Temmuz agustos eylul ekim ayinda tup bebek yaptiracaklar birbirimize destek olalim...

evet canim simdi haber geldi bugn 4. Gun embrylar iyi gidiyolar 5.gunu beklicez yarin transfer olucak dediler eger yarina 5.gun kaliteli embriyo kalirsa tekrar dondurulacakmis bende senn gibi ondan tedirgin olmustum ama mumkunmus boyle bisey
Nazar deümesin maşallah. Desene bidahakine de Allahın izniyle rahat edicen. Önce şu olsun da hadi hayırlı haberlerle gel

Canım düşme sebebi araşrılacak sanırım. Hayırlısı olsun. Ben de burda okuyorum. Pıhtılaşma sorunu olunca bebek tutmuyomuş ve düşüyomuş. Çok basit ama gözden kaçabilir. Ona da baktır istersen

İnşallah cnm dualarımız bizimle. Bide şunu merak ediyorum, progestan bazıları igne oluyo, mesela ben hem yuttum hem fitil gibi kullanmıştım. İgne veya yutulan arasında fark var mı? Doktor bunu neye göre veriyor?

İgne daha cabuk kana karisiyor hapla arasindaki bildigim fark bu sadece belki banada yuklemeden sonra ayriyetten fitilini de verr de bende merak ediyorum bu ignelere nekadar devam edicem diye dusuk riskini onlemek icinmisya simdiden kalcalarm cok kotu oldu ileriyi dusunemiyorum gerci evlatlarim icin deger ama insallh kucagmz bos kalmaz

Hadi hayırlısı cnm. Progestan kalçadan mı oluyo, kim yapıyo igneyi o zaman ve hergün mü olunuyo bu igne? Çok soru sordum cnm

ben suan sabah aksam estrofem alıyorum kontrole gidince benimkinidemi 5 cıkarcak acaba

Amin canim insallh boyle gider ve insallah tekraruna gerek kalmaz 2tane yuklenicek tabiki hayrlisi olsun bize dusen elimizden geleni yapmak ve dua etmek
Allahım inşallah ilkinde olacak canım. Olmaması için bir sebep yok her şey çok güzel gitmiş maşallah. İkinci bebiş için kolaylık olur yani dondurulmuşlar

Babama soruyor bide bu ne zaman anne olacak diye. Yatak odama bile müdahile var .Allahım çok göze batıyorum artıkkkkkkk zaman geçtikçe.
ahh be canm oda neki kadınlar dahada yüzsüz oluyor. mevlutumz vardı içecek dagıtıyordum yazık yazık dıe soylenıyordu teyzeler onlara dagıtım yaparken

yok canm patalojıye gonderdık bırsey cıkmadı.

Transferi gerceklesen arkadaslae varmii yeniyim syfada blmiormda test gununu bekleyenler heyecan varmiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…