Temmuz agustos eylul ekim ayinda tup bebek yaptiracaklar birbirimize destek olalim...

iyiymiş bu yöntem gerçekten inşallah gerek kalmaz da eğer kalırsa 2.yi böyle yaptırırım artık canım.acaba dondurulmuş embriyoya da uygulanabilir mi ki.şimdi benim eger kaliteli olursa dondurtturacağım.
Onunla ilgili hiçbir bilgim yok canım istersen sana tel numarası vereyim arayıp bir sor

yumurtalarım bi işleme alınsın da bi sonra senin le iletişime geçerim cnm.bi de bişey soracam devlet 35 yaş altına tek embriyo koyuyuor.ama buralarda çok okuyorum 2 veya 3 koyduran.isteğine göre koyan merkez var mı bildiğin.senin merkezin ne dedi bu konuda.

Sağol canım ben de hemen eşime söyleyeyim alsın neo fetril her eczanede rahatlıkla bulunuyor mu fiyatı nedir teşekkürler....ne güzel buradan bilgi alış verişi inşallah hepimiz bebişlerimize kavuşuruz

Sağol canım ben de hemen eşime söyleyeyim alsın neo fetril her eczanede rahatlıkla bulunuyor mu fiyatı nedir teşekkürler....ne güzel buradan bilgi alış verişi inşallah hepimiz bebişlerimize kavuşuruz
Arkadaşım biz Ankara'da yaşıyoruz eczaneden 60 adet 150 tl ye aldık . Internette daha uygun vardır araştır istersen .

Ben doktor ile konuştum bu işin gerçekten maliyet olduğunu ve 2 tane hatta koyuyorlarsa 3 tane koyulmasını istedim bende 32 yaşındayım aralıkta 33 olucak 3 koymuyoruz ama 2 tane koyarız dedi dr.ve not aldı tekrar hatırlatın lütfen dedi yani 2 koyulacak Allahın izniyle.Senin merkezin kabul etti mi

Arkadaşım biz Ankara'da yaşıyoruz eczaneden 60 adet 150 tl ye aldık . Internette daha uygun vardır araştır istersen .
Benim eşimede dr Proxeed Plus verdi 30 tane var içinde 15 gün kullanacak banada folio folik asit verdi siz ne kadar kullanacaksınız ve folik asite başladınız mı acaba

Benim eşimede dr Proxeed Plus verdi 30 tane var içinde 15 gün kullanacak banada folio folik asit verdi siz ne kadar kullanacaksınız ve folik asite başladınız mı acaba
Bana folik asit falan verilmedi sadece eşime neo fertil verildi .Aslında miktar söylemedi doktor ama biz eylülde tedaviye başlayacaktık öyle planlamıştık . O yüzden 60 adet aldık .Eşimin spermi 165 milyon olunca tüp bebek veya aşılama yapmayın dediler doktorlar. Ben eylülde ya tüp bebek ya aşılama düşünüyorum. Sperm sayısı güzel çıkmış olabilir ama ben hamile kalamıyorum önemli olan bu .Demekki sadece spermle de alakalı değil eşimin zaten bir ay sadece çok düştü normalde sıkıntısı yok . lökosit içinde 2 ilaç vermişler ona günde 3 defa ama eşim 1 defa içiyor unuttuğu için doktor demiş ki lökositi bitirelim sen direk yaparsın çocuk demiş . Herkes hayal satıyor

Canım Allah hepimize güzel günleri göstersin bizde ekimde başlıyoruz hamilelik planlıyorsan folik asit içmeni tavsiye ederim istersen bir sor dr yada araştır

Canım kontrolün vardı bugün nasıl geçti merak ettim

Mrb kızlar dün opu oldum 14 yumurta toplandı sadece 10 u döllenmiş onunda sadece 6 sı yaşıyormuş.5. Gün transfer ederiz demişti doktor.ama malesef 5 güne yaşamaz gibi bişey dedi embriyolog. Moralim sıfırlandı. Perşembeye gelin transfer edelim 3. Günde dediler. Ama benim umudum kalmadı

Canım kontrolün vardı bugün nasıl geçti merak ettim
canım şimdi geldim doktordan.cuma günü opu var çok şükür her şey yolundaymış.yarın sabah son iğnemi vurulucam bakalım.perşembe hastaneye yatıcam.öyle dediler.opu da anestezi alsam mı almasam mı bilemedim yaa.var mı fikri olan.

Ümidini kaybetme canım Allah büyüktür 6 tane var şu an elinde hala dua et. Bir yumurta bir sperme ümit bağlayanlar ve hamile kalanlar var. Sen ümidini kaybetme sakın Allahın dediğinden ötesi var mı? Rabbim sana transfer yapılacak olana can versin yeter

Çok sevindim canım inşallah yarında bende problem çıkmaz kaç yumurta gelişmiş söyledi mi doktorun canım

aranıza yenı katıldım adım nerıman herkese slm :)
eylul ayında tup bebek yaptırcam doktorla on gorusmeyı yaptık ama hem korkuyorum hem tuaf hıssedıyorum rabbım hepımıze versın

aranıza yenı katıldım adım nerıman herkese slm :)
eylul ayında tup bebek yaptırcam doktorla on gorusmeyı yaptık ama hem korkuyorum hem tuaf hıssedıyorum rabbım hepımıze versın
Hoşgeldin canım o korku ve tuhaf hissetme bendede var hepde vardı merkeze gittiğimde ya da işlemler yapıldığında bile ne işim benim burda ben ne yapıyorum diyorum hala :) idrak edemiyorum bazen napalım buda bizim sınavımız mış Rabbim nasip etsin tedavinde hayırlı olsun güzel başlasın güzel devam etsin inşallah

inş canım benden sonra evlenen herkesin melekleri kucağında rabbım hayırlısıyla ısteyen herkese nasıp etsın 7 yıllık evlıyım ve doktorlar hıc bı sorun yok demesıne ragmen olmadı vardır bı bıldıgı dedım umarım hersey ıyı olur

Gözün aydın canım inşallah buradan hayırlı haberlerinide alacağız ben anestezi almadan yaptıran duymadım hiç zaten ufak bir anestezi veriyorlar bildiğim kadarıyla seni neden 1 gün önceden hastaneye yatırıyorlar birde birşeyler soracaktın sordun mu dün konuşmuştuk hani

Bence kafana takma sen hayırlısını iste 1 yumurta ile hamile kalanlar var sen dua et içini ferah tut canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…