Gonal f225 ve merional 75..sende neydi?Hangi igneye basladin birde kac doz
Sağol canım iyiyim sen nasılsın ? Bu arada pozitifi gördüm ve bugün de keseyi gördüm darısı başına inşallah . Canım bu arada ben yumurta toplama işlemine ve transfere girdiğim zaman hep içimden dua ettim hep kün fe yekün dedim ve benim için annem çok dua etti tespih namazı kılip dua etti ve ben transfere girerken kuran okudu allahım da nasip etti olduavakado9341 cnm nasilsin ne yaptin son durum nedir?
Acıbadem de tedaviyi nasıl buldun canım, ilgileri nasıl?Ayy yok canm ya valla ben burda rahatliorm cunku sadce bu durumu yasayanlar iyi anlio birbirni ben cevremde kime anlatsam anlamiycak anlamioda zaten herkese solemiormda bilenlerde anlamiolar bence...3 yllk evliyiz.cikolata kisti var bende 2 cm ve 3 cm olmak uzere 2 tane bazen kuculuo geri buyuyo..birde cok hafif bi septum (perde)vardi rahimde gecen hafta histeroskopi oldm alindi ve cizik atildi..cizik atilmasi sanso arrttirioms guya ole diolar...bir defa tedavi gordum taze embriyo transferi oldm negatif ikinci dondurulmuslarla oldu oda negatif...biz kibrisa gttk ama cok pisman olduk..yasim 28 oldgndan 1 tanr transfer ederler turkiyede diye oraya gttk ama hem maddi hem manevi olarak zarara ugradk rrsmen..smdi adanaacibademde baslicam bakalm....sizde sorun ne peki?bide nerde yaptriosn tedavini
Allah devamını getirsin , kucağına sağlıkla alırsın inşallah .Sağol canım iyiyim sen nasılsın ? Bu arada pozitifi gördüm ve bugün de keseyi gördüm darısı başına inşallah . Canım bu arada ben yumurta toplama işlemine ve transfere girdiğim zaman hep içimden dua ettim hep kün fe yekün dedim ve benim için annem çok dua etti tespih namazı kılip dua etti ve ben transfere girerken kuran okudu allahım da nasip etti oldu
Canim neden uzuluyosun benim doktor hic yoktan bir yumurta olsa bile yeter diyodu yeterki bir olsun dollenebilsin hakkimizda hayirlisi moral bozma pozitif dusun ben oyyle yapiyorum1 YUMURTA VE 8 GÜNDÜR SADECE 1 YUMURTA OLMUŞ ARKADAŞLAR MORELİM COK BOZUUKK
YA O 1 YUMURTANIN İÇİ BOŞSAAA...BOŞ OLMA İHTİMAL, COK DEGİİLMİİİCanim neden uzuluyosun benim doktor hic yoktan bir yumurta olsa bile yeter diyodu yeterki bir olsun dollenebilsin hakkimizda hayirlisi moral bozma pozitif dusun ben oyyle yapiyorum
Tabiki oyle eee benim 8 yumurta toplandi ikisi dollenebildi o yuzden sayilara takilmaYA O 1 YUMURTANIN İÇİ BOŞSAAA...BOŞ OLMA İHTİMAL, COK DEGİİLMİİİ
Olsun canım duaya devam inan ki zamanı vardır ve dua ederken ben hep önce başkalarına eder sonra kendime ederdim mesela hep nerde aklıma gelse özelliklede ezan okunurken ederdim ezan okunurken edilen dualar geri çevrilmezmiş inşallah canım allahım hepimize sağlıklı sıhhatli hayırlı evlatlar nasip eder bana ramazan bayramın da hediye oldu bebişim sana da inşallah kurban bayramında hediye olur .Allah devamını getirsin , kucağına sağlıkla alırsın inşallah .
Bu arada bizde dualarla girdik , tesadüfen annemin birkaç arkadaşı bana dua bile okumuş, ayrıca tam miraç kandiliydi , topikte dua sırası bana gelmişti vs vs ... Ama olmadı duaya devam ama zamanı var demekki
Tsk ederim.arkadasimTabiki oyle eee benim 8 yumurta toplandi ikisi dollenebildi o yuzden sayilara takilma
Insallah o bitaneyle guzel sonuclar alirsin bizde burdan sevinirizTsk ederim.arkadasim
Allahim saglicakla kucagina almayi nasip etsin bizlerde insallah arkandan gelicez :))))Arkadaşlar valla insan pozitifi görmenin heyecanıyla paylaşmayı unutuyor ben allahın izniyle pozitifi gördüm ve bugün de keseyi gördüm sormak istediğiniz birsey olursa buyrun
Allahm hayili eylesin.cok sevindim...rabbimmm herkese bu mutlulugu yasatsin...tebrik ederim tekrardanArkadaşlar valla insan pozitifi görmenin heyecanıyla paylaşmayı unutuyor ben allahın izniyle pozitifi gördüm ve bugün de keseyi gördüm sormak istediğiniz birsey olursa buyrun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?