Temmuz agustos eylul ekim ayinda tup bebek yaptiracaklar birbirimize destek olalim...

kızlar ben de aranıza yeni katıldım.tüp bebek tedavisine başlayacağım ama dr konusunda netleşemedim.ankara yada istanbulda yaptıracağım.ankarada ahmet bostancı ile tedavi gören var mı?memnun musunuz?istanbulda nereyi tavsiye edersiniz????

İstanbulda 2 yer var onerılen benım bıldıgım. Bırı acıbadem hastanesı prof. dr. bulent tıras sıtede de sayfası var zaten birde bahcecı klınıgıprof. doktor mustafa bahcecı fıyatları pahalı ama ısının ehlı ınsanlar. Ben Bulent hocayla yola basladım.
hayırlısı artık.

teşekkür ederim.bu işe baş koyduk artık.maddiyat da önemli tabi ama ikinci planda şu an .sizin için sakıncası yoksa maliyeti ne kadar olacak tedavinizin?merak ettim :)

tebrik ediyorum sizi.allah bebeğinizi sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallaaahhh:)

avakado9341 cnm nasilsin ne yaptin son durum nedir?
Sağol canım iyiyim sen nasılsın ? Bu arada pozitifi gördüm ve bugün de keseyi gördüm darısı başına inşallah . Canım bu arada ben yumurta toplama işlemine ve transfere girdiğim zaman hep içimden dua ettim hep kün fe yekün dedim ve benim için annem çok dua etti tespih namazı kılip dua etti ve ben transfere girerken kuran okudu allahım da nasip etti oldu

Acıbadem de tedaviyi nasıl buldun canım, ilgileri nasıl?
Bizim ilk deneme negatifti , dondurulmuşlarla acıbadem é transfer olalım dedik kibarca reddediler
Daha öncede yazmıştım sana, tedavin başladı mı bilmiyorum ama 2 adet transfer yapıyolar canını sıkma.

Allah devamını getirsin , kucağına sağlıkla alırsın inşallah .
Bu arada bizde dualarla girdik , tesadüfen annemin birkaç arkadaşı bana dua bile okumuş, ayrıca tam miraç kandiliydi , topikte dua sırası bana gelmişti vs vs ... Ama olmadı duaya devam ama zamanı var demekki

Canim neden uzuluyosun benim doktor hic yoktan bir yumurta olsa bile yeter diyodu yeterki bir olsun dollenebilsin hakkimizda hayirlisi moral bozma pozitif dusun ben oyyle yapiyorum
YA O 1 YUMURTANIN İÇİ BOŞSAAA...BOŞ OLMA İHTİMAL, COK DEGİİLMİİİ

Olsun canım duaya devam inan ki zamanı vardır ve dua ederken ben hep önce başkalarına eder sonra kendime ederdim mesela hep nerde aklıma gelse özelliklede ezan okunurken ederdim ezan okunurken edilen dualar geri çevrilmezmiş inşallah canım allahım hepimize sağlıklı sıhhatli hayırlı evlatlar nasip eder bana ramazan bayramın da hediye oldu bebişim sana da inşallah kurban bayramında hediye olur .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…