Temmuz agustos eylul ekim ayinda tup bebek yaptiracaklar birbirimize destek olalim...

Canmm yaa inanilmaz sevindim gercekten..cok buyuk umut oldun bana cunki benim hic umudum kalmamisti bi kistle hic hamile kalamoyacagmi dusunuorm hep..tebrik ederim allahim saglikla kucagina almayi nasip etsin insallah..iki embriyomuydu kacinci gun embriyosuydu canm??bide kistin kac cm di?

Dcucum canim benim hic umudunu kaybetme nolur bana da boyle duygular geliyodu ama hep olumlusu icin vucudumu kendimi telkin ettim kistim 3.5 civariydi solda once ilaclarla 2.5 a dustu sonra ignelerle transfer oncesi 4.5a cikti insallah hepimizin sonu hayirli olur ne osterseniz cevaplarim annelik icin birlikte yanip tutustugumuz arkadaslarim dualarimizla basaricaz

8 hucreli 3. Gun 1.kalite embriyolardi

Cnm cok saol cevabin icin..cok sorunsordum belki ama inan biseyler duymaya cok ihtiyacm var..belki daha oncede sormusumdr ama inan cok kisiyle konusunca karisio..laparoskopi oldunmj cnm?yada tedavinde ekstra bisiler oldumu ..biraz bajsedermsn?gecici menepoza grdnmi mesela

8 hucreli 3. Gun 1.kalite embriyolardi
Canimmm gozun aydinn Rabbim seni sevindirdi bende cok sevindim senn adina insallah cumlemiz seviniriz insallah saglikla sorunsuz devam eder ve kucagna alir doyarsin kokularina inanki gozlerim doldu bu arada kac tane transfer edildi benmkilerde 3.gun embriyosuydu dondurulmuslardi insllh cozunrken bozulmazlarsa benmde bu hafta ici transferim olucak nekadr duygulandm insallah rabbim bizede tattirir

Canim peki transfer sonrasi neler yaptin yada nelere dikkt ettn ne yedin ne ictin yatma duumu sorular sorular sorular

Canim peki transfer sonrasi neler yaptin yada nelere dikkt ettn ne yedin ne ictin yatma duumu sorular sorular sorular
Canim tedavinin hic bir evresinde oto çöpe dadanmadim doktor ne diyosa yaptim cok fazla stres yapmamaya huzur buldugum seyleri yapmamaya calistim.transfer sonrasi kefir ayran ictim hergun ama zorlamadim canim istedikce ananas falan yemedim bi yerde rahmi inceltiyo hamileligin ilk donemlerinde yurt disinda onerilmiyo diye okudugum icin sebze yemekleri yedim ama arada etli seylerde yedim transfer gunu otelde kaldim 1 gun sonra 3 saatlik yolculuk eve vardim ilk dort gun cok dikkat ettim genelde hep yattim ama arada kan dolasim olsun diye 3. Gunden itibaren oturdum gezindim evin icinde yemekleri falan kardesim yapti oturup kalkarken cok dikkat ettim

5. Gun cok ilik bi suyla 15 dk banyo yaptim ve sonrasinda biraz yattim biraz oturdum aklima gelenler bunlar ben belirtileri yaziyim bi kere gecekten benim atesim 36.7 den asagi dusmedi batmalar oldu kasikta ve adet agrisi gibi karin kasik agrisi cektim bazen ozellikle bugun bi de gogusler hep sis ve hassasti

allahım önce keseyi görmeyi snr kalp atısını duymayı en sonda kucagına almayı nasıp etsin canım

Yok laparoskopi olmadim biesteron ve ginera omega elevit kullandim transfer oncesi 1 ay ginerayi birak dedi doktorum 21 gun tam dolmadan 3.gun adet oldum ve adetin 2. Gunu igne tedavisine basladi normal

Transferden sonra yatmak iyi değil kan dolaşımı Lazım coraspirin bu Yüzden veriliyor .çok ağar işler yapmadığımız sürece hareket sıkıntı değil .

Ateşimizin sabit mi kalması lazım transferden sonra acaba

Kızlar bende sabah hormon sarılık ve aids tahlili için gidicem hastaneye nedense çok heyecanlıyım sanki hiç kan aldırmamış gibiyim

GöZün aydın canım allah tamamına erdirsin.ben bu cuma kese görmeye ve şansım yaver giderse kalp atışlarını duymaya gidicem.seni ne zaman çağırdı doktorun.birde kan değerlerin nasıl.çizgi netse değerin yüksek demektir.hatta belki ikiz.hadi inşallah hep böyle güzel haberler alırız

İnşallah Yarabbim herkesin gönlünün muradini versin test günüm 2 eylül oldugu icin onu bekliyorum canim doktoru falan aramadim daha bundan sonraki süreç nasil olacak hic bir fikrim yok sadece cok şaşkin ve heyecanliyim

Dayanabilicek misin test gününe kadar.ben sabahın dördünce görmiştim belli belirsiz.sabah ilk iş gittim emin olmam lazımdı.11. Gün 144 çıktı.sonra 12. Gün tekrar ettim 277 ve son olarak 14. Gün değerim 735 çıktı.bidaha tekrar etmedim.bence sende hemen bu gün test yaptır.salı ve perşembe tekrar edersin.düzenli artış olduğunu görürsün için rahat eder.bundan sonrası çok heyecanlı ve çok tedirgin geçicek.sanırım test gününden 12 gün sonra yani iki hafta sonra kese için çağırıcaklar canım.Test günündede aricaklar seni zaten.test yaptınızmı sonuç ne diye.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…