- 12 Kasım 2014
- 931
- 920
- 108
Aynen ole Allaha havale ettim artik ama yavas yavas topluma girmek istemiyorum sorulan sorular bktrdi beniAsıl onlara yazık günaha giriyorlar .
Bende Öyleyim düğünlere mevlitlere gitmiyorum . Çünkü herkes suratıma mal mal bakıyor . Dalga geçiyorlar . İleriyi görebilme özelliğim olsa söylerim ne zaman anne olacağımıAynen ole Allaha havale ettim artik ama yavas yavas topluma girmek istemiyorum sorulan sorular bktrdi beni
ay ne kdr sacma bırgun bırısı bana nezmn olcak dedı bende allaha sorım nıe acba dedm gunaha sokuyolar ınsanıBende Öyleyim düğünlere mevlitlere gitmiyorum . Çünkü herkes suratıma mal mal bakıyor . Dalga geçiyorlar . İleriyi görebilme özelliğim olsa söylerim ne zaman anne olacağımı
sen kac yıldır beklıosun melegını olmaması ıcın gorulen bı sebep varmı basladnmı tedavıne canmBende Öyleyim düğünlere mevlitlere gitmiyorum . Çünkü herkes suratıma mal mal bakıyor . Dalga geçiyorlar . İleriyi görebilme özelliğim olsa söylerim ne zaman anne olacağımı
4 yıllık Evliyim 11 aydır ciddi şekilde uğraşıyoruz . Sebep yok eşimde bende normaliz güya ama sonuç ortada bebek yok . Böyle normallik olmaz olsunsen kac yıldır beklıosun melegını olmaması ıcın gorulen bı sebep varmı basladnmı tedavıne canm
aynen ole sebep olsa ustune yurıcez amelıyatlar fılan ama sonnda olacak dıorm ama bole caresız hıcbı sebep yok ama olmaması dhada uzuyor. her tedavıde drlar umıtlenıyo nasılsa bıseynız yok dıe ama olmaynca olmuyor ıste4 yıllık Evliyim 11 aydır ciddi şekilde uğraşıyoruz . Sebep yok eşimde bende normaliz güya ama sonuç ortada bebek yok . Böyle normallik olmaz olsun
Ben tüplerim açık çıkınca sinirden Ağladım . Yeter artık diye . Çünkü herşeyime bakıldı ve ben hep tüplerim tıkalıdır hsg ile açılır hamile kalırım diye hayal kurdum. Tüpler açık aşılama tutmayınca artık çıldırdım . O değil bu değil ya ne ozaman kocamın 165 milyon spermi var 8 çocuk yapar bu spermle ya doktor şunu yap desin yapayım . Mesela sigara içsem sigarayı bırak der . Ben Herşeyi en mükemmelde yapıyorum . Kocam diyorki sen takıntılı oldun çocuk Yüzünden .aynen ole sebep olsa ustune yurıcez amelıyatlar fılan ama sonnda olacak dıorm ama bole caresız hıcbı sebep yok ama olmaması dhada uzuyor. her tedavıde drlar umıtlenıyo nasılsa bıseynız yok dıe ama olmaynca olmuyor ıste
Tup bebek yapcakmsn? Aynen ole gerek yok dedi drm ben yinede cektrdm rahm flmi :/Ben tüplerim açık çıkınca sinirden Ağladım . Yeter artık diye . Çünkü herşeyime bakıldı ve ben hep tüplerim tıkalıdır hsg ile açılır hamile kalırım diye hayal kurdum. Tüpler açık aşılama tutmayınca artık çıldırdım . O değil bu değil ya ne ozaman kocamın 165 milyon spermi var 8 çocuk yapar bu spermle ya doktor şunu yap desin yapayım . Mesela sigara içsem sigarayı bırak der . Ben Herşeyi en mükemmelde yapıyorum . Kocam diyorki sen takıntılı oldun çocuk Yüzünden .
Tüp bebek düşünüyorum ama Bu ay adetim gecikirse mecbur ekimde yapıcam . 24 Eylül'de şehir dışına çıkmam Lazım . Tüp bebek tedavisi bu aya yetişmez .Tup bebek yapcakmsn? Aynen ole gerek yok dedi drm ben yinede cektrdm rahm flmi :/
Benm dr um bahceci fulyayla calisiyo benim islemlerim orda gerceklesti geyet memnun kaldm insallh sonuda guzel olur senn yolculugunda hayrli olsn insallhSlm kızlar benimde 3.denemem olacak 1 transfer Mayısta bir tedavi iptalim var.Ekimde başlamayı düşünüyoruz bizde kısmetse bakalım hayırlısı..Konu sahibiyle ilk denememiz aynı zamanda idi umarım bu denemede ikimizde hamile kalırız hayırlısıyla.İstanbulda deneyecekler merkezlerini yazabilir mi biz daha merkez seçmedik te rapor için uğraşıyoruz..
Rabbim hepimizin yüzünü güldürür inşallah..
İsim verebilirmisin cnm bi sakıncası yoksa eğerBenm dr um bahceci fulyayla calisiyo benim islemlerim orda gerceklesti geyet memnun kaldm insallh sonuda guzel olur senn yolculugunda hayrli olsn insallh
inşallaaaaaaaaahh gerek kalmaz içten dua edıyorumTüp bebek düşünüyorum ama Bu ay adetim gecikirse mecbur ekimde yapıcam . 24 Eylül'de şehir dışına çıkmam Lazım . Tüp bebek tedavisi bu aya yetişmez .
bebıslerın hayrlı olsn canm. hıc bırakmazlar senı ınsallah. benm drm sadce bı tane yerlestryorArkadaslar bugun bebislerimi aldim yani yuklettim insallah benimle kalirlar saglikla tutunurlar heyecanli bekleyis basladi bisurude ilac artik kagida yazdm kullandikca tik atiyorum unutmayayim diye
inşallah hayrlsyla hersey yolnda gıder canm rabbm gonlune gore versnSlm kızlar benimde 3.denemem olacak 1 transfer Mayısta bir tedavi iptalim var.Ekimde başlamayı düşünüyoruz bizde kısmetse bakalım hayırlısı..Konu sahibiyle ilk denememiz aynı zamanda idi umarım bu denemede ikimizde hamile kalırız hayırlısıyla.İstanbulda deneyecekler merkezlerini yazabilir mi biz daha merkez seçmedik te rapor için uğraşıyoruz..
Rabbim hepimizin yüzünü güldürür inşallah..
Engin oral a gidiyorum normalde ozel muaynanesine oda islemlerini bahcecide yapiyor ama bahceci de yine ayriyeten dr aytun aktan da cok iyi bir dr onada bit iki kez muayne olmustm opumu da o yapmistiİsim verebilirmisin cnm bi sakıncası yoksa eğer
Hayirli olsun canim transferin ertelemem olmasaydi benimde yuklemem yapicakti berabrr gun sayardik ama kismet artik kendini fazla dinlememeye calis zor biliyorum ama kafa dagitcak seyler bul bu ara icin en azindanAma kasiklarimda batmalar oluyo sizi gibi boyle daha bugun yukleme oldum bu batma sizi normalmi bel agrisi falan daha erken degilmi yoksa kotu bi
Durummu bu korkuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?