sonuç güzel olsun da gerisi önemli değil canım arkadaşımTransfer sonrası 8. Gunumyim. Hiç birsy hissetmiyorum ve belirtı yok. Günlük ev işlerimi yapıp işime gidiyorum. Kaldı 4 gün
Valla canm progestan sadece igne yerlerini sertlestiriyo cabuk dagilmiyobenim kalcalarim cok aciyo sadece baska bi etki gormedim benKızlar progestan kullanlara sorum olacak . Bel ve karın ağrısı yapıyor sizdede varmı . Bide tansiyonum düştü bugün 9-6 ya o ilaçtan değildir .stres oldum ondandır.
Hayırlısı olsun canım. İnşallah herşey güzel olacak. İyi düşün iyi olsun. Dualarımız seninle. Güzel haberlerin olur inşallah. Kaçıncı gün embriyosu, 3. Günse belirtin olmaması normal. Moralini yüksek tut...
Kızlar progestan kullanlara sorum olacak . Bel ve karın ağrısı yapıyor sizdede varmı . Bide tansiyonum düştü bugün 9-6 ya o ilaçtan değildir .stres oldum ondandır.
Ben ağızdan günde 3 kere ilacını içiyorum bugün tansiyonum düştü . Bide Ağrı yapıyor yaProgestanın böyle yan etkilerimi varmış bilmiyordum. Ben hem iğnesini hemde minik fitillerini kullanıyorum. Arada tansiyonum düşer gibi oluyordu fakat bundan olabileceğini düşünmemiştim
Ben ilacını içiyorum Hayatım ağızdan günde 3 kere . Ağrı yapıyor ilk günden beri . Bügünde tansiyonum düştüValla canm progestan sadece igne yerlerini sertlestiriyo cabuk dagilmiyobenim kalcalarim cok aciyo sadece baska bi etki gormedim ben
Amin canim hepimiz icin hayrlisi olsun insalllah insallah guzel haberini aliriz benimde 9 embriyomu cozduler bugun hepsi cok iyiymis yarin yada pazr gunu transferim var heyecan basti simdidenEvet canım 3. Gün embriyosuydu.hayırlısı olur inşallah. Bir sürü olumsuzluğa ragmen iyi tarafından bakmaya calışıyorum.
Rabbim emeklerimizi zayi eylemesin inşallah. Dileyen isteyen herkese cuma gün hürmetine hayırlı, saglıklı, salih evlat nasip etsin(amin)
Nisancim gec bakabildim foruma cok tesekkur ederim canim herşey yolunda çok şükür kan testinde de cok iyi degerler gördük darisi tüm arkadaslarin basina duaya devam herzamn..19unda nasip kismet olursa kalp atisi icin gidicez Allah yardimcimiz olsun cümlemizin..ben de sizin iyi haberlerinizi bekliyorum...Alacaalaca canim hayrli haberlerin vardir insallah merak ediyorum nasilsin
Hayirli olsun nisancim hep olacak insallah diye düsün...Amin canim hepimiz icin hayrlisi olsun insalllah insallah guzel haberini aliriz benimde 9 embriyomu cozduler bugun hepsi cok iyiymis yarin yada pazr gunu transferim var heyecan basti simdiden
Ayy hadi gozun aydin hayrlisi insallah Allah hepimizi sevindirsinNisancim gec bakabildim foruma cok tesekkur ederim canim herşey yolunda çok şükür kan testinde de cok iyi degerler gördük darisi tüm arkadaslarin basina duaya devam herzamn..19unda nasip kismet olursa kalp atisi icin gidicez Allah yardimcimiz olsun cümlemizin..ben de sizin iyi haberlerinizi bekliyorum...
Maşallah hepsi sapasağlam bak. İnşallah her şey yolunda gidecek. Rabbim yardımcın olsunAmin canim hepimiz icin hayrlisi olsun insalllah insallah guzel haberini aliriz benimde 9 embriyomu cozduler bugun hepsi cok iyiymis yarin yada pazr gunu transferim var heyecan basti simdiden
Maşallah bu duyguyu yaşayabilmen hissedebilmen ne güzel nazar değmesin inşallah. Güzel haberlerini bekliyoruz darısı başımıza...Nisancim gec bakabildim foruma cok tesekkur ederim canim herşey yolunda çok şükür kan testinde de cok iyi degerler gördük darisi tüm arkadaslarin basina duaya devam herzamn..19unda nasip kismet olursa kalp atisi icin gidicez Allah yardimcimiz olsun cümlemizin..ben de sizin iyi haberlerinizi bekliyorum...
Amin canim sagolasinMaşallah hepsi sapasağlam bak. İnşallah her şey yolunda gidecek. Rabbim yardımcın olsun
Mrh canim ,bende tup bebek tedavisiyle hamile kaldim ,test gunune kadar hicbir belirtim olmadi ve pek umutlanmadim cok sukurki pozitif cikti ,carsamba kalp atislarini duyduk ve benim hala hicbir belirtim yok ,kalp atisina kadar hep tedirgindim sanki yok gibi am ahersey yolunda tatlim ,ne midem bulaniyo ,ne belim agridi ne kasiklarim istahim bile cok acilmadi o yuzden sakin umitsizlige dusme her bunye ayni olmuyo demekki ,seni rahatlatmak icin yazdim bosuna kendini uzmesonuç güzel olsun da gerisi önemli değil canım arkadaşım
Ben ağızdan günde 3 kere ilacını içiyorum bugün tansiyonum düştü . Bide Ağrı yapıyor ya
[/QUOTE]D dipblue Mrh canim ,bende tup bebek tedavisiyle hamile kaldim ,test gunune kadar hicbir belirtim olmadi ve pek umutlanmadim cok sukurki pozitif cikti ,carsamba kalp atislarini duyduk ve benim hala hicbir belirtim yok ,kalp atisina kadar hep tedirgindim sanki yok gibi am ahersey yolunda tatlim ,ne midem bulaniyo ,ne belim agridi ne kasiklarim istahim bile cok acilmadi o yuzden sakin umitsizlige dusme her bunye ayni olmuyo demekki ,seni rahatlatmak icin yazdim bosuna kendini uzme
Ayy hadi gozun aydin hayrlisi insallah Allah hepimizi sevindirsin
Hayirli olsun cnm. Hersey yolunda insallah.Maşallah hepsi sapasağlam bak. İnşallah her şey yolunda gidecek. Rabbim yardımcın olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?