Temmuz agustos eylul ekim ayinda tup bebek yaptiracaklar birbirimize destek olalim...

Merhaba arkadaslar ikinci tup bebek icin adet olmayi bekliorum hepinizden dua istiyorum dilerm rabbmden gunler gectkce mutlu haberlermzi yazariz bu hasret biter insallah
Hoşgeldin tatlım tedavinin hangi aşamasındasın problem neydi dualarımız seninle inşallah herşey güzel olacak Allahın izniyle...

Canım aaaa çok şaşırdım dondurulup çözülen embriyo tekrar donduruluyor muymuş vayyyy daha neler duyucaz. Kendi kendime sorduğum sorulardan biriydi benden önce düşünmüşler
evet canim simdi haber geldi bugn 4. Gun embrylar iyi gidiyolar 5.gunu beklicez yarin transfer olucak dediler eger yarina 5.gun kaliteli embriyo kalirsa tekrar dondurulacakmis bende senn gibi ondan tedirgin olmustum ama mumkunmus boyle bisey

Bugün bize misafir geldi yaşlı adam babama diyorki bu ne zaman anne olcak Benim derdim amcaya düştü.

Hoşgeldin tatlım tedavinin hangi aşamasındasın problem neydi dualarımız seninle inşallah herşey güzel olacak Allahın izniyle...
Hosbulduk canm benm hikayem uzun ve yorucu. 6 yillik evlym sebepsiz infertilite ne yazikki :/ gorunurde hicbsi yok ama olmuyooorr. Gecen yil tup bebek yaptm tutmadi soraki ay kendiliginden hamile kaldm oda iki aylikken dustu :'( simdi adet olmami beklioruz baska bi drla basladm bu kez lucrin die bi igne verdi onu kullaniorm birde vitamin hapi. Dualarn icin Allah razi olsn hepmzn hasreti bitsin insallah

Evet canm 9 tanenin hepsini cozduler neden hepsini cozduler bilmiyorum ama 2 tane transfer edilcek
O zaman çözüldükten sonrada 5. Güne devam ediyo demekki, güzelmiş. Canım herşey gönlünce olsun. Yarın transfere hazırlık için hangi ilaçlar aldın alıyorsun?

İnsallah muradina ererain canim Rabbim hepimizi sevindirsin insallah

O zaman çözüldükten sonrada 5. Güne devam ediyo demekki, güzelmiş. Canım herşey gönlünce olsun. Yarın transfere hazırlık için hangi ilaçlar aldın alıyorsun?
Transfer oncesi ekstra bisey vermedi drum adet ten beri estrofem corasprin glukofem folbiol iciyorum sadece estrofemi 5 e cikardi gunluk 4gundrde progestan igne oluyorum boyle heyecan basti iyice dune kadar hic bi his yoktu bakalm yarin ne olacak ve devami hep bir bilinmezlik galiba kucagimiza alana kadar tedrginlik bitmeyecek buda bizim sinavimiz insallah hayrlisiyla bu sinavi atlatr yavrularimiza kavusuruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…