Temmuz agustos eylul ekim ayinda tup bebek yaptiracaklar birbirimize destek olalim...

Transfer sonrası 8. Gunumyim. Hiç birsy hissetmiyorum ve belirtı yok. Günlük ev işlerimi yapıp işime gidiyorum. Kaldı 4 gün
sonuç güzel olsun da gerisi önemli değil canım arkadaşım

Kızlar progestan kullanlara sorum olacak . Bel ve karın ağrısı yapıyor sizdede varmı . Bide tansiyonum düştü bugün 9-6 ya o ilaçtan değildir .stres oldum ondandır.

Kızlar progestan kullanlara sorum olacak . Bel ve karın ağrısı yapıyor sizdede varmı . Bide tansiyonum düştü bugün 9-6 ya o ilaçtan değildir .stres oldum ondandır.
Valla canm progestan sadece igne yerlerini sertlestiriyo cabuk dagilmiyobenim kalcalarim cok aciyo sadece baska bi etki gormedim ben

Evet canım 3. Gün embriyosuydu.hayırlısı olur inşallah. Bir sürü olumsuzluğa ragmen iyi tarafından bakmaya calışıyorum.

Rabbim emeklerimizi zayi eylemesin inşallah. Dileyen isteyen herkese cuma gün hürmetine hayırlı, saglıklı, salih evlat nasip etsin(amin)

Progestanın böyle yan etkilerimi varmış bilmiyordum. Ben hem iğnesini hemde minik fitillerini kullanıyorum. Arada tansiyonum düşer gibi oluyordu fakat bundan olabileceğini düşünmemiştim

Progestanın böyle yan etkilerimi varmış bilmiyordum. Ben hem iğnesini hemde minik fitillerini kullanıyorum. Arada tansiyonum düşer gibi oluyordu fakat bundan olabileceğini düşünmemiştim
Ben ağızdan günde 3 kere ilacını içiyorum bugün tansiyonum düştü . Bide Ağrı yapıyor ya

Valla canm progestan sadece igne yerlerini sertlestiriyo cabuk dagilmiyobenim kalcalarim cok aciyo sadece baska bi etki gormedim ben
Ben ilacını içiyorum Hayatım ağızdan günde 3 kere . Ağrı yapıyor ilk günden beri . Bügünde tansiyonum düştü

Amin canim hepimiz icin hayrlisi olsun insalllah insallah guzel haberini aliriz benimde 9 embriyomu cozduler bugun hepsi cok iyiymis yarin yada pazr gunu transferim var heyecan basti simdiden

Alacaalaca canim hayrli haberlerin vardir insallah merak ediyorum nasilsin
Nisancim gec bakabildim foruma cok tesekkur ederim canim herşey yolunda çok şükür kan testinde de cok iyi degerler gördük darisi tüm arkadaslarin basina duaya devam herzamn..19unda nasip kismet olursa kalp atisi icin gidicez Allah yardimcimiz olsun cümlemizin..ben de sizin iyi haberlerinizi bekliyorum...

Ayy hadi gozun aydin hayrlisi insallah Allah hepimizi sevindirsin

Amin canim hepimiz icin hayrlisi olsun insalllah insallah guzel haberini aliriz benimde 9 embriyomu cozduler bugun hepsi cok iyiymis yarin yada pazr gunu transferim var heyecan basti simdiden
Maşallah hepsi sapasağlam bak. İnşallah her şey yolunda gidecek. Rabbim yardımcın olsun

Maşallah bu duyguyu yaşayabilmen hissedebilmen ne güzel nazar değmesin inşallah. Güzel haberlerini bekliyoruz darısı başımıza...

sonuç güzel olsun da gerisi önemli değil canım arkadaşım
Mrh canim ,bende tup bebek tedavisiyle hamile kaldim ,test gunune kadar hicbir belirtim olmadi ve pek umutlanmadim cok sukurki pozitif cikti ,carsamba kalp atislarini duyduk ve benim hala hicbir belirtim yok ,kalp atisina kadar hep tedirgindim sanki yok gibi am ahersey yolunda tatlim ,ne midem bulaniyo ,ne belim agridi ne kasiklarim istahim bile cok acilmadi o yuzden sakin umitsizlige dusme her bunye ayni olmuyo demekki ,seni rahatlatmak icin yazdim bosuna kendini uzme

D dipblue Mrh canim ,bende tup bebek tedavisiyle hamile kaldim ,test gunune kadar hicbir belirtim olmadi ve pek umutlanmadim cok sukurki pozitif cikti ,carsamba kalp atislarini duyduk ve benim hala hicbir belirtim yok ,kalp atisina kadar hep tedirgindim sanki yok gibi am ahersey yolunda tatlim ,ne midem bulaniyo ,ne belim agridi ne kasiklarim istahim bile cok acilmadi o yuzden sakin umitsizlige dusme her bunye ayni olmuyo demekki ,seni rahatlatmak icin yazdim bosuna kendini uzme[/QUOTE]

Ben ağızdan günde 3 kere ilacını içiyorum bugün tansiyonum düştü . Bide Ağrı yapıyor ya
[/QUOTE]

Cok tesekkur ederim cnm insallah bende senin gibi derim 4 gun sonra. ilk tup denemesinde 3. Ve 7. Gun bir gun suren kanama olmustu demistim kesin tuttu. Ama negatif oldu 2. De ise 7-8 de boyle cok kasiklarim cekildi gerildi hic hissetmedigim sekilde kimyasal gebelik oldu. Bu sefer artik hic bisey yok butun belirtileri yasadim ilk ikisinde olmadi. Bakarsin belirtisiz pozitifi gorurum.

Cok tesekkur ederim cnm insallah bende senin gibi derim 4 gun sonra. ilk tup denemesinde 3. Ve 7. Gun bir gun suren kanama olmustu demistim kesin tuttu. Ama negatif oldu 2. De ise 7-8 de boyle cok kasiklarim cekildi gerildi hic hissetmedigim sekilde kimyasal gebelik oldu. Bu sefer artik hic bisey yok butun belirtileri yasadim ilk ikisinde olmadi. Bakarsin belirtisiz pozitifi gorurum.[/QUOTE]
Hayirlisi olsun, guzel haberlerini bekliyoruz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…