Onunla ilgili hiçbir bilgim yok canım istersen sana tel numarası vereyim arayıp bir soriyiymiş bu yöntem gerçekten inşallah gerek kalmaz da eğer kalırsa 2.yi böyle yaptırırım artık canım.acaba dondurulmuş embriyoya da uygulanabilir mi ki.şimdi benim eger kaliteli olursa dondurtturacağım.
Sağol canım ben de hemen eşime söyleyeyim alsın neo fetril her eczanede rahatlıkla bulunuyor mu fiyatı nedir teşekkürler....ne güzel buradan bilgi alış verişi inşallah hepimiz bebişlerimize kavuşuruzHaklısın arkadaşım biz de güvenmediğimiz için 3 ayrı yerde yaptırdık 4 defa toplamda. özel labratuarda çok düşük çıktı 18 milyon bizim devlette 55 milyon çıkmıştı bugün özel hastanede yaptı bu hastanede bende bütün tetkiklerimi yaptırdım çok güvenilir . Bizim sorunumuz zaten eşimin sadece 1 ay çok düşmesi ve aşılamanında o aya denk gelmesiydi . Eşimde sıkıntı yok aslında . Bide neo fertil baya etkili olmuş .
Arkadaşım biz Ankara'da yaşıyoruz eczaneden 60 adet 150 tl ye aldık . Internette daha uygun vardır araştır istersen .Sağol canım ben de hemen eşime söyleyeyim alsın neo fetril her eczanede rahatlıkla bulunuyor mu fiyatı nedir teşekkürler....ne güzel buradan bilgi alış verişi inşallah hepimiz bebişlerimize kavuşuruz
Ben doktor ile konuştum bu işin gerçekten maliyet olduğunu ve 2 tane hatta koyuyorlarsa 3 tane koyulmasını istedim bende 32 yaşındayım aralıkta 33 olucak 3 koymuyoruz ama 2 tane koyarız dedi dr.ve not aldı tekrar hatırlatın lütfen dedi yani 2 koyulacak Allahın izniyle.Senin merkezin kabul etti miyumurtalarım bi işleme alınsın da bi sonra senin le iletişime geçerim cnm.bi de bişey soracam devlet 35 yaş altına tek embriyo koyuyuor.ama buralarda çok okuyorum 2 veya 3 koyduran.isteğine göre koyan merkez var mı bildiğin.senin merkezin ne dedi bu konuda.
Benim eşimede dr Proxeed Plus verdi 30 tane var içinde 15 gün kullanacak banada folio folik asit verdi siz ne kadar kullanacaksınız ve folik asite başladınız mı acabaArkadaşım biz Ankara'da yaşıyoruz eczaneden 60 adet 150 tl ye aldık . Internette daha uygun vardır araştır istersen .
Bana folik asit falan verilmedi sadece eşime neo fertil verildi .Aslında miktar söylemedi doktor ama biz eylülde tedaviye başlayacaktık öyle planlamıştık . O yüzden 60 adet aldık .Eşimin spermi 165 milyon olunca tüp bebek veya aşılama yapmayın dediler doktorlar. Ben eylülde ya tüp bebek ya aşılama düşünüyorum. Sperm sayısı güzel çıkmış olabilir ama ben hamile kalamıyorum önemli olan bu .Demekki sadece spermle de alakalı değil eşimin zaten bir ay sadece çok düştü normalde sıkıntısı yok . lökosit içinde 2 ilaç vermişler ona günde 3 defa ama eşim 1 defa içiyor unuttuğu içinBenim eşimede dr Proxeed Plus verdi 30 tane var içinde 15 gün kullanacak banada folio folik asit verdi siz ne kadar kullanacaksınız ve folik asite başladınız mı acaba
Canım Allah hepimize güzel günleri göstersin bizde ekimde başlıyoruz hamilelik planlıyorsan folik asit içmeni tavsiye ederim istersen bir sor dr yada araştırBana folik asit falan verilmedi sadece eşime neo fertil verildi .Aslında miktar söylemedi doktor ama biz eylülde tedaviye başlayacaktık öyle planlamıştık . O yüzden 60 adet aldık .Eşimin spermi 165 milyon olunca tüp bebek veya aşılama yapmayın dediler doktorlar. Ben eylülde ya tüp bebek ya aşılama düşünüyorum. Sperm sayısı güzel çıkmış olabilir ama ben hamile kalamıyorum önemli olan bu .Demekki sadece spermle de alakalı değil eşimin zaten bir ay sadece çok düştü normalde sıkıntısı yok . lökosit içinde 2 ilaç vermişler ona günde 3 defa ama eşim 1 defa içiyor unuttuğu içindoktor demiş ki lökositi bitirelim sen direk yaparsın çocuk demiş . Herkes hayal satıyor
Canım kontrolün vardı bugün nasıl geçti merak ettimyumurtalarım bi işleme alınsın da bi sonra senin le iletişime geçerim cnm.bi de bişey soracam devlet 35 yaş altına tek embriyo koyuyuor.ama buralarda çok okuyorum 2 veya 3 koyduran.isteğine göre koyan merkez var mı bildiğin.senin merkezin ne dedi bu konuda.
canım şimdi geldim doktordan.cuma günü opu var çok şükür her şey yolundaymış.yarın sabah son iğnemi vurulucam bakalım.perşembe hastaneye yatıcam.öyle dediler.opu da anestezi alsam mı almasam mı bilemedim yaa.var mı fikri olan.Canım kontrolün vardı bugün nasıl geçti merak ettim
Ümidini kaybetme canım Allah büyüktür 6 tane var şu an elinde hala dua et. Bir yumurta bir sperme ümit bağlayanlar ve hamile kalanlar var. Sen ümidini kaybetme sakın Allahın dediğinden ötesi var mı? Rabbim sana transfer yapılacak olana can versin yeterMrb kızlar dün opu oldum 14 yumurta toplandı sadece 10 u döllenmiş onunda sadece 6 sı yaşıyormuş.5. Gün transfer ederiz demişti doktor.ama malesef 5 güne yaşamaz gibi bişey dedi embriyolog. Moralim sıfırlandı. Perşembeye gelin transfer edelim 3. Günde dediler. Ama benim umudum kalmadı
Çok sevindim canım inşallah yarında bende problem çıkmaz kaç yumurta gelişmiş söyledi mi doktorun canımcanım şimdi geldim doktordan.cuma günü opu var çok şükür her şey yolundaymış.yarın sabah son iğnemi vurulucam bakalım.perşembe hastaneye yatıcam.öyle dediler.opu da anestezi alsam mı almasam mı bilemedim yaa.var mı fikri olan.
Ben kendim için anestezi isticem ama senin tercihin tabi problem olmaz benim için dersen anestesi olmadanda yaptırabilirsinÇok sevindim canım inşallah yarında bende problem çıkmaz kaç yumurta gelişmiş söyledi mi doktorun canım
Hoşgeldin canım o korku ve tuhaf hissetme bendede var hepde vardı merkeze gittiğimde ya da işlemler yapıldığında bile ne işim benim burda ben ne yapıyorum diyorum hala :) idrak edemiyorum bazen napalım buda bizim sınavımız mış Rabbim nasip etsin tedavinde hayırlı olsun güzel başlasın güzel devam etsin inşallaharanıza yenı katıldım adım nerıman herkese slm :)
eylul ayında tup bebek yaptırcam doktorla on gorusmeyı yaptık ama hem korkuyorum hem tuaf hıssedıyorum rabbım hepımıze versın
Gözün aydın canım inşallah buradan hayırlı haberlerinide alacağız ben anestezi almadan yaptıran duymadım hiç zaten ufak bir anestezi veriyorlar bildiğim kadarıyla seni neden 1 gün önceden hastaneye yatırıyorlar birde birşeyler soracaktın sordun mu dün konuşmuştuk hanicanım şimdi geldim doktordan.cuma günü opu var çok şükür her şey yolundaymış.yarın sabah son iğnemi vurulucam bakalım.perşembe hastaneye yatıcam.öyle dediler.opu da anestezi alsam mı almasam mı bilemedim yaa.var mı fikri olan.
Hayırlı olsun tedavin canım hangi merkezde başlıyorsunaranıza yenı katıldım adım nerıman herkese slm :)
eylul ayında tup bebek yaptırcam doktorla on gorusmeyı yaptık ama hem korkuyorum hem tuaf hıssedıyorum rabbım hepımıze versın
Bence kafana takma sen hayırlısını iste 1 yumurta ile hamile kalanlar var sen dua et içini ferah tut canımMrb kızlar dün opu oldum 14 yumurta toplandı sadece 10 u döllenmiş onunda sadece 6 sı yaşıyormuş.5. Gün transfer ederiz demişti doktor.ama malesef 5 güne yaşamaz gibi bişey dedi embriyolog. Moralim sıfırlandı. Perşembeye gelin transfer edelim 3. Günde dediler. Ama benim umudum kalmadı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?