delik oluşturulabilir. Geçmiş yıllarda bazı kimyasal maddeler ve enzimler kullanılarak yapılan bu işlem artık lazer sistemiyle yapılabiliyor. Lazer daha önce tüp bebek yöntemiyle gebelik elde edememiş kişilerde, 35 yaş ve üstü kadınlarda kullanılıyor. Ayrıca genetik tanı için biyopsi yapılacak embriyonlara, dondurma-çözme sonrası elde edilmiş embriyonlara, önceki denemelerinde iyi kalitede embriyon elde edilmesine rağmen gebelik olmayan vakalara, FSH hormonu sınırda ya da yüksek olan olgularda uygulanıyor. Merkezimizde lazerle embriyonun zarının inceltilmesi yöntemi tüm transferlerde uygulanmaktadır.
Böyle yazıyor sayfada canım bende birebir konuştum gittiğimde
inşallah canımege üniv. tıp fak. canım.ben konuşmadım embriyologlarla ama beni doktorum gönderdi oraya .o söyledi iyi olduğunu.şimdiye kadar memnunum hastaneden ben gayet ilgililer.inşallah sonu da güzel biter
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?