Bilmemmi canım la havle de Rabbim gönlündekini versin inşallahHemde çokk zor biliyoırmusun , şuan tuvalete gitmek bile istemiyorum . Tüm belirtilerim aynı çünkü .İnşallah dediğin gibidir . Hatta düşünmemek için başka işler ile uğraşıyorum ama olmuyor canım ...
Seni o kadar iyi anlayabiliyorum ki, icini ferah tut aklina getirme, stres yapmamaya calis ssonucta biz kendimizi her sonuca hazirlamaliyiz biz guclu anne adaylariyiz tup bebek anneleri ya da anne adaylari cok zorlu gunlerden geciyoruz ne olursa olsun umudumuzu kaybetmemeliyiz,ben pzrt kan vericem inan her sonuca hazirlamaya calisiyorum kendimi allahim isteyen herkese nasip etsin ol derse olacak biliyorum kaderden de oteye gecilmiyo canimHemde çokk zor biliyoırmusun , şuan tuvalete gitmek bile istemiyorum . Tüm belirtilerim aynı çünkü .İnşallah dediğin gibidir . Hatta düşünmemek için başka işler ile uğraşıyorum ama olmuyor canım ...
Seni cok iyi anliyorum bizi bizden baskasi anlayamaz da zatenlişme ? Bende bi . Rabbime yalvarıyorum ki olmuyayım diye olmulu bir mucize ver diye ...
Allah emeklerini boşa çıkarmasın benimde bat 18 ağustos eğer olursa dondurulmuş için tedavime başlayacağım inşallahKizlar bugun regl oldm pazatsi doktora gidicem..insallah hersey guzel gider..baska buara basliyacak olan varmi tedaviye..heyecan basladi yavastan:)
[/QUOTE]Cokk sevindim arkdsm senin adina allahim tamamina erdirsin, bu gu lerde böyle haberler almak moral oluyo hersey yolunda gidecektir allahin izniyle içini ferah tut, benim test günüm 28 i 6.gun bugun cuma gunu yaptursam ciksr mi acaba kanda ne yalan söyleyim cok da korkuyorum 2. Denemem negatif olacak saniyorum hep, test sonucunda 00.1 i gorcem diye düşünüyorum allahim yardimcim olsun anne olmayi cok istiyorum
senin dondurulmuslamıydı tedavinKizlar bugun regl oldm pazatsi doktora gidicem..insallah hersey guzel gider..baska buara basliyacak olan varmi tedaviye..heyecan basladi yavastan:)
Yok cnm yeniden baslioruz tedaviye..senin?senin dondurulmuslamıydı tedavin
Amin cnm hepimizn emekleri bosa cimasin insallah..Allah emeklerini boşa çıkarmasın benimde bat 18 ağustos eğer olursa dondurulmuş için tedavime başlayacağım inşallah
Bekledigim tel geldi demissin durumun nasil bi gelisme var mi cnmbeklediğim tel geldi,bana şans dileyin hanımlar :)
Cnm tedavin hayırlı olsun, inşallah güzel haberler alırız. 3. Gününde başladın sanırım.Kizlar bugun iglenelere basliyorum hayrlisyla..allah hepimize hayirlisini nasip etsin insallah...
Cok saol canm benm:)insallah hayirlisyla guzel haberi vermek nasip olur..evet 2.gunum pazar oldgu icin 3.gun basladik..seninkinede az kaldi sayilir..eylul ekim gibi diyodun..zaman geciverdi bak..subat ayiydi beraber gun sayiyoduk...insallah hayrlisyla bizimde yuzumuz guler...Cnm tedavin hayırlı olsun, inşallah güzel haberler alırız. 3. Gününde başladın sanırım.
Insallah canm..seninde guzel haberlerini alrz insallah..Hadi bakalim hayirli haberleri senden alalim insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?