Nazar deümesin maşallah. Desene bidahakine de Allahın izniyle rahat edicen. Önce şu olsun da hadi hayırlı haberlerle gelevet canim simdi haber geldi bugn 4. Gun embrylar iyi gidiyolar 5.gunu beklicez yarin transfer olucak dediler eger yarina 5.gun kaliteli embriyo kalirsa tekrar dondurulacakmis bende senn gibi ondan tedirgin olmustum ama mumkunmus boyle bisey
Canım düşme sebebi araşrılacak sanırım. Hayırlısı olsun. Ben de burda okuyorum. Pıhtılaşma sorunu olunca bebek tutmuyomuş ve düşüyomuş. Çok basit ama gözden kaçabilir. Ona da baktır istersenHosbulduk canm benm hikayem uzun ve yorucu. 6 yillik evlym sebepsiz infertilite ne yazikki :/ gorunurde hicbsi yok ama olmuyooorr. Gecen yil tup bebek yaptm tutmadi soraki ay kendiliginden hamile kaldm oda iki aylikken dustu :'( simdi adet olmami beklioruz baska bi drla basladm bu kez lucrin die bi igne verdi onu kullaniorm birde vitamin hapi. Dualarn icin Allah razi olsn hepmzn hasreti bitsin insallah
İnşallah cnm dualarımız bizimle. Bide şunu merak ediyorum, progestan bazıları igne oluyo, mesela ben hem yuttum hem fitil gibi kullanmıştım. İgne veya yutulan arasında fark var mı? Doktor bunu neye göre veriyor?Transfer oncesi ekstra bisey vermedi drum adet ten beri estrofem corasprin glukofem folbiol iciyorum sadece estrofemi 5 e cikardi gunluk 4gundrde progestan igne oluyorum boyle heyecan basti iyice dune kadar hic bi his yoktu bakalm yarin ne olacak ve devami hep bir bilinmezlik galiba kucagimiza alana kadar tedrginlik bitmeyecek buda bizim sinavimiz insallah hayrlisiyla bu sinavi atlatr yavrularimiza kavusuruz
İgne daha cabuk kana karisiyor hapla arasindaki bildigim fark bu sadece belki banada yuklemeden sonra ayriyetten fitilini de verr de bende merak ediyorum bu ignelere nekadar devam edicem diye dusuk riskini onlemek icinmisya simdiden kalcalarm cok kotu oldu ileriyi dusunemiyorum gerci evlatlarim icin deger ama insallh kucagmz bos kalmazİnşallah cnm dualarımız bizimle. Bide şunu merak ediyorum, progestan bazıları igne oluyo, mesela ben hem yuttum hem fitil gibi kullanmıştım. İgne veya yutulan arasında fark var mı? Doktor bunu neye göre veriyor?
Amin canim insallh boyle gider ve insallah tekraruna gerek kalmaz 2tane yuklenicek tabiki hayrlisi olsun bize dusen elimizden geleni yapmak ve dua etmekNazar deümesin maşallah. Desene bidahakine de Allahın izniyle rahat edicen. Önce şu olsun da hadi hayırlı haberlerle gel
Hadi hayırlısı cnm. Progestan kalçadan mı oluyo, kim yapıyo igneyi o zaman ve hergün mü olunuyo bu igne? Çok soru sordum cnmİgne daha cabuk kana karisiyor hapla arasindaki bildigim fark bu sadece belki banada yuklemeden sonra ayriyetten fitilini de verr de bende merak ediyorum bu ignelere nekadar devam edicem diye dusuk riskini onlemek icinmisya simdiden kalcalarm cok kotu oldu ileriyi dusunemiyorum gerci evlatlarim icin deger ama insallh kucagmz bos kalmaz
Evet canm kalcadan yapiliyo arkadasim yapiyo canm sagolsn hergun yapiliyoHadi hayırlısı cnm. Progestan kalçadan mı oluyo, kim yapıyo igneyi o zaman ve hergün mü olunuyo bu igne? Çok soru sordum cnm
Hmm. Cnm inşallah herşey gönlünce olur. Allah kimsenin çabasını boşa çıkarmasın.Evet canm kalcadan yapiliyo arkadasim yapiyo canm sagolsn hergun yapiliyo
Amin canim sen ne durumdasin suanHmm. Cnm inşallah herşey gönlünce olur. Allah kimsenin çabasını boşa çıkarmasın.
Cnm bu günlerde adet olucam, ve bidahaki adette inşallah başlıcaz tedaviye.Amin canim sen ne durumdasin suan
ben suan sabah aksam estrofem alıyorum kontrole gidince benimkinidemi 5 cıkarcak acabaTransfer oncesi ekstra bisey vermedi drum adet ten beri estrofem corasprin glukofem folbiol iciyorum sadece estrofemi 5 e cikardi gunluk 4gundrde progestan igne oluyorum boyle heyecan basti iyice dune kadar hic bi his yoktu bakalm yarin ne olacak ve devami hep bir bilinmezlik galiba kucagimiza alana kadar tedrginlik bitmeyecek buda bizim sinavimiz insallah hayrlisiyla bu sinavi atlatr yavrularimiza kavusuruz
Allahım inşallah ilkinde olacak canım. Olmaması için bir sebep yok her şey çok güzel gitmiş maşallah. İkinci bebiş için kolaylık olur yani dondurulmuşlarAmin canim insallh boyle gider ve insallah tekraruna gerek kalmaz 2tane yuklenicek tabiki hayrlisi olsun bize dusen elimizden geleni yapmak ve dua etmek
Canim o dr a gore degisiyo ben 2 gun e tane 3 gun 3 tane 5 gun 4 tane ictim sonra kontrole gttim 6 gundurde 5 tane iciyorum benim karisik birazben suan sabah aksam estrofem alıyorum kontrole gidince benimkinidemi 5 cıkarcak acaba
Hadi hayirlisi canim zaman su gibi gecsinCnm bu günlerde adet olucam, ve bidahaki adette inşallah başlıcaz tedaviye.
Evet cnm, ben başlayıncaya kadar senin positif haberlerini alcaz inşallahHadi hayirlisi canim zaman su gibi gecsin
ahh be canm oda neki kadınlar dahada yüzsüz oluyor. mevlutumz vardı içecek dagıtıyordum yazık yazık dıe soylenıyordu teyzeler onlara dagıtım yaparkenBabama soruyor bide bu ne zaman anne olacak diye. Yatak odama bile müdahile var .Allahım çok göze batıyorum artıkkkkkkk zaman geçtikçe.
yok canm patalojıye gonderdık bırsey cıkmadı.Canım düşme sebebi araşrılacak sanırım. Hayırlısı olsun. Ben de burda okuyorum. Pıhtılaşma sorunu olunca bebek tutmuyomuş ve düşüyomuş. Çok basit ama gözden kaçabilir. Ona da baktır istersen
hımm anladım canım farklıymıs bana 10 gun sabah aksam 1 tane verdiCanim o dr a gore degisiyo ben 2 gun e tane 3 gun 3 tane 5 gun 4 tane ictim sonra kontrole gttim 6 gundurde 5 tane iciyorum benim karisik biraz
Asıl onlara yazık günaha giriyorlar .ahh be canm oda neki kadınlar dahada yüzsüz oluyor. mevlutumz vardı içecek dagıtıyordum yazık yazık dıe soylenıyordu teyzeler onlara dagıtım yaparken
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?