Temmuz agustos eylul ekim ayinda tup bebek yaptiracaklar birbirimize destek olalim...

al bendende o kadar korku var bi tane dondurulmusum var insallah cözülürken bozulmaz canım hakkımızda hayırlısı

evet kızlar bugun allahın izniyle estrofem ilacıma basladım 10 gun snr kontrol var transfer gunum belirlenicek insallah hepimiz hepimiz o bebekleri alıcaz kucagımıza insallah

canım sana kac ilac verdiler bana estrofem coraspin folbiol jodid bu ilacları verdi

Ben de uzun zamandr folbiol ferrosanol glukofen kullaniyodum 8 gundur estrofem iciyorum 29 tane icmis oldm bugunle beraber corasprin de iciyorum
Cok tuhafim hicbir his yok artk icimde ne umut ne umusuzluk ne heyecan hicbisey hissedemiyorum grrcekten bombos icim pzrtsi kontrolum var cozunmus embriyo saglam kalrsa hafa ici sanirim yuklemem olur hayrlisi artk ama hic bisey dusunemiyorum artk

evet kızlar bugun allahın izniyle estrofem ilacıma basladım 10 gun snr kontrol var transfer gunum belirlenicek insallah hepimiz hepimiz o bebekleri alıcaz kucagımıza insallah
Olursa o zaman arka arkaya yuklememiz olucak su durumda bakalim neler yasayacagiz hayrlisi

Cok tuhafim hicbir his yok artk icimde ne umut ne umusuzluk ne heyecan hicbisey hissedemiyorum grrcekten bombos icim pzrtsi kontrolum var cozunmus embriyo saglam kalrsa hafa ici sanirim yuklemem olur hayrlisi artk ama hic bisey dusunemiyorum artk
bilmiyorum canım ya bende tuhafım gene senin 6 tane bozulma olsa bile kalır benim birtane doktorum umutlu ilkinde bitaneyle hamile kaldın bundada bitaneyle kalırsın diyo ama nasip lkısmet bekleyip görmekten vede dua etmekten baska caremiz yok canım

aynen canım pespeseyiz insallah guzel sonuclar alırız bak benden öncesin neler yasadıgını paylaski bende tecrube ediniyim
Tamam canm buarada daha once denemissin benm ilk olucak bu yanlizim annem yok kayn valdem yok kimse yok yanmda esimde calisiyo yuklemeden sonra 2 3 gun yatcan dedi dr ama bu yatmann acilimi nedir ya yani yemek falan yapabilirmiyim okadara izin varmi yoksa sadece tvalet icinmi kalkabiliyoruz

Bende okuyodum da yazdıklarınızı ilk 2 gün mümkün olduğunca sadece tuvalet ve yemek için kalkın diyo herkes. Yemek yapmak için uzun süre ayakta durman sakıncalı olabilir belki. Ben psikolojik olarak iyi hissedebilmek için 2 gün pek kalkmadım. Sonrada gebelik testine kadar genelde evde dinlendim biley yapmadım. Çok sıkılıyosun ama sonradan acaba yatsam olur muydu dememek için..

Anladim canm ama malesef yanmda kumsem yok hrrkes uzaktan sadece konusuyirlar ozellkle kaynvalidem durumu ogtendi tedavinn hicbir asamasinda yanmda olmadi simdi en onemli asama yine geleyim edeym demiyor o kaar moralimi enerjimi dusuruyoki ilgi alaka emek manevi destek hicbisey yok ama zoruma gidiyo bizim cocugmuz olmuyosa onnda torunu olmuyo insan ne getekiyosa yapmazmi kilini kipirdatmadi cok yazik demekki simdi bu sekilde ne halinz varsa gorn diyo cocuk olursada bana guvenmeyin bakmada yardim etmem mesaji veriyo sanirim ve ben hem kendimi hem esimi cok degersiz hissediyorum tamtersi bu durumda ustume titremesi lazm degilmi iyi beslenmek stres yapmamak yorulmamak ama nerdeee sadece uzaktan akil verr rahat ol yorma kendini dee hem disarda calis hem evde bide cocuk derdiyle ugras evet gerceten ben rahat olmayayim da kim olsun....yani sonuc olarak ben im yatma imkanm yok fazla isede gidicem rabbim halime acir lutfeder Bagislarsa evlatlarim benmle kalir .... zaten eger tutmazlarsa da onlarin uzulmeye hakki yok herkese soyleyecek iki cift lafm olacak ....

Benim bildiğim çok yatmak başarı şansını arttıran bir gösterge değil kızlar ayrıca fazla yatmak kabızlığa ve rahime kan ggitmesine engel oluyor diye biliyorum kendinizi yormadan dolanmanızı tavsiye ederim

Yok canım sen moralini yüksek tut çünkü bu ilte en önemli şeylerden biri de moral. Emin ol bakmaya gelince kaçıcaklar ama sevmek için can atıcaklar o zaman da sen sevdirmezsin:)
Ben biraz kendi özel durumumdan dolayı aslında genelde ıstırahat halindeyim. Daha önce 2 kez düşük yaşadığım için ilk 3 ay (şimdilik) dikkatli olmam gerekiyo. Banyoda bile 3- 5dk dan fazla duramıyorum. Ama herkes normal yaşantısına devam ediyo ve tutucaksa gerçekten tutuyo. Sen naparsan yap zamanını bekliyosun. Umarım artık zamanımız gelmiştir:)

3 gun içinde tutunma oldugu için sadece tuvalet ve yemege kalkın diyolar bende oyle yapmıstım sagolsun annem yanımdaydı 11 gun simdikindede memleketten gelicek sende 3 gun yorma kendini dinlen snr normal hayatına devam edebilirsin yormamak kaydıyla

İnsallah canm insallah

Sagolasin canim

Canim nasil gidiyo nedir durumun insallah guzel gitsin hersey
Evet canim arkadaslarim öncelikle tüm hamile adayi tedavisi devam eden arkadaslara ve hamislerimize maşallah süphanallah diyerek sevincimi sizinle paylasmak istiyorum..adet tarihim yarin test tarihim 2 eylul ve ben bugun normal gebelik testi yaptim veeee net bi çift çizgi gördüm Alllahima şükürler olsun darisi tüm isteyen arkadaşlarima hala şaşkinligini yasiyorum ve izmir universitesi medicalpark prof ahmet zeki isik hocayi tedavi icin gitme imkani olanlara şiddetle tavsiye ediyorum tabi herşey Yüce Allahtan...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…