Temmuz agustos eylul ekim ayinda tup bebek yaptiracaklar birbirimize destek olalim...

Arkadaşlar boşverin böylelerini Allah a havale edin . Bakın benim eşimde lökosit çıktı kendi öz ablam sen yapmışsındır dedi :) Allah bizim sınavımızı belki Sabırla vermiş ama çevremizdekilerde bize yaptıklarıyla sınanıyorlar . Bize laf eden kaynanalar ölüm döşeğimde bizden bir bardak su istiyor .

Onlar sonra yine dert yanarlar gelinlerimiz bize bakmiyo diye anlatirlar millete yine biz suclu oluruz millete karsi allah gorsun o bilsin

Biz kul için yapmıyoruz ki Allah için yapıyoruz . Allah Herşeyi Görüyor . Bizi isteyerek üzenleri , evladımız yok diye aşağılayanları da elbet Görüyor . Önce insan olsunlar gerisi zaten gelir . Anne olmuşlar ama vicdan yok .

Kizlar merhaba..okuduklarimdan anliyorum ki hepimiz ayni seyleri yasiyoruz..boyle abuk subuk cumleler duydugumda cook icime oturuyor ama bir sey de diyemiyorum..sonra kendi kendime dusunuyorum, sonucta bu bir sinav, sakin ol, bu ruh hastasi insanlar da bu sinavin bir parcasi, kaale alma , hepsi gececek, bebegim unutturacak bana herseyi diyerek sakinlestiriyorum kendimi..siz de oyle yapmaya calisin..burada sizinle ayni sekilde hisseden bi suru insan oldugunu bilin.. Bizim guzel gunlerimiz ve bebislerimiz de cok yakinda insallah...dualarim hepimizle

Valla eşimde şöyle yaptı sperm sayımı sonuçlarını aldık kayınvalideme gittik eşim orada dediki meğerse benim çocuğum olmuyormuş biz kaç senedir boşuna uğraşıyormuşuz dedi kayınvalidem o an karanlıkta yüzüne ışık tutulmuş tavşana döndü neyseki eşimle herzaman birbirimize destek oluyoruz allah razı olsun eşimden kimseye laf söyletmiyor

Ben de 21 Agustos itibariyle basladim tedaviye. Suan igneler devam ediyor. Rabbim hakkımızda en hayirlisini versin insallah ...

AMİN... inşallahh canım.Allah gönlüne göre versin.gelişmeleri yazarsın .

Tedavin hayırlı olsun canım

Tedavisi başlayan arkadaşlarıma hayırlı olsun bende eylülde inşALLAH .
Hepinizden Allah razi olsun kizlar...İsin asli biraz da okudugum bolum itibarıyla tibbi terimlere yabancilik cekmedigim icin bu islere girmeden once cok fazla okuyup arastiriyordum ....Fakat farkettim ki cok bilmek de iyi degil insanin psikolojisini bozuyor, kafasini karıştırıyor. O yuzden uygulamaya baslamadan once doktora sunu sorcam bunu sorcam diye kafamda onlarca maddelik hazırladığım listeyi yine kafamda yırttım attim...Elzem konular dışında soru bile sormuyorum bana ne dendiyse onu yapiyorum ...Verdikleri dozda ignelerimi yaptirip kontrollere gidip geliyorum sadece...Kafam boyle daha rahat ve de stressiz gibi sanki :)

senı cok ıyı anlıyorum

benım aılem sıkma canını olur zamanı vardır der ama esımın cevresındekı bazı kısıler yasınız gecıyo ne beklıyonuz dıyınce delırıyom bıde cocuklarıyla ılgılı bısey konusunca kotu oluyom

arkadaslarım dostlarımsa sakayla takılırlar becerıksızlerrrrrrrrr falan dıye dalga gecerler:) ama dokunmaz bana guler gecerız

Kızlar doktor bana ovıtrelle iğne ve Progestan, folbıol , coraspin verdi .yumurtama 20 olmuş dedi . Bu iğne ve ilaçlar hakkında bilgi verirmisiniz ?

Kızlar doktor bana ovıtrelle iğne ve Progestan, folbıol , coraspin verdi .yumurtama 20 olmuş dedi . Bu iğne ve ilaçlar hakkında bilgi verirmisiniz ?
ovitrelle yumurta çatlatma iğnesi bu iğneden 36 saat sonra yumurtalar toplanır canım.onu yapacağın saat bellidir zaten.folbiol foilk asit içerir.coraspin kan sulandırıcı.progestan ı bilmiyorum bana da crimone jei diye bi ilaç verdi reçetede progestan içeren yazıyor.gebe kalmaya yardımcı bişey sanırım tutunmasını sağlamak amaçlı olsa gerek.opu ne zaman canıım

Kizlar yazdklarnizi okurken gozyaslarmi tutamadim..cunku sizlerle ayni seyleri yasiorum..ve artkk cok bunaldm..insan icine cikmak isteniorm heran bana o soruyla gelecekler die odum kopuo..okadar skldmki ayni insanlar defalarca ayni soruyu sorup bikmadan ayni cevabi almasindan...ben hayatmda kimseye cocuk yapin niye yok vs.. demedim..evlenemeyen arkadaslarima sormadim be zaman evlilik evlen artik diyee..cunku insanlarla empati kurmayi basarabiliorm...cahil yasli insanlari bi nebze anlayabiliorm ama okumus etmis insanlari anlamam pek mumkun olmuo...girdgmz tum ortamda(ozellkle esimin akrabalari)hepsnn cocugu var benden sonra benmle ayni anda evlenen herkesin...gecenlerde 4 bayan bide ben variz..4ude tam 5 saat boyunca cocuklarndan ve annelikten bahsetti..gozumun icine baka baka..daha neler var neler...cok canm acio ama yapicak bisi yok malesef..sadce dua etmekten baska care yok...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…