Temmuz agustos eylul ekim ayinda tup bebek yaptiracaklar birbirimize destek olalim...

Moralini bozma bak iyi seyler dusun iyi olsun insallah..rahmin hazirdir bence niye bozulsun embriyolarin bu isi biliyolardir merak etme guzel cozunurler

Cnm senin9uda dondrulmamismiydi??kacinci gun dondrudular??

arkadaşlar yazılanları okudumda cahıllıgıme verın sımdı ben eylulde tup bebek yaptırıyorum be ınsallah 12 gun sonrada pozıtıf sonuc alcam
kafamı karıstıran pozıtıf sonuc almam yetmıyomu o zaman hamıle olmuyomuyum yanı kac zaman sonra net hamıle oluyorum aklımdakı soruları bılenınız bı cevaplarsa tedırgın oldum sımdı

Estağfurullah ve hayırlı olsun diyelim önce :) İşallah hiç bir sıkıntı olmadan bebeğinzii alırsınız kucağınıza.
Ben tüp bebeğe yeni başladım. 1 aydır vitaminler testler vs uğraşıyorum. Başlamadan önce günler geceler boyunca forumları okudum, doktorların yazıları okudum ve tüp bebekle ilgili birşeyler anlatan hemen hemen tüm siteleri gezdim sanırım. Ama
yinede yaşamadan okuduğunuz şeyler çok anlmalı olmayabiliyor.
Sizin durumunuz ile ilgili de zamandan başka ihtiyacınız olan birşey yok diyebilirim. Genellikle bir sorun olmuyormuş ama 5 haftalık olup keseyi görene kadar doktorlar heyecanlanmıyorlar. Sakin olup, içinizi ferah tutup ve keseyi görüp kalp atışlarını duyana kadar panik yapmadan beklemeniz gerekiyor. Hayırlısı olur işallah.

Estafurullah cnm, ben sana kısa bi özet geçiyim istersen. Yumurta toplama işleminden sonra toplanan yumurta sayına göre transfer tarihin belirleniyo. Transfer tarihin 3. İle 5.gün arası oluyor. Az sayıda yumurta varsa 5.güne çıkmama ihtimaline karşı 3.gün yapıyolar işin aslı. Transferden sonra 12.gün kan testi istiyolar. Sonuç pozitifse 2 gün sonra artışı görmek için tekrar kan testi istiyolar. Eğer artış 2 katından fazlaysa herşey yolunda gözüküyor ilk etapta.
Ama şuan sadece kanda gebelik pozitif demek. 10gün sonra ultrasonla keseyi görüp duyanilirlerse kalp atışına bakılıyo. Bildiğim kadarıyla dopler ultrasonla görülebiliyo kalp atışı ama normal ultrason için bi kaç hafta daha beklemek gerekiyor.
Yani kanda gebeliği öğreniyosun ama sağlıklı gebelik olup olmadığını ancak keseyi ve kalp atışını duyunca emin olabiliyosun

anladım yani hemen hemen tupten sonra 3 hafta bekleyecez offf offff:)
İnşallah tüpten sonra 40 hafta bekleriz:) şimdiden beklemeye alış cnm bence çünkü hiç bitmiyo gerçekten.
Önce kan testi
Sonra ultrason
Sonra 12 haftalık riskli dönemin bitmesi
Sonra erken doğum olmama riski
Ve en sonunda da mutlu son:)

allah herkese o mutlu sonu yaşatsın çok zor çunku ınan ınsan kendı yegenını sevemıyo cevredekıler hemen bısey dıyo kendı aılen sana destekken dıgerlerı cok can yakıyo

Bende 40 hafta beklemek istiyorum :) ama bu transfere kadar beklemek sıkıyor insanı testler kontroller kaç yumurta olcak kaç tane döllendi.
Bebişim içimde olsunda bekliyim sağlıklı olduğunu da biliyim benden huzurlusu olur mu hiç
Ah Ahh görücez mi o günleri bizde acaba

allah herkese o mutlu sonu yaşatsın çok zor çunku ınan ınsan kendı yegenını sevemıyo cevredekıler hemen bısey dıyo kendı aılen sana destekken dıgerlerı cok can yakıyo
Aynen canım yarın görümcem doğurcak kısmetse ikinciye herkese dert anlatcam ben yine neden olmuyo istemiyo
musunuz? bebeği severken acıyarak bakcaklar onun yok bak nasıl seviyo falan lafları Rabbim bizimde kucağımızı bpş bırakmaz inşallah

benım eltım benden 2 yıl sonra evlendı 2 cocugu var allah acılarını yasatmasın ama ınan sevemıyom dokunamıyom hemen allah sanada versın dıyolar belkı nıyetlerı kotu degıl bılıyorum ama bend kısmet dıyom cıkıyom yanlarından allahın vardır bı bıldıgı ne dıyem

Sen boşversene onları.. insanlar eksik arıyolar. İlk denemen mi bu? Yoksa daha önce denemiş miydin?

Sen boşversene onları.. insanlar eksik arıyolar. İlk denemen mi bu? Yoksa daha önce denemiş miydin?

1 kere asılama oldum olmadı tabıkı sonra dıger asılamaları ıstemedım dırek tup ıstedım eylulde baslıyoz 16 sında ıste tedavıye :)

Öncelikle bebişin hayırlı olsun allahım bizlerede naspi etsin sende sağlık içinde kucağına al canım.Benimde ekim ayında tedavim ama soranlara ekimin sonunda regl olucam diyorum şimdiden halbuki bir aksilik olmazsa başında istemiyorum sürekli aranıp stres yapmak

Bol şans diliyorum canım. Hayırlısıyla inşallah hepimiz kucağımıza alırız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…