- 21 Ocak 2015
- 1.056
- 528
- 323
Cnm kac tane transfer olcak? 9 tane hepsini mi cozuyolar?Amin canim hepimiz icin hayrlisi olsun insalllah insallah guzel haberini aliriz benimde 9 embriyomu cozduler bugun hepsi cok iyiymis yarin yada pazr gunu transferim var heyecan basti simdiden
Evet canm 9 tanenin hepsini cozduler neden hepsini cozduler bilmiyorum ama 2 tane transfer edilcekCnm kac tane transfer olcak? 9 tane hepsini mi cozuyolar?
cok güzel haber canım insallah transferinde guzel gecer artanları tekrar dondururlar heralde oyle duymustumEvet canm 9 tanenin hepsini cozduler neden hepsini cozduler bilmiyorum ama 2 tane transfer edilcek
Hoşgeldin tatlım tedavinin hangi aşamasındasın problem neydi dualarımız seninle inşallah herşey güzel olacak Allahın izniyle...Merhaba arkadaslar ikinci tup bebek icin adet olmayi bekliorum hepinizden dua istiyorum dilerm rabbmden gunler gectkce mutlu haberlermzi yazariz bu hasret biter insallah
Hayırlısı olsun tatlım. Nerede yaptırıyosun durumun nedir buradan haberleşelimMerhaba, bende 3 kez asilama olduktan sonra bi hafta once tup bebek tedavisine basladm. Allah hepimizn yuzunu guldursun bol sanlar
Canım aaaa çok şaşırdım dondurulup çözülen embriyo tekrar donduruluyor muymuş vayyyy daha neler duyucaz. Kendi kendime sorduğum sorulardan biriydi benden önce düşünmüşlerİnsallah kaliteli kalan olursa dondurucaz canim sagolasin
Acibadem Bulent hocaya karar verdik, bze 2,5 yil boyunca sebepsiz infertilite denildi. Yuksek ihtimal sorunumz morfoliji.Hayırlısı olsun tatlım. Nerede yaptırıyosun durumun nedir buradan haberleşelim
Canım aaaa çok şaşırdım dondurulup çözülen embriyo tekrar donduruluyor muymuş vayyyy daha neler duyucaz. Kendi kendime sorduğum sorulardan biriydi benden önce düşünmüşler
Hosbulduk canm benm hikayem uzun ve yorucu. 6 yillik evlym sebepsiz infertilite ne yazikki :/ gorunurde hicbsi yok ama olmuyooorr. Gecen yil tup bebek yaptm tutmadi soraki ay kendiliginden hamile kaldm oda iki aylikken dustu :'( simdi adet olmami beklioruz baska bi drla basladm bu kez lucrin die bi igne verdi onu kullaniorm birde vitamin hapi. Dualarn icin Allah razi olsn hepmzn hasreti bitsin insallahHoşgeldin tatlım tedavinin hangi aşamasındasın problem neydi dualarımız seninle inşallah herşey güzel olacak Allahın izniyle...
Yuhhh yaaa artik yasli teyzeleri gectik yasli amcalarlada ugrascaz yaniBugün bize misafir geldi yaşlı adam babama diyorki bu ne zaman anne olcakBenim derdim amcaya düştü.
Babama soruyor bide bu ne zaman anne olacak diye. Yatak odama bile müdahile var .Allahım çok göze batıyorum artıkkkkkkk zaman geçtikçe.Yuhhh yaaa artik yasli teyzeleri gectik yasli amcalarlada ugrascaz yani
O zaman çözüldükten sonrada 5. Güne devam ediyo demekki, güzelmiş. Canım herşey gönlünce olsun. Yarın transfere hazırlık için hangi ilaçlar aldın alıyorsun?Evet canm 9 tanenin hepsini cozduler neden hepsini cozduler bilmiyorum ama 2 tane transfer edilcek
Tövbe tövbe güler misin aglar mısın? Bizlerin derdi zaten onları geriyoBugün bize misafir geldi yaşlı adam babama diyorki bu ne zaman anne olcakBenim derdim amcaya düştü.
İnsallah muradina ererain canim Rabbim hepimizi sevindirsin insallahHosbulduk canm benm hikayem uzun ve yorucu. 6 yillik evlym sebepsiz infertilite ne yazikki :/ gorunurde hicbsi yok ama olmuyooorr. Gecen yil tup bebek yaptm tutmadi soraki ay kendiliginden hamile kaldm oda iki aylikken dustu :'( simdi adet olmami beklioruz baska bi drla basladm bu kez lucrin die bi igne verdi onu kullaniorm birde vitamin hapi. Dualarn icin Allah razi olsn hepmzn hasreti bitsin insallah
Transfer oncesi ekstra bisey vermedi drum adet ten beri estrofem corasprin glukofem folbiol iciyorum sadece estrofemi 5 e cikardi gunluk 4gundrde progestan igne oluyorum boyle heyecan basti iyice dune kadar hic bi his yoktu bakalm yarin ne olacak ve devami hep bir bilinmezlik galiba kucagimiza alana kadar tedrginlik bitmeyecek buda bizim sinavimiz insallah hayrlisiyla bu sinavi atlatr yavrularimiza kavusuruzO zaman çözüldükten sonrada 5. Güne devam ediyo demekki, güzelmiş. Canım herşey gönlünce olsun. Yarın transfere hazırlık için hangi ilaçlar aldın alıyorsun?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?