Temmuz agustos eylul ekim ayinda tup bebek yaptiracaklar birbirimize destek olalim...

Arkadaslar bugun bebislerimi aldim yani yuklettim insallah benimle kalirlar saglikla tutunurlar heyecanli bekleyis basladi bisurude ilac artik kagida yazdm kullandikca tik atiyorum unutmayayim diye
hayırlı haberlerini en kısa zamanda bekliyoruz canım benim dikkat et kendine

Engin oral a gidiyorum normalde ozel muaynanesine oda islemlerini bahcecide yapiyor ama bahceci de yine ayriyeten dr aytun aktan da cok iyi bir dr onada bit iki kez muayne olmustm opumu da o yapmisti
Anladım.Engin Orala bir kez gitmiştim özel muayenehanesine Bahçeci ile çalıştığını söyleyince soğudum.Bahçeci de yapmıştım 2 denemeyi de ilgisiz ve sorumsuz tavurları yüzünden birdaha uğramayı düşünmüyorum.
Umarım tedavin başarılı olur seni takip ediyor olacağım

Ama kasiklarimda batmalar oluyo sizi gibi boyle daha bugun yukleme oldum bu batma sizi normalmi bel agrisi falan daha erken degilmi yoksa kotu bi
Durummu bu korkuyorum
Benimde oluyordu telaşlanma .Rahim işlem görüyo neticede ağrı sızı normal.Birde ilaçlar etki ediyor bana öyle demişlerdi

Canım sperm dna hasarına baktırdınızmı. Eğer hasar oranı yüksekse oda gebeliği önlüyor. Normal testlerde de görülmüyor. Benim esimde %65 vardı malesef. Sperm kaliteli olmayınca embriyo oluşsada çok yasamıyor kimyasal falan oluyor

valla doktor bişey demedi bizde bakmadık.Ama ben hiç hamile kalamıyorum yani kimyasal falan da olmadı

Arkadaslar bugun bebislerimi aldim yani yuklettim insallah benimle kalirlar saglikla tutunurlar heyecanli bekleyis basladi bisurude ilac artik kagida yazdm kullandikca tik atiyorum unutmayayim diye

Hadi h
valla doktor bişey demedi bizde bakmadık.Ama ben hiç hamile kalamıyorum yani kimyasal falan da olmadı

Cnm bizede tüp bebek merkezi değilde eşimin doktoru söyledi. Sebepsiz infertiliteye sebep olabiliyor. Normalde %15 den az olması gerekirken %65 ti bizimkisi. O yüzden ilk tüp bebek negatif sonrakide kimyasal oldu. İçinizde kalmasın bence söyleyen yoksa dışardan kendiniz yaptırtabilirsiniz. Eğer eşinizde görünen başka problem yoksa.

Okadar üroloğa gönderdim insan onada bakar test yaptırdık . Kan testi bile verdirdim eşime . Lökosit çıktı antibiyotik verdi doktor .

Kizlar bugun benim 11. Gunumdu sabah kan vermistim. Sonuc pozitif inanamiyorum. Rabbimin verecegim varsa onca sikintiya ragmen veriyor. Cok saskinim ve soktayim insallah degerlerim duzenli artar. Rabbim hepinize nasip eylesin bu mutlulugu
Amin cnm..cok sevindim insallah bebegini saglikla kucagina alirsin..hayirli ugurlu olsun darisi basimiza insallah

Kizlar bugun benim 11. Gunumdu sabah kan vermistim. Sonuc pozitif inanamiyorum. Rabbimin verecegim varsa onca sikintiya ragmen veriyor. Cok saskinim ve soktayim insallah degerlerim duzenli artar. Rabbim hepinize nasip eylesin bu mutlulugu
tüp bebek mi yaptın bu ay canım

Evet cnm tedavimin basindan beri burada yaziyordum. 3. Tup denememdi. Sukurler olsun rabbime.
Cnm peki bisey sorcam sana 3.tup bebek denemen donmuslarla beraber mi yoksa 3 defa tedavi girup ilk asamadan mi basladnz?bide sorun neydi sizde cnm?

Cnm peki bisey sorcam sana 3.tup bebek denemen donmuslarla beraber mi yoksa 3 defa tedavi girup ilk asamadan mi basladnz?bide sorun neydi sizde cnm?
Dcu biz bir tedavi olduk sonra 3 dondurulmusla 2. Yi denedik buda aslinda 2. Tedavimizdi fakat bizde sanki hepsi uzun protokol olmustu

Canim bizde problem esimdeydi. Sayi az morfoloji sifir hareket yoktu. Dondurulmus tedaviside negatif olunca esim kaan hocaya gitti ve birde sperm dna hasari cikti yuksek oranda. O bize bu hasari cozmezseniz tup denemelerinizde negatif olur dedi. 6 ay kadar esim yeniden igne ilac beslenme tedavi oldu dna hasari duzeldi. Hoca bize 6 ay normal dneeyin dedi ama yasimiz gecmesin dedik birde eben esim pek eve gelmez genelde yurt disindaydi. Bizde yeniden deneyelim demistik. Durmumuz bundan ibaret

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…