hayırlı haberlerini en kısa zamanda bekliyoruz canım benim dikkat et kendineArkadaslar bugun bebislerimi aldim yani yuklettim insallah benimle kalirlar saglikla tutunurlar heyecanli bekleyis basladi bisurude ilac artik kagida yazdm kullandikca tik atiyorum unutmayayim diye
Anladım.Engin Orala bir kez gitmiştim özel muayenehanesine Bahçeci ile çalıştığını söyleyince soğudum.Bahçeci de yapmıştım 2 denemeyi de ilgisiz ve sorumsuz tavurları yüzünden birdaha uğramayı düşünmüyorum.Engin oral a gidiyorum normalde ozel muaynanesine oda islemlerini bahcecide yapiyor ama bahceci de yine ayriyeten dr aytun aktan da cok iyi bir dr onada bit iki kez muayne olmustm opumu da o yapmisti
Negüzeldir o günler..Rabbim bizlere de nasip etsin.Hayırlısı olsun cnm..heyecanla transfer gününu bekliyorum. veklemek ne zor işmiş kızlar
Benimde oluyordu telaşlanma .Rahim işlem görüyo neticede ağrı sızı normal.Birde ilaçlar etki ediyor bana öyle demişlerdiAma kasiklarimda batmalar oluyo sizi gibi boyle daha bugun yukleme oldum bu batma sizi normalmi bel agrisi falan daha erken degilmi yoksa kotu bi
Durummu bu korkuyorum
rabbim isteyen herkese nasip etsin :)Negüzeldir o günler..Rabbim bizlere de nasip etsin.Hayırlısı olsun cnm..
mutlu haberlerini bekliyoruz :)Arkadaslar bugun bebislerimi aldim yani yuklettim insallah benimle kalirlar saglikla tutunurlar heyecanli bekleyis basladi bisurude ilac artik kagida yazdm kullandikca tik atiyorum unutmayayim diye
Aminnrabbim isteyen herkese nasip etsin :)
aynen ole sebep olsa ustune yurıcez amelıyatlar fılan ama sonnda olacak dıorm ama bole caresız hıcbı sebep yok ama olmaması dhada uzuyor. her tedavıde drlar umıtlenıyo nasılsa bıseynız yok dıe ama olmaynca olmuyor ıste
valla doktor bişey demedi bizde bakmadık.Ama ben hiç hamile kalamıyorum yani kimyasal falan da olmadıCanım sperm dna hasarına baktırdınızmı. Eğer hasar oranı yüksekse oda gebeliği önlüyor. Normal testlerde de görülmüyor. Benim esimde %65 vardı malesef. Sperm kaliteli olmayınca embriyo oluşsada çok yasamıyor kimyasal falan oluyor
Arkadaslar bugun bebislerimi aldim yani yuklettim insallah benimle kalirlar saglikla tutunurlar heyecanli bekleyis basladi bisurude ilac artik kagida yazdm kullandikca tik atiyorum unutmayayim diye
valla doktor bişey demedi bizde bakmadık.Ama ben hiç hamile kalamıyorum yani kimyasal falan da olmadı
Amin cnm..cok sevindim insallah bebegini saglikla kucagina alirsin..hayirli ugurlu olsun darisi basimiza insallahKizlar bugun benim 11. Gunumdu sabah kan vermistim. Sonuc pozitif inanamiyorum. Rabbimin verecegim varsa onca sikintiya ragmen veriyor. Cok saskinim ve soktayim insallah degerlerim duzenli artar. Rabbim hepinize nasip eylesin bu mutlulugu
tüp bebek mi yaptın bu ay canımKizlar bugun benim 11. Gunumdu sabah kan vermistim. Sonuc pozitif inanamiyorum. Rabbimin verecegim varsa onca sikintiya ragmen veriyor. Cok saskinim ve soktayim insallah degerlerim duzenli artar. Rabbim hepinize nasip eylesin bu mutlulugu
tüp bebek mi yaptın bu ay canım
OH Allah çok büyük yüzüne gülmüş . Darısı bizim başımıza çok sevindim valla .Evet cnm tedavimin basindan beri burada yaziyordum. 3. Tup denememdi. Sukurler olsun rabbime.
Cnm peki bisey sorcam sana 3.tup bebek denemen donmuslarla beraber mi yoksa 3 defa tedavi girup ilk asamadan mi basladnz?bide sorun neydi sizde cnm?Evet cnm tedavimin basindan beri burada yaziyordum. 3. Tup denememdi. Sukurler olsun rabbime.
Dcu biz bir tedavi olduk sonra 3 dondurulmusla 2. Yi denedik buda aslinda 2. Tedavimizdi fakat bizde sanki hepsi uzun protokol olmustuCnm peki bisey sorcam sana 3.tup bebek denemen donmuslarla beraber mi yoksa 3 defa tedavi girup ilk asamadan mi basladnz?bide sorun neydi sizde cnm?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?