Dualarımız seninle ve tüm isteyenlerle canım.allah hepimizin yüzünü güldürsün kucağını doldursun inşallahkızlar hepimize güzel bir gün olsun
cuma günü eşimden mikro teseyle sperm alındı ve şimdi laboratuvarda dondurulmuş bekletiliyor.bu ay içinde ilaç-iğne tadavisi ve inşallah transfer yapılacak..dualarınıza ıhtıyacım var..
çok tsk ederim .rabbım nasıp ederse olur , etmezse olmaz..sonuç itibarıyle doktor eliyle alıo koyuyo tabırı caizse .can veren Rabbim.zamanı gelmemişse gene olmuo gene olmuo...çok üzüldüm neredeyse 1 yıldır o doktor senın bu dr benım gezdik durduk..işte zamanı varmış demek ki bi türlü olmadı..inşallah hepimizin kucaklarına boll bolll bebişlerrr dolsunnDualarımız seninle ve tüm isteyenlerle canım.allah hepimizin yüzünü güldürsün kucağını doldursun inşallah
Gözün aydın cnm. İnşallah güzel haberler alırsın.Insallah cümlemize insallllahh
Canimm neyin var ne oldu birden ?inan benmde senden farkm yok cok kotuyum kac gundur hicbiseyden zevk almiorm...hayata kustum resmenAllahım yardım et yarabbim
Noldu cnm?Tüm hamiş arkadaşlar göcünüz aydın, Allah tamamına erdirsin. Fakat ben kendimi çoook kötü hissediyorum
Aynı şeyin tersinizde ben yaşıyorum Eylül de bilet aldım eğer geç adet olursam tedaviye başlayamıcamArkadaşlar saolun. İnanın bi boşluktayım. Benim bu hafta adet olmamam gerek bugün daha 26. Günüm, ama adet sancım var. Haftaya gelmesi lazım. Bidahaki adete de tedaviye başlamam gerek. Bu günlerde gelirse mahvolurum çünkü uçak biletimi aldım iznimi ayarladım. Allahım sanki bi kabus dolu bi rüyadayım. Ben naparım erken adet olursam.
Offff cnm yaa insallah olmazsin...benm de 5 6 gun oncesinde agrm olabilio bazen strese grme duzenini hepden bozma cnm bu sefer daha da gecikir rahat ol insallah zamannda gelecek cnmmArkadaşlar saolun. İnanın bi boşluktayım. Benim bu hafta adet olmamam gerek bugün daha 26. Günüm, ama adet sancım var. Haftaya gelmesi lazım. Bidahaki adete de tedaviye başlamam gerek. Bu günlerde gelirse mahvolurum çünkü uçak biletimi aldım iznimi ayarladım. Allahım sanki bi kabus dolu bi rüyadayım. Ben naparım erken adet olursam.
Cnm gec erkenden iyi diyil mi? Gelisli donuslu mu bilet? Allahim yardim et.Aynı şeyin tersinizde ben yaşıyorum Eylül de bilet aldım eğer geç adet olursam tedaviye başlayamıcam
Saol cnm hep elimde takvim kafamda takvim kafayi yicem ya. Acaba psikolojik mi? Normalde 30 dan asagi gelmez.Offff cnm yaa insallah olmazsin...benm de 5 6 gun oncesinde agrm olabilio bazen strese grme duzenini hepden bozma cnm bu sefer daha da gecikir rahat ol insallah zamannda gelecek cnmm
Gidiş dönüş arkadaşım . Şimdi şöyle erken adet olursam hemen başlıcam iğnelere ve aşılama olacak ben tatile gidicem . Ama eğer 2-3 gün gecikirse aşılama Yapılacağı gün burda olmicam dolayısıyla Eylül'de aşılama olamayacak .Cnm gec erkenden iyi diyil mi? Gelisli donuslu mu bilet? Allahim yardim et.
Canm inanki psikolojik ve sen suan resmen bole dusunerek cagiriosun kirmizilari:)lutfen rahatla bak gor ozaman daha ii olcakk kendmden biliorm cunku:)Saol cnm hep elimde takvim kafamda takvim kafayi yicem ya. Acaba psikolojik mi? Normalde 30 dan asagi gelmez.
Cnm insallah gunler rast gelir ne diyelim. Herseyin hayirlisi. Tedavinde hayirli olsun. Benimkide ne kadar gec gelirse o kadar iyi hatta haftaya gelsin.Gidiş dönüş arkadaşım . Şimdi şöyle erken adet olursam hemen başlıcam iğnelere ve aşılama olacak ben tatile gidicem . Ama eğer 2-3 gün gecikirse aşılama Yapılacağı gün burda olmicam dolayısıyla Eylül'de aşılama olamayacak .
Bende oyle takvimi masanin altina koyoyurum, sonra son kez hesapliyim diyorum son kez diyorum uzayip gidiyo. Haftasonu esim beni oyle gorunce o da sinirleniyo o da stres oluyo.Benimde elimde takvimle geziyorum ve sürekli Ovaluasyon hesapları yaparak . Eşimi arıyorum bugün işimiz var akşam diyorumsürekli plan program bi işede yaramıyor o ayrı ...
Cnm zaten hava sicak, inan is yerinde aklima geldikce sicaktan alt tarafimin resmen suyu cikti, arada akintimda oldu sonra, tuvalete kosturuyorum geldi diye.Canm inanki psikolojik ve sen suan resmen bole dusunerek cagiriosun kirmizilari:)lutfen rahatla bak gor ozaman daha ii olcakk kendmden biliorm cunku:)
Hayırlısı olsun ne diyim dua ediyorum elimden ne gelir ...Cnm insallah gunler rast gelir ne diyelim. Herseyin hayirlisi. Tedavinde hayirli olsun. Benimkide ne kadar gec gelirse o kadar iyi hatta haftaya gelsin.
Amin hersey yoluna girecek hayirlisiylaHayırlısı olsun ne diyim dua ediyorum elimden ne gelir ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?