Hayırlı olsun tedavin canım hangi merkezde başlıyorsun
Arkadaşlar birşey soracağım sizlere 2. yada 3. günü başlamak arasında birşey farkeder mi acaba bunu çok merak ediyorum
tahlil sonucum çıkınca sorayım dedim doktorum gitti.hemşireye de sormadım ama orada bir hasta vardı 2 defa yaptırmış onun dediğine göre mikro şeklinde yapılıyormuş .yatma işine gelince herkesi 1 gün önceden yatırıyor bu hastane.embriyo da 1 tane koyuyorlarGözün aydın canım inşallah buradan hayırlı haberlerinide alacağız ben anestezi almadan yaptıran duymadım hiç zaten ufak bir anestezi veriyorlar bildiğim kadarıyla seni neden 1 gün önceden hastaneye yatırıyorlar birde birşeyler soracaktın sordun mu dün konuşmuştuk hani
benim bildiğim farketmiyor arkadaşlar.her ikisi de uygun.benımde aklıma takıldı o ama mutlaka 3. gunu gel dedı sahsende sormadım 2.gunu olmazmı dıye
Keşke sen ilk görüşmeye gittiğinde diretseydin 2 tane diye nerde yaptırıyorsun sen yazmışsındır illaki ama okadar çok yazı okudum ki beynim allak bullak oldu artıktahlil sonucum çıkınca sorayım dedim doktorum gitti.hemşireye de sormadım ama orada bir hasta vardı 2 defa yaptırmış onun dediğine göre mikro şeklinde yapılıyormuş .yatma işine gelince herkesi 1 gün önceden yatırıyor bu hastane.embriyo da 1 tane koyuyorlarkeşke 2 olsaydı..
ege tıp fak .hast. ya sonuçta devlet kurumu yapmazlar.özel olsa yaparlardı sanırım.kısmet artık varsa nasibimde olur.dayanacak ne güç ne sabır ne beyin kaldı valla bende.kendi kendime konuşmaya başladım.tırlatıyorum galiba kızlar :)Keşke sen ilk görüşmeye gittiğinde diretseydin 2 tane diye nerde yaptırıyorsun sen yazmışsındır illaki ama okadar çok yazı okudum ki beynim allak bullak oldu artık
Aynen frketmiyo benimde ilk gun leke olarak gelmisti emim olamamistim 3. Gunu gittim problem cikmadi hangi gum oldugunu soyleyince doktorlar degerlendirmeyi ona gore yapiyo zatenbenim bildiğim farketmiyor arkadaşlar.her ikisi de uygun.
Evet devlette yapmazlardı canım ben artık o kadar alıştım ki hayatın akışına bıraktım kendimi hep dua ediyorum Allahım hayırlısıysa bana bu duyguyu yaşat diye tabiiki çok istiyorum evlenmeden önce eşimle derdik ki evlenelim 4-5 sene asla çocuk yapmıcaz Allahta dediki siz bana şart koşarsanız bende böyle kapı kapı arattırırım size bu hastalığım bana ne olursa olsun büyük konuşmamayı öğrettiege tıp fak .hast. ya sonuçta devlet kurumu yapmazlar.özel olsa yaparlardı sanırım.kısmet artık varsa nasibimde olur.dayanacak ne güç ne sabır ne beyin kaldı valla bende.kendi kendime konuşmaya başladım.tırlatıyorum galiba kızlar :)
aynı şeyleri ben de söylemiştim canım.en az 2 3 sene yapmak istemedim.eşim çok istiyordu.keşke onu dinleseydim zamanında.mlesef olana çare yok.Allah bize de nasip eder inşallah.hayırlısı olsun hepimizin hakkında...Evet devlette yapmazlardı canım ben artık o kadar alıştım ki hayatın akışına bıraktım kendimi hep dua ediyorum Allahım hayırlısıysa bana bu duyguyu yaşat diye tabiiki çok istiyorum evlenmeden önce eşimle derdik ki evlenelim 4-5 sene asla çocuk yapmıcaz Allahta dediki siz bana şart koşarsanız bende böyle kapı kapı arattırırım size bu hastalığım bana ne olursa olsun büyük konuşmamayı öğretti
Amin Allah isteyen herkese nasip etsinaynı şeyleri ben de söylemiştim canım.en az 2 3 sene yapmak istemedim.eşim çok istiyordu.keşke onu dinleseydim zamanında.mlesef olana çare yok.Allah bize de nasip eder inşallah.hayırlısı olsun hepimizin hakkında...
Bana kayınvalidem bir keresinde Allah hakedene verir dedi neye uğradığımı şaşırmıştımhaa bi de bayramlarda falan kalabalık bir ortama girersin herkes fıs fıs fıssss aaa olmuyomu acaba neden yapmamışlar bak eltisinin 2 tane var ondan sonra evlendi olurr olurrr yaşları da geçiyorr ..... sözleri deli ediyorrrrr.
oohaaaaaBana kayınvalidem bir keresinde Allah hakedene verir dedi neye uğradığımı şaşırmıştım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?