Temmuz agustos eylul ekim ayinda tup bebek yaptiracaklar birbirimize destek olalim...

evet canım sanırım herkes aynı şeyleri yaşıyor.böyle insanlar yüzünden kalabalığa giremez olduk çocuk sevemez olduk yanlış anlarlar diye.ne diyelim.Allahım bize de vrerecek inşallah bizim de boynumuz bükük bi yanımız eksik kalmasın inşallahhh

Hayatım öncelikle cevabın için teşekkür ederim vakit ayırmışsın. Ben tüp bebek Yada aşılama olmuyorum . Doktora yumurta takibi için gittim bugün iğne oldum bende şaşırdım .

Amin cnm insallah...dedigin gbi ya ben bide herzaman cocuklara duskundm evlenmeden oncede oynarm saatlerce ugrasrm coxuklarda beni sever ilgili oldgmdan..ama simdi inan korkuyorum cok aci bisey gercekten insanlarin cahil olusu..

Amin cnm insallah...dedigin gbi ya ben bide herzaman cocuklara duskundm evlenmeden oncede oynarm saatlerce ugrasrm coxuklarda beni sever ilgili oldgmdan..ama simdi inan korkuyorum cok aci bisey gercekten insanlarin cahil olusu..
Cnm üzülme, seni sizi çok çok iyi anlıyorum ve bizi bizden başka kimse anlamaz. Allahım bu sefer tedavimden çok çok ümitliyim, önce Allahım sonrada türk doktorlarına güveniyorum. Ona bakarsanız türkiye gerçekten çok çok ileride. Benim bu gidecegim doktora Allah izin verise yurt dışında başarısız tedavi görüp gelenler varmış. İnşallah olumlu olurda, bende herkese önerebilirim.

Kızlar merhaba valla son konuşmaları okudum da içim cız etti!
Size benden nacizane tavsiye tüp bebek tedavisi sürecini sadece size gerçekten çok yakın olduğunu düşündüğünüz insanlarla paylaşın. (Abla kardeş anne sanırım hepi topu bu kdr) çünkü psikolojik olarak çok rahat olmanız gereken bi dönem. Ve insanlar zaten eksik arıyolar bide buna karışıp durmasınlar. Şöyle yapsan olurdu böyle yapsan olurdu diye..
Allahıma çok şükür benim 12 ağustosta transferim oldu ve 23 ağustostosta pozitif müjdesini aldım. Ama tabi daha keseyi görmeden hamileyimmm diye bağıramıyorum:)
Ama bu kadarla bitmiyo uzun bi süreç bizi bekliyo. Daha önce 2 kez düşük yaptığım için 3-4 aylık olmadan rahatlayamayacağımı biliyorum.
Bide ben her gün mutlaka dua okuyorum hem psikolojik olarak arınıyorum hem de duanın gücüne çok inanıyorum.
İnşallah isteyen herkes hayırlısıyla sağlıklı hayırlı çocuk sahibi olur

Cnm yazilari okudum dolmustm icimi doktum arada bi geliolar iste:)dr istanbuldami cnm?ekimde mi basliyacaksn tdaviye

Benimde 10 ağustos transferim 21 inde pozitif sonuç aldım çoook şükür.ama dediğin gibi pozitifle bitmiyor.bu defa düşük olur mu, allahım yoksa dış gebelik mi, eyvah hiç belirtim yok yoksa gitti mi? Keseyi görmeden kalp atışını duymadan hatta hareket ettiğini hissetmeden rahatlamıyor insan.benim hala annem ve ablam dışında kimse bilmiyor.ben sindirip emin olana kadar kimseyle paylaşmayı düşünmüyorum.

Canim ya transferimin 6. Gunu vücut ısın nasildi

Canim ya transferimin 6. Gunu vücut ısın nasildi
Resmen yanıyor gibiydim ama eşim dokunup çok sıcak değilsin diyordu.yani için için sıcaklık vardı.ama psikolojikte olabilir.tabi mersindeyim hava inanılmaz sıcaktı.hatta bi defa vücut ısımı ölçtüm 36.7 çıktı.ertesi gün aynı saatte 36.4 .nasıl üzülmüştüm anlatamam.tutmadı diye.yani vücut ısısı çok özenli ve düzenli ölçülmeyince bi anlam ifade etmiyor.sen nasıl hissediyorsun.

Valla ben de bazen yaniyorum bazen vucudum soguk oluyor ama atesim en düsük 36.7

Benim üçüncü gün transferiydi.normal şartlarda döllenmiş yumurta 6. Veya 7.günde rahime gelip yerleşir diye okudum uzmanlardan.transferden sonra hiçbirşey hissetmedim.kanamam lekelenme ağrı sızı olmadı.yalnız ben transferin ikinci günü akşam yarın bi hareket olursa bu iş tamam dedim eşime.yani bebişim altı günlük oluyordu evi normal şartlarda zardan kurtulup rahime gömülmesi gerekiyordu.gerçektende üçüncü günü adet olacak gibi sancılandım buz gibi ter attım.yani adette ne yaşadıysam onu yaşadım.sonrası tabi zor geçti günler.kan testini yapana kadar emin olamadım.ama çok şükür pozitifi gördüm.allah herkese tattırsın.yaşamayan bilmez.bütün kalbimle diliyorum.alllah hepimize evlatlarını kucağına aldığı günleri göstersin.

Valla ben de bazen yaniyorum bazen vucudum soguk oluyor ama atesim en düsük 36.7
Canım bende bazen sıtma tutmuş gibi üşüdüm sonra ateş bastı.buz gibi ter attığımda oldu battanyeye sarılıp yattığımda.ama genel olarak kendini sıcak tutmanı mutlaka çorap giymeni tavsiye ederim.birde aman hastalanma ateşin filan çıkmasın.yüksek ateş embriyo için tehlikeli.

Dcu valla aklimdasiniz nisan dnya insallah...hep beraber mutlu sonuclar aliriz...2 eylül test günüm ama 31agustos adet tarihim iki donemdir 25 gunde bir adet olmustum duanizi bekliyorum arkadaslarim
Canm insallah hayrlisiyla guzel haberi alirsin ve burdan duyariz rabbim isteyen herkesin hepimizin duasini kabul etsin insallah ben yukleme oncesi ilac kullaniyorum suan endometriyum takibindeyim pzt kontrole gidicem 10.gun oluyo pzt acaba yukleme ne zaman yapilir merak iciindeym sanrim pzrtsi yukleme gunu belli olucak 9 embrym vardi 3. Gun embrysu dondurulmus ama cozme sonrasi belki hic kalmaya bilirmis bozulablirmisler o yuzden onada canm sikiliyo tedrginm hersey belirsizlik icinde ....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…