Evet canm 9 tane 3. Gun embriym dondurulmustu ohss riski yuzunden 1 ay ertelemistik dondurulmak zorunda kaldi bugun progestan igneye basladim estrofeme ek olarak haber bekliyorum merkezden yukleme gunu icin cuma gunu cozucekler bakalim neler olacak herseyin hayrlisiMerhaba inşallah herşey çok güzel olur rabbim bize güzel haberlerini duyurur. Senin dondurulmuş embriyoydu sanırım. Kaç tane dondurdular canım sabırsızlıkla gelişmeleri bkliyoeum. Sürecini yazarsan sevinirim
Kanser tahlillerim normal değerlerin çok üstünde çıkmış bu yüzden eğitim araştırmaya yönlendirdi beni yumurtalık ve rahim kanserinde yükseliyormuşCnm benm herseyden cok senin sagligin esinin sagligi onemli bunu biliosun...cnm insallah bisey cikmayacak..dualarim seninle..lutfen cok strese grme cnm..biliosun stres herseyin basi..ii olacak hersey hepimz icin..suanki duygularni az cok tahmin edebiliorm ama lutfen cnm uzulme..insallah bisey cikmayacak..bugunku doktor yorum yapmadimi? Niye yonlendirdi anlamadm kendisi az cok bilgi verebilrdi
İnsallah onemli bisey cikmaz canim Rabbim yardimci olsunBugün tahlil sonuçlarımı dr gösterdim dr acil olarak eğitim araştırma hastanesine git dedi gerçekten moralim sıfır güçlü durmaya çalışıyorum elimden geldiği kadar korktuğum inanın kanser olmak değil sadece şuan olmasın yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik tek isteğim bu tüp bebek tedavimiz olsun bebeğimi kucağıma alayım.Yarın randevumuz var çapa tıp fakültesinde dualarınıza ihtiyacım var
Amin canim yolculugun hayirli olsun bende sennle ayni durumdaym esimin sperm sayisi cok az ve morfoloji sorunuda mevct tek care tup bebek dediler direk hic asilama falan sunmadilar bize de hayrlisi olsun Rabbim ne yazdiysa ne munasip gorduyse onu yasayacagiz kismet....selam kızlar bende kısmetse ekim ayında tüp bebek yaptıracağım. 3 senelik evliyim. maalesef eşimde sperm sayısı az çıktı. Allah bu yolda hepimizin yardımcısı olsun..
sol kolumun dış kısmına yaptılar valla arkadaşım . Bir kere oldum . uyuşma oldu bide mide bulantısı okadar .Canim 1.si sana o igneyi kim kolundan hangi kafayla yapti ya o igne yagli ilac vede kasa yapilmasi sart bir ilac yani kalcadan olmak zorunda ki kolundan oldunsa kolunn uyusmasi zaten ucuz atlatmissin kizariklik sislik olmadimi.
Korkma arkadaşım dularım seninle herşey temiz çıkacak .Kanser tahlillerim normal değerlerin çok üstünde çıkmış bu yüzden eğitim araştırmaya yönlendirdi beni yumurtalık ve rahim kanserinde yükseliyormuş
Cuma günü güzel haberlerini bekliyoruz inşallahEvet canm 9 tane 3. Gun embriym dondurulmustu ohss riski yuzunden 1 ay ertelemistik dondurulmak zorunda kaldi bugun progestan igneye basladim estrofeme ek olarak haber bekliyorum merkezden yukleme gunu icin cuma gunu cozucekler bakalim neler olacak herseyin hayrlisi
Progestan 50mg ayni ilactan bahsediyosak bende hemsireyim bidaha kalcadan yaptir arkadasim hatta yesil uclu igneyle yapilmali aklinda olsunsol kolumun dış kısmına yaptılar valla arkadaşım . Bir kere oldum . uyuşma oldu bide mide bulantısı okadar .
İnsallah canim bakalim cuma gunu cozulmede insallh bi aksilik olmaz embriyolarim bozulmaz bozulacak diye cok korkuyorum sabirsizlaniyorum bakalim neler olacakCuma günü güzel haberlerini bekliyoruz inşallah
Alacaalaca canim hayrli haberlerin vardir insallah merak ediyorum nasilsinCanim beklicem 1 gün kaldi zaten hayirlisiyla
Tamam bitanem ben bilmediğim için doktor ne derse hemşire onu yaptı .Progestan 50mg ayni ilactan bahsediyosak bende hemsireyim bidaha kalcadan yaptir arkadasim hatta yesil uclu igneyle yapilmali aklinda olsun
Cnm gittnmo doktora bugun?Kanser tahlillerim normal değerlerin çok üstünde çıkmış bu yüzden eğitim araştırmaya yönlendirdi beni yumurtalık ve rahim kanserinde yükseliyormuş
Canım bu tek seferlik kullanılan bir iğne değil.sanırım çatlatma iğnesi vurulmuşsun.çünkü progestan rahimi bebeğe hazırlayan ve transferden sonra bebeğin tutnmasına yardımcı olan bir ilaç.düşük riskine karşı.Bana doktor o iğneden bu ay bir kere olup ilişkiye gir dedi . Benimde midem bulandı ayrıca sol kolumdan oldum ve kolum uyuştu.
Canım çok geçmiş olsun.Kanser tahlillerim normal değerlerin çok üstünde çıkmış bu yüzden eğitim araştırmaya yönlendirdi beni yumurtalık ve rahim kanserinde yükseliyormuş
Canımmmm bikaç gün önce tüp bebek için heyecanlanıyordun.nasıl oldu ne oldu.gerçekten çok üzgünüm ama kesin tanı konmamış anladığım kadarıyla.umarım sandığınız gibi değildir.öyle bile olsa önce sen.sen iyi ol.bebişlerin sana gelir inşallah.Kanser tahlillerim normal değerlerin çok üstünde çıkmış bu yüzden eğitim araştırmaya yönlendirdi beni yumurtalık ve rahim kanserinde yükseliyormuş
Canım transfere girerken bol bol ya mübdi çek. İnşallah Allahın izniyle olacakİnsallah canim bakalim cuma gunu cozulmede insallh bi aksilik olmaz embriyolarim bozulmaz bozulacak diye cok korkuyorum sabirsizlaniyorum bakalim neler olacak
Doktor bir seferlik vurdurdu bu aylık . İlişki dedi sonra . Şuandada günlük 3 tane ilacım var progestanCanım bu tek seferlik kullanılan bir iğne değil.sanırım çatlatma iğnesi vurulmuşsun.çünkü progestan rahimi bebeğe hazırlayan ve transferden sonra bebeğin tutnmasına yardımcı olan bir ilaç.düşük riskine karşı.
Cok sagolasin canm tavsiyen icin cok tesekkr ederimCanım transfere girerken bol bol ya mübdi çek. İnşallah Allahın izniyle olacak
Hayırlısı olsun canım. İnşallah herşey güzel olacak. İyi düşün iyi olsun. Dualarımız seninle. Güzel haberlerin olur inşallah. Kaçıncı gün embriyosu, 3. Günse belirtin olmaması normal. Moralini yüksek tut...Transfer sonrası 8. Gunumyim. Hiç birsy hissetmiyorum ve belirtı yok. Günlük ev işlerimi yapıp işime gidiyorum. Kaldı 4 gün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?