Temmuz agustos eylul ekim ayinda tup bebek yaptiracaklar birbirimize destek olalim...

Arkadaşlar birşey soracağım sizlere 2. yada 3. günü başlamak arasında birşey farkeder mi acaba bunu çok merak ediyorum

tahlil sonucum çıkınca sorayım dedim doktorum gitti.hemşireye de sormadım ama orada bir hasta vardı 2 defa yaptırmış onun dediğine göre mikro şeklinde yapılıyormuş .yatma işine gelince herkesi 1 gün önceden yatırıyor bu hastane.embriyo da 1 tane koyuyorlar keşke 2 olsaydı..

Keşke sen ilk görüşmeye gittiğinde diretseydin 2 tane diye nerde yaptırıyorsun sen yazmışsındır illaki ama okadar çok yazı okudum ki beynim allak bullak oldu artık

Keşke sen ilk görüşmeye gittiğinde diretseydin 2 tane diye nerde yaptırıyorsun sen yazmışsındır illaki ama okadar çok yazı okudum ki beynim allak bullak oldu artık
ege tıp fak .hast. ya sonuçta devlet kurumu yapmazlar.özel olsa yaparlardı sanırım.kısmet artık varsa nasibimde olur.dayanacak ne güç ne sabır ne beyin kaldı valla bende.kendi kendime konuşmaya başladım.tırlatıyorum galiba kızlar :)

Evet devlette yapmazlardı canım ben artık o kadar alıştım ki hayatın akışına bıraktım kendimi hep dua ediyorum Allahım hayırlısıysa bana bu duyguyu yaşat diye tabiiki çok istiyorum evlenmeden önce eşimle derdik ki evlenelim 4-5 sene asla çocuk yapmıcaz Allahta dediki siz bana şart koşarsanız bende böyle kapı kapı arattırırım size bu hastalığım bana ne olursa olsun büyük konuşmamayı öğretti

Ama bu 5,5 senede o kadar şey duydumki kayınvalidemden onları Allaha havale ettim ne olursa olsun bizi bizden başkası anlayamıyor neyazık ki

aynı şeyleri ben de söylemiştim canım.en az 2 3 sene yapmak istemedim.eşim çok istiyordu.keşke onu dinleseydim zamanında.mlesef olana çare yok.Allah bize de nasip eder inşallah.hayırlısı olsun hepimizin hakkında...

al benden de o kdar kayınvalidemden uzağım farklı illerdeyiz ama her fırsatta telefonda her gittiğimizde seni iyi bir doktora götüreyim bilmem ne onu yapmış onunda olmuyormuş Allah büyük sana da verir sözlerinden bıktım ki biz ona olmadığını söylemiyoruz bile.istemiyoruz diyoruz gerçi kimse bilmiyor bnm ablalarım dışında olmadığını.eltim desen yok artık yap bu yaştan sonra yapılan çocuklar down sendromlu olma olasılığı yuksekmiş bilmem ne.sanki oldu ben yapmadım.insanlar ne kadar çok karışıyor .ben şimdi değil önceden de uzun süre evli kalmış bebeği olmayanlara hiç adını bile anmadımneden yok bebeğiniz diye.benim ne haddime..yanlarında herhangi bir bebekten bile bahsetmedim belki olmuyordur yarasına basmayayım diye.bizi bizden başka kimse anlayamaz.hiç hassas değil insanlar.çok üzülüyorum

haa bi de bayramlarda falan kalabalık bir ortama girersin herkes fıs fıs fıssss aaa olmuyomu acaba neden yapmamışlar bak eltisinin 2 tane var ondan sonra evlendi olurr olurrr yaşları da geçiyorr ..... sözleri deli ediyorrrrr.

Bizi bizden baskasi anlamiyo gercekten topluma katilmak istemez oldum nerdeyse her dugunde her bayramda sorulardan biktim yokmu daha cocuk kac yil oldu evleneli e yapin artik laflarindan biktim bende bide en yakinlarimiz bile yaramiza tuz basiyo yengenin gelini bebegini severken yenge benim gozumun icine baka baka sevme boyle kizin yaninda demez mi sirita sirita benim icin icimi en cok acitan o oldu Allaha havale ettim hepsini bu bizim oldugu kadar onlarinda sinavi

benze olayı geçen bayram yaşadım.bi arkadaş bayram ziaretine geldi evimize bebeği 2.5 aylık falandı.ilk defa görmüştük bizd o zaman.Allah bağışlasın çok tatlı yaa maaşallah dedim ufaktan öpmüştüm.bebek yani ne kadar öpebilirsin ki.kız demesin mi bana ayyy hemen de öpüyorsun öpmeseniz.ben kimseye öptürmüyorum kucağına da vermiyorum dedi.dondum kaldım .bu arkadaşım da biliyor bebeğimin olmadığını güya arkadaşş...servis yapıyorum ayy ben anneyimm almayım çay pasta börek .bebek uyuyor uyudu hadi rahatça ye bişeyler diyorum benim mesleğim annelik anneler yemez uyanır falan şimdi ....sözleri.çok kötü oldum anlatamam.eşi bile anladı abarttığını karısının.laflar boğazımda düğümlendi gitti.ama içimden gitmedi hala o gün gözümün önünde.yazık insanlık ölmüş gerçekten.bunu arkadaş akraba yaparsa yabancı ne yapmaz.Allahım dedim o an nolur beni gözleri doluk bırakma.eşimle benim boğazımı düğümleme.güç ver sabır ver diye çok ağlayarak dua ettim.aklıma geldikçe ağlıyorum.

Bana kayınvalidem bir keresinde Allah hakedene verir dedi neye uğradığımı şaşırmıştım

Su an bile okuyunca gozlerim doldu ki bu insanlarda nasil bi vicdan var anlamiyorum allah bildigi gibi yapsin diyorum sadece o bebekken kiyamadiklari cocuklarini buyuyunce dovmeden cekinmiyolar ama simdi gelinide yengede kucucuk cocuga yaramazlik yapinca vuruyo benim icin aciyo ya rabbim vermis kiymet bilin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…