- 27 Haziran 2015
- 168
- 90
- 28
- 40
Moralini bozma bak iyi seyler dusun iyi olsun insallah..rahmin hazirdir bence niye bozulsun embriyolarin bu isi biliyolardir merak etme guzel cozunurlerCanm insallah hayrlisiyla guzel haberi alirsin ve burdan duyariz rabbim isteyen herkesin hepimizin duasini kabul etsin insallah ben yukleme oncesi ilac kullaniyorum suan endometriyum takibindeyim pzt kontrole gidicem 10.gun oluyo pzt acaba yukleme ne zaman yapilir merak iciindeym sanrim pzrtsi yukleme gunu belli olucak 9 embrym vardi 3. Gun embrysu dondurulmus ama cozme sonrasi belki hic kalmaya bilirmis bozulablirmisler o yuzden onada canm sikiliyo tedrginm hersey belirsizlik icinde ....
Cnm senin9uda dondrulmamismiydi??kacinci gun dondrudular??Canm insallah hayrlisiyla guzel haberi alirsin ve burdan duyariz rabbim isteyen herkesin hepimizin duasini kabul etsin insallah ben yukleme oncesi ilac kullaniyorum suan endometriyum takibindeyim pzt kontrole gidicem 10.gun oluyo pzt acaba yukleme ne zaman yapilir merak iciindeym sanrim pzrtsi yukleme gunu belli olucak 9 embrym vardi 3. Gun embrysu dondurulmus ama cozme sonrasi belki hic kalmaya bilirmis bozulablirmisler o yuzden onada canm sikiliyo tedrginm hersey belirsizlik icinde ....
Estağfurullah ve hayırlı olsun diyelim önce :) İşallah hiç bir sıkıntı olmadan bebeğinzii alırsınız kucağınıza.arkadaşlar yazılanları okudumda cahıllıgıme verın sımdı ben eylulde tup bebek yaptırıyorum be ınsallah 12 gun sonrada pozıtıf sonuc alcam
kafamı karıstıran pozıtıf sonuc almam yetmıyomu o zaman hamıle olmuyomuyum yanı kac zaman sonra net hamıle oluyorum aklımdakı soruları bılenınız bı cevaplarsa tedırgın oldum sımdı
Estafurullah cnm, ben sana kısa bi özet geçiyim istersen. Yumurta toplama işleminden sonra toplanan yumurta sayına göre transfer tarihin belirleniyo. Transfer tarihin 3. İle 5.gün arası oluyor. Az sayıda yumurta varsa 5.güne çıkmama ihtimaline karşı 3.gün yapıyolar işin aslı. Transferden sonra 12.gün kan testi istiyolar. Sonuç pozitifse 2 gün sonra artışı görmek için tekrar kan testi istiyolar. Eğer artış 2 katından fazlaysa herşey yolunda gözüküyor ilk etapta.arkadaşlar yazılanları okudumda cahıllıgıme verın sımdı ben eylulde tup bebek yaptırıyorum be ınsallah 12 gun sonrada pozıtıf sonuc alcam
kafamı karıstıran pozıtıf sonuc almam yetmıyomu o zaman hamıle olmuyomuyum yanı kac zaman sonra net hamıle oluyorum aklımdakı soruları bılenınız bı cevaplarsa tedırgın oldum sımdı
İnşallah tüpten sonra 40 hafta bekleriz:) şimdiden beklemeye alış cnm bence çünkü hiç bitmiyo gerçekten.anladım yani hemen hemen tupten sonra 3 hafta bekleyecez offf offff:)
İnşallah tüpten sonra 40 hafta bekleriz:) şimdiden beklemeye alış cnm bence çünkü hiç bitmiyo gerçekten.
Önce kan testi
Sonra ultrason
Sonra 12 haftalık riskli dönemin bitmesi
Sonra erken doğum olmama riski
Ve en sonunda da mutlu son:)
Bende 40 hafta beklemek istiyorum :) ama bu transfere kadar beklemek sıkıyor insanı testler kontroller kaç yumurta olcak kaç tane döllendi.İnşallah tüpten sonra 40 hafta bekleriz:) şimdiden beklemeye alış cnm bence çünkü hiç bitmiyo gerçekten.
Önce kan testi
Sonra ultrason
Sonra 12 haftalık riskli dönemin bitmesi
Sonra erken doğum olmama riski
Ve en sonunda da mutlu son:)
Aynen canım yarın görümcem doğurcak kısmetse ikinciye herkese dert anlatcam ben yine neden olmuyo istemiyoallah herkese o mutlu sonu yaşatsın çok zor çunku ınan ınsan kendı yegenını sevemıyo cevredekıler hemen bısey dıyo kendı aılen sana destekken dıgerlerı cok can yakıyo
Sen boşversene onları.. insanlar eksik arıyolar. İlk denemen mi bu? Yoksa daha önce denemiş miydin?benım eltım benden 2 yıl sonra evlendı 2 cocugu var allah acılarını yasatmasın ama ınan sevemıyom dokunamıyom hemen allah sanada versın dıyolar belkı nıyetlerı kotu degıl bılıyorum ama bend kısmet dıyom cıkıyom yanlarından allahın vardır bı bıldıgı ne dıyem
Sen boşversene onları.. insanlar eksik arıyolar. İlk denemen mi bu? Yoksa daha önce denemiş miydin?
Hayırlı olsun o zman şimdiden :) benimde ilk denemem şimdilik herşey yolunda inşallah böyle devam eder.1 kere asılama oldum olmadı tabıkı sonra dıger asılamaları ıstemedım dırek tup ıstedım eylulde baslıyoz 16 sında ıste tedavıye :)
Öncelikle bebişin hayırlı olsun allahım bizlerede naspi etsin sende sağlık içinde kucağına al canım.Benimde ekim ayında tedavim ama soranlara ekimin sonunda regl olucam diyorum şimdiden halbuki bir aksilik olmazsa başında istemiyorum sürekli aranıp stres yapmakKızlar merhaba valla son konuşmaları okudum da içim cız etti!
Size benden nacizane tavsiye tüp bebek tedavisi sürecini sadece size gerçekten çok yakın olduğunu düşündüğünüz insanlarla paylaşın. (Abla kardeş anne sanırım hepi topu bu kdr) çünkü psikolojik olarak çok rahat olmanız gereken bi dönem. Ve insanlar zaten eksik arıyolar bide buna karışıp durmasınlar. Şöyle yapsan olurdu böyle yapsan olurdu diye..
Allahıma çok şükür benim 12 ağustosta transferim oldu ve 23 ağustostosta pozitif müjdesini aldım. Ama tabi daha keseyi görmeden hamileyimmm diye bağıramıyorum:)
Ama bu kadarla bitmiyo uzun bi süreç bizi bekliyo. Daha önce 2 kez düşük yaptığım için 3-4 aylık olmadan rahatlayamayacağımı biliyorum.
Bide ben her gün mutlaka dua okuyorum hem psikolojik olarak arınıyorum hem de duanın gücüne çok inanıyorum.
İnşallah isteyen herkes hayırlısıyla sağlıklı hayırlı çocuk sahibi olur
Bol şans diliyorum canım. Hayırlısıyla inşallah hepimiz kucağımıza alırızÖncelikle bebişin hayırlı olsun allahım bizlerede naspi etsin sende sağlık içinde kucağına al canım.Benimde ekim ayında tedavim ama soranlara ekimin sonunda regl olucam diyorum şimdiden halbuki bir aksilik olmazsa başında istemiyorum sürekli aranıp stres yapmak
Hayırlı olsun o zman şimdiden :) benimde ilk denemem şimdilik herşey yolunda inşallah böyle devam eder.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?