- 9 Ekim 2014
- 258
- 210
- 103
pardon cnm çok sinirlendim.eşin duydumu öyle dediğini.bi şey demedi mi ?oohaaaaa
Yazik valla yazik koskoca kadin anne olmuslar ama insan olamamislarBana kayınvalidem bir keresinde Allah hakedene verir dedi neye uğradığımı şaşırmıştım
AMİN... inşallahh canım.Allah gönlüne göre versin.gelişmeleri yazarsın .Ben de 21 Agustos itibariyle basladim tedaviye. Suan igneler devam ediyor. Rabbim hakkımızda en hayirlisini versin insallah ...
Tedavin hayırlı olsun canımBen de 21 Agustos itibariyle basladim tedaviye. Suan igneler devam ediyor. Rabbim hakkımızda en hayirlisini versin insallah ...
AMİN... inşallahh canım.Allah gönlüne göre versin.gelişmeleri yazarsın .
Tedavin hayırlı olsun canım
Hepinizden Allah razi olsun kizlar...İsin asli biraz da okudugum bolum itibarıyla tibbi terimlere yabancilik cekmedigim icin bu islere girmeden once cok fazla okuyup arastiriyordum ....Fakat farkettim ki cok bilmek de iyi degil insanin psikolojisini bozuyor, kafasini karıştırıyor. O yuzden uygulamaya baslamadan once doktora sunu sorcam bunu sorcam diye kafamda onlarca maddelik hazırladığım listeyi yine kafamda yırttım attim...Elzem konular dışında soru bile sormuyorum bana ne dendiyse onu yapiyorum ...Verdikleri dozda ignelerimi yaptirip kontrollere gidip geliyorum sadece...Kafam boyle daha rahat ve de stressiz gibi sanki :)Tedavisi başlayan arkadaşlarıma hayırlı olsun bende eylülde inşALLAH .
Tedavisi başlayan arkadaşlarıma hayırlı olsun bende eylülde inşALLAH .
benze olayı geçen bayram yaşadım.bi arkadaş bayram ziaretine geldi evimize bebeği 2.5 aylık falandı.ilk defa görmüştük bizd o zaman.Allah bağışlasın çok tatlı yaa maaşallah dedim ufaktan öpmüştüm.bebek yani ne kadar öpebilirsin ki.kız demesin mi bana ayyy hemen de öpüyorsun öpmeseniz.ben kimseye öptürmüyorum kucağına da vermiyorum dedi.dondum kaldım .bu arkadaşım da biliyor bebeğimin olmadığını güya arkadaşş...servis yapıyorum ayy ben anneyimm almayım çay pasta börek .bebek uyuyor uyudu hadi rahatça ye bişeyler diyorum benim mesleğim annelik anneler yemez uyanır falan şimdi ....sözleri.çok kötü oldum anlatamam.eşi bile anladı abarttığını karısının.laflar boğazımda düğümlendi gitti.ama içimden gitmedi hala o gün gözümün önünde.yazık insanlık ölmüş gerçekten.bunu arkadaş akraba yaparsa yabancı ne yapmaz.Allahım dedim o an nolur beni gözleri doluk bırakma.eşimle benim boğazımı düğümleme.güç ver sabır ver diye çok ağlayarak dua ettim.aklıma geldikçe ağlıyorum.
ovitrelle yumurta çatlatma iğnesi bu iğneden 36 saat sonra yumurtalar toplanır canım.onu yapacağın saat bellidir zaten.folbiol foilk asit içerir.coraspin kan sulandırıcı.progestan ı bilmiyorum bana da crimone jei diye bi ilaç verdi reçetede progestan içeren yazıyor.gebe kalmaya yardımcı bişey sanırım tutunmasını sağlamak amaçlı olsa gerek.opu ne zaman canıımKızlar doktor bana ovıtrelle iğne ve Progestan, folbıol , coraspin verdi .yumurtama 20 olmuş dedi . Bu iğne ve ilaçlar hakkında bilgi verirmisiniz ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?