Temmuz agustos eylul ekim ayinda tup bebek yaptiracaklar birbirimize destek olalim...

Evet canm 9 tane 3. Gun embriym dondurulmustu ohss riski yuzunden 1 ay ertelemistik dondurulmak zorunda kaldi bugun progestan igneye basladim estrofeme ek olarak haber bekliyorum merkezden yukleme gunu icin cuma gunu cozucekler bakalim neler olacak herseyin hayrlisi

Kanser tahlillerim normal değerlerin çok üstünde çıkmış bu yüzden eğitim araştırmaya yönlendirdi beni yumurtalık ve rahim kanserinde yükseliyormuş

İnsallah onemli bisey cikmaz canim Rabbim yardimci olsun

selam kızlar bende kısmetse ekim ayında tüp bebek yaptıracağım. 3 senelik evliyim. maalesef eşimde sperm sayısı az çıktı. Allah bu yolda hepimizin yardımcısı olsun..
Amin canim yolculugun hayirli olsun bende sennle ayni durumdaym esimin sperm sayisi cok az ve morfoloji sorunuda mevct tek care tup bebek dediler direk hic asilama falan sunmadilar bize de hayrlisi olsun Rabbim ne yazdiysa ne munasip gorduyse onu yasayacagiz kismet....

Canim 1.si sana o igneyi kim kolundan hangi kafayla yapti ya o igne yagli ilac vede kasa yapilmasi sart bir ilac yani kalcadan olmak zorunda ki kolundan oldunsa kolunn uyusmasi zaten ucuz atlatmissin kizariklik sislik olmadimi.
sol kolumun dış kısmına yaptılar valla arkadaşım . Bir kere oldum . uyuşma oldu bide mide bulantısı okadar .

Kanser tahlillerim normal değerlerin çok üstünde çıkmış bu yüzden eğitim araştırmaya yönlendirdi beni yumurtalık ve rahim kanserinde yükseliyormuş
Korkma arkadaşım dularım seninle herşey temiz çıkacak .

Cuma günü güzel haberlerini bekliyoruz inşallah

sol kolumun dış kısmına yaptılar valla arkadaşım . Bir kere oldum . uyuşma oldu bide mide bulantısı okadar .
Progestan 50mg ayni ilactan bahsediyosak bende hemsireyim bidaha kalcadan yaptir arkadasim hatta yesil uclu igneyle yapilmali aklinda olsun

Progestan 50mg ayni ilactan bahsediyosak bende hemsireyim bidaha kalcadan yaptir arkadasim hatta yesil uclu igneyle yapilmali aklinda olsun
Tamam bitanem ben bilmediğim için doktor ne derse hemşire onu yaptı .

Bana doktor o iğneden bu ay bir kere olup ilişkiye gir dedi . Benimde midem bulandı ayrıca sol kolumdan oldum ve kolum uyuştu.
Canım bu tek seferlik kullanılan bir iğne değil.sanırım çatlatma iğnesi vurulmuşsun.çünkü progestan rahimi bebeğe hazırlayan ve transferden sonra bebeğin tutnmasına yardımcı olan bir ilaç.düşük riskine karşı.

Canım çok geçmiş olsun.
Canımmmm bikaç gün önce tüp bebek için heyecanlanıyordun.nasıl oldu ne oldu.gerçekten çok üzgünüm ama kesin tanı konmamış anladığım kadarıyla.umarım sandığınız gibi değildir.öyle bile olsa önce sen.sen iyi ol.bebişlerin sana gelir inşallah.

Doktor bir seferlik vurdurdu bu aylık . İlişki dedi sonra . Şuandada günlük 3 tane ilacım var progestan

Arkadaşlar merhaba gittim bugün çapadaki diğer doktoruma muayene etti şuan için herhangi bir lezyon görmediğini ama bunun %100 öylesin yada %100 değilsin diye düşünme takibe alalım 3 ayda bir tahlillerini tekrarla tüp bebek yapmanda bir sakınca yok dedi benimde içim rahatladı biraz enazından herhangi birşey görse tüp bebek yapamazsın derdi sonuçta onlar için öncelikli olan annenin sağlığı.Hepinize ilginiz için çok çok çok teşekkür ederim

Transfer sonrası 8. Gunumyim. Hiç birsy hissetmiyorum ve belirtı yok. Günlük ev işlerimi yapıp işime gidiyorum. Kaldı 4 gün
Hayırlısı olsun canım. İnşallah herşey güzel olacak. İyi düşün iyi olsun. Dualarımız seninle. Güzel haberlerin olur inşallah. Kaçıncı gün embriyosu, 3. Günse belirtin olmaması normal. Moralini yüksek tut...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…