Temmuz agustos eylul ekim ayinda tup bebek yaptiracaklar birbirimize destek olalim...

Bilmemmi canım la havle de Rabbim gönlündekini versin inşallah

lişme ? Bende bi . Rabbime yalvarıyorum ki olmuyayım diye olmulu bir mucize ver diye ...[/QUOTE]
Seni cok iyi anliyorum bizi bizden baskasi anlayamaz da zaten
Seni o kadar iyi anlayabiliyorum ki, icini ferah tut aklina getirme, stres yapmamaya calis ssonucta biz kendimizi her sonuca hazirlamaliyiz biz guclu anne adaylariyiz tup bebek anneleri ya da anne adaylari cok zorlu gunlerden geciyoruz ne olursa olsun umudumuzu kaybetmemeliyiz,ben pzrt kan vericem inan her sonuca hazirlamaya calisiyorum kendimi allahim isteyen herkese nasip etsin ol derse olacak biliyorum kaderden de oteye gecilmiyo canim

lişme ? Bende bi . Rabbime yalvarıyorum ki olmuyayım diye olmulu bir mucize ver diye ...
Seni cok iyi anliyorum bizi bizden baskasi anlayamaz da zaten

Seni o kadar iyi anlayabiliyorum ki, icini ferah tut aklina getirme, stres yapmamaya calis ssonucta biz kendimizi her sonuca hazirlamaliyiz biz guclu anne adaylariyiz tup bebek anneleri ya da anne adaylari cok zorlu gunlerden geciyoruz ne olursa olsun umudumuzu kaybetmemeliyiz,ben pzrt kan vericem inan her sonuca hazirlamaya calisiyorum kendimi allahim isteyen herkese nasip etsin ol derse olacak biliyorum kaderden de oteye gecilmiyo canim[/QUOTE]
Tabiki geçilmiyor canım benim . Bende her şekilde kendimi hazırlıyorum fakat hani adet olup direk yıkılmakta tohaf bir duygu biliyormusun ? Adet olmazsın halen bir ümidin olur kan verirsin negatif çıkar , ama o ana kadar heycanla beklersin belki . Ama şimdi diken üstündeyim sanki .

Kizlar bugun regl oldm pazatsi doktora gidicem..insallah hersey guzel gider..baska buara basliyacak olan varmi tedaviye..heyecan basladi yavastan:)

Kizlar bugun regl oldm pazatsi doktora gidicem..insallah hersey guzel gider..baska buara basliyacak olan varmi tedaviye..heyecan basladi yavastan:)
Allah emeklerini boşa çıkarmasın benimde bat 18 ağustos eğer olursa dondurulmuş için tedavime başlayacağım inşallah

[/QUOTE]
canım benım karamsar olma iyi duşun lutfen . benımde ıkıncı denememdı .tuttu. inşallah seninkide tutar benim5, gun embriyosuydu ıkı tane transferle bırlıkte 7.gun idrarda belırdı hayal sonrada erken gebelık testı aldım cıktı kan dada hemen o gun yaptım 15,31 çıktı 9.gunde 54,37 çıktı seninkıde belli olurinşallah ne yaptın testi inşallah pozitiftir

kızlar merhaba ,benimde ilk olacak.cumartesi tedaviye başladım.doktorum bu ay sadece yumurtaları toplayacağını transferi bir ay sonra yapacağını söyledi.çok heyecanlıyım.inşallah Allah hepimizin dualarını kabul eder

Neden transferini ertelediler sebep olarak neyi gosteriyolar genelde tranfer ayni ay icinde oluyor ama hayirlisi tabi

Kizlar bugun iglenelere basliyorum hayrlisyla..allah hepimize hayirlisini nasip etsin insallah...

Cnm tedavin hayırlı olsun, inşallah güzel haberler alırız. 3. Gününde başladın sanırım.
Cok saol canm benm:)insallah hayirlisyla guzel haberi vermek nasip olur..evet 2.gunum pazar oldgu icin 3.gun basladik..seninkinede az kaldi sayilir..eylul ekim gibi diyodun..zaman geciverdi bak..subat ayiydi beraber gun sayiyoduk...insallah hayrlisyla bizimde yuzumuz guler...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…