Temmuz agustos eylul ekim ayinda tup bebek yaptiracaklar birbirimize destek olalim...

Canim beklicem 1 gün kaldi zaten hayirlisiyla

Offff cnm yaa insallah olmazsin...benm de 5 6 gun oncesinde agrm olabilio bazen strese grme duzenini hepden bozma cnm bu sefer daha da gecikir rahat ol insallah zamannda gelecek cnmm

Selam arkadaşlar, kötü haber veren insan olmam ama bende sizinle ayı şeyi yaşıyorum galiba. Benimde alınmış biletlerim 4 ay öncesinden ayarlanmış tatilim var eylül ayında ama bütüm planlar bozulacak gibi...
Siz ne tedavisi alıyorsnuz bilmiyorum, yazılarda çok başa dönemedim ama tüp bebek tedavisi görüyor ve biesteron kullanıyor iseniz ben diyim 5-6 gün önceye kayıyor kanamanız. Benim 23 senedir gün sekmeyen bat ım 6 gün önceye kaydı biesteron ve vitaminler yüzünden hemde 20 günlük kullanımda. Normalde her ayın 25 i olurdum, ağustosta 19 unda oldum, bu ayda daha erken 15 'i gibi olacağımı söyledi doktorum. Muayenede ne zaman adet olacağınızı söyleyebiliyor doktor. Ben 11 apustosta muayeneye gitmiştim, yakında olacaksın dedi bende hatta yok ben hayatta olmam dedim, 23 senedir böle, ama 19 unda başladı. Perşembe yeniden muayenem var bakalım bu sefer ne tarih verecek.

Benim geç olursa sıkıntı . aşılama günü burda olamam ozaman . Erkenden olmam lazım bitanem. Adet tarihini bilmeleri normal ultrasyondan falan anlaşılır .

Selam arkadaslar bende dun kontrole gittim esrofem e gunde 5 e cikardi yarin progestan igne basliycam cmrt yada pazar yuklemem olacak bi aksilik cikmaz Allah izin verirse

Merhaba, bende dün itibariyle Eskişehir Acıbadem hastenesinde tüp bebek tedavisine başladım. İnşallah hepimiz güzel sonuçlar alırız. Arkadaşlar bu tedavi aşamasında yemek içmek haricinde özel olarak yapmamız gereken bişey varmı?

Kızlar daha öncede söylemiştim bizim tedavimiz ekim ortasında falan başlayacak ama günler yaklaştıkça stresim artıyor dün beni bir ağlamak tuttu anlatamam size birden bire eşim bile şoka girdi belki 1 saat ağladım durduramıyorum kendimi stresim hep artıyor ne yapıcam şimdi böyle olursa o gün gelince ne yapıcam bilmiyorum

Şimdi hormon tahlil sonuçlarımı aldım değerlerim ilk yazdıklarım yeni ikinci yazdıklarım 8 ay önceki değerlerim
TSH 2.41 2.28
FSH 14.85 12.3
LH 6.91 8.2
PROLAKTİN 23.26 22.7
ESTRADİOL 42 56.5
sizce kötümü kızlar dr gidene kadar kafayı yicem herhalde

Kızlar bir sonucumuda şimdi aldım bende çikolata kisti olduğu için ca tahlilleri istemişti dr ca125 <35 olması lazım benim 188 bunun çikolata kistinden yükseldiğini biliyorum 6 yıldır bu kist ile uğraştığım için ama birde ca19-9 istemiş o da <27 olması lazım benim 50 buda rahim kanserinde yükseliyormuş yarın dr gidicem çok korkuyorum şuan bu kadar sona gelmişken böyle birşey yaşamak istemiyorum dokunsalar ağlıcam

Ahhhh canım ya.bu kadar stres yapma tedavini çok etkiler.sana sadece kimseye söylememeni tavsiye ederim.belki annene yada kardeşine ama başka kimseye söyleme.o zaman üzerinde hiç baskı olmuyor.gizli tutmak hayatımda verdiğim en doğru kararlardan biriymiş.birde iğnelere başlayınca psikoloji zaten yerlerde oluyor.şimdi üzülürsen sonra nasıl kaldıracaksın.yani aslında ilk iğnelerden sonra o da normal geliyor.insan herşeye alışıp bi süre sonra normalleştiriyor.buda bir rahatsızlık.grip gibi.iyi olacağına inanarak kullan tutmassa uzun uzun ağlarsın canım.ama şimdi moral.stres yumurta gelişimini etkiliyor çünkü

Tüp bebek yaptıracağımızı ailelerimiz biliyor ama ekim ayında ne zaman başladığımızı söylemicez tabii

Cnm benmde cikolata kistm var..bende arastrmadaym surekli istersen su topige gelip ordaki arakdaslara bi sor.http://www.kadinlarkulubu.com/forum...kadaslar-buraya.626666/page-181#post-42410058

selam kızlar bende kısmetse ekim ayında tüp bebek yaptıracağım. 3 senelik evliyim. maalesef eşimde sperm sayısı az çıktı. Allah bu yolda hepimizin yardımcısı olsun..

Merhaba arkadaşlar tupbebek ilaçlarımı satıyorum izmir de oturuyorum özel Tinaztepe de erdal bey yapacaktı tüp bebek takibini 7 yıllık evliyim 4 yıldır çocuk istiyoruz bir mol gebelik geçirdim sonra yumurta takibi ve aşılama yapıp olumlu sonuç alamayınca tüp bebege yönlendirildim rapor çıkardım hastane ücretini yatırdım tam tedaviye başlamak için adet olmayı beklerken hamile olduğumu öğrendim hala bunları yazdığıma inanamıyorum mucize işte bu nedenle de ilaçlarımı satıyorum Soğuk zincire riayet ederek gözüm gibi baktım 575 liraya almıştım ilgilenen arkadaslara duyurulur

Arkadaşlar her gün tek seferde iki doz progestan 50mg iğne oluyorum.son günlerde iğneden sonra miğde bulantısı yaşıyorum.değerlerim yükseldiği için iğneler ağır mı geliyor yoksa başka nedenle mi.benzer bir durum yaşayan var mı

Bana doktor o iğneden bu ay bir kere olup ilişkiye gir dedi . Benimde midem bulandı ayrıca sol kolumdan oldum ve kolum uyuştu.

Selam arkadaslar bende dun kontrole gittim esrofem e gunde 5 e cikardi yarin progestan igne basliycam cmrt yada pazar yuklemem olacak bi aksilik cikmaz Allah izin verirse
Merhaba inşallah herşey çok güzel olur rabbim bize güzel haberlerini duyurur. Senin dondurulmuş embriyoydu sanırım. Kaç tane dondurdular canım sabırsızlıkla gelişmeleri bkliyoeum. Sürecini yazarsan sevinirim

Bugün tahlil sonuçlarımı dr gösterdim dr acil olarak eğitim araştırma hastanesine git dedi gerçekten moralim sıfır güçlü durmaya çalışıyorum elimden geldiği kadar korktuğum inanın kanser olmak değil sadece şuan olmasın yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik tek isteğim bu tüp bebek tedavimiz olsun bebeğimi kucağıma alayım.Yarın randevumuz var çapa tıp fakültesinde dualarınıza ihtiyacım var

Cnm benm herseyden cok senin sagligin esinin sagligi onemli bunu biliosun...cnm insallah bisey cikmayacak..dualarim seninle..lutfen cok strese grme cnm..biliosun stres herseyin basi..ii olacak hersey hepimz icin..suanki duygularni az cok tahmin edebiliorm ama lutfen cnm uzulme..insallah bisey cikmayacak..bugunku doktor yorum yapmadimi? Niye yonlendirdi anlamadm kendisi az cok bilgi verebilrdi

Bana doktor o iğneden bu ay bir kere olup ilişkiye gir dedi . Benimde midem bulandı ayrıca sol kolumdan oldum ve kolum uyuştu.
Canim 1.si sana o igneyi kim kolundan hangi kafayla yapti ya o igne yagli ilac vede kasa yapilmasi sart bir ilac yani kalcadan olmak zorunda ki kolundan oldunsa kolunn uyusmasi zaten ucuz atlatmissin kizariklik sislik olmadimi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…