Temmuz agustos eylul ekim ayinda tup bebek yaptiracaklar birbirimize destek olalim...

Ne güzel ya emeklerinizin karşılığını almışsınız . Allah ol demiş olmuş.

Kizlar bugun benim 11. Gunumdu sabah kan vermistim. Sonuc pozitif inanamiyorum. Rabbimin verecegim varsa onca sikintiya ragmen veriyor. Cok saskinim ve soktayim insallah degerlerim duzenli artar. Rabbim hepinize nasip eylesin bu mutlulugu
Cok sevindim caniiim gozun aydin hayrlisitla kucaginada alirsin insallah darisi basima benim daha 2. Gunum

Cok sevindim caniiim gozun aydin hayrlisitla kucaginada alirsin insallah darisi basima benim daha 2. Gunum

Cnm hic bir seyi takma kendine ugras bul. Kafani kurcalayacak film izle bisey yap. Ilk 4 gun yattim ben sonra ise geldim. Normal hayatima dondum ve belirti hic aramadim pek umutlu degildim. Ve hicte belirtim olmadi. Sabah gittigimde kan vermeye huzunle ciktim. Yine negatif olirsa uzulmeyecem diye kendime telkin ettim. Ama sukur. Bence 3. Gun transferiyse 3--4 gun sinlensen ywter. 5. Gunse 2-3 gun yeter. Pozitif dusun bol dua et.

yok canm hıc duymadm gecen yıne tahlıl verdk bısey yok sayısı ıyı dedı drm normal hersey dedı hıc duymadm o testı

Kizlar bugun benim 11. Gunumdu sabah kan vermistim. Sonuc pozitif inanamiyorum. Rabbimin verecegim varsa onca sikintiya ragmen veriyor. Cok saskinim ve soktayim insallah degerlerim duzenli artar. Rabbim hepinize nasip eylesin bu mutlulugu
ay supperr ya cokk sevndm hayrlı ugurlu olsn. kac ckms kan degern bıdha yapcakmsn

5.gun transferim de zaten aslinda evde kucuk kucuk gezinip basit isler yapiyorum aslinda belirti aramiyorum bu batma agrilardan tedirgin oldum kotumu iyimi bilemedim

Evet cnm tedavimin basindan beri burada yaziyordum. 3. Tup denememdi. Sukurler olsun rabbime.
Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.Sizler bize moral oluyorsunuz.Allah bizlere de nasip etsin isteyen bekleyen çabalayan herkese hayırlı evlatlar nasip etsin..

5.gun transferim de zaten aslinda evde kucuk kucuk gezinip basit isler yapiyorum aslinda belirti aramiyorum bu batma agrilardan tedirgin oldum kotumu iyimi bilemedim

Rabbim hayırlısını en iyi bilendir. Ona güven ve dua et. Ben çünkü ilk ikisinde bütün belirtileri yaşadım sonuçlar negatıf oldu.evet ufak tefek işlerini yap yormadan çok ayakta kalmadan

Değer 11. Gun 140 ıkı gunde bir tekrarlayacagım. 1000 i geçene kadr tekrarla dedi hoca görüşünce.

Darısı sizlere olsun inşallah sıkıntı çıkmazde değerlerim düzenli artar inşallah.
amiiiiiiinn inşallaahh dualarım senınle ve tum melegıne kavusmayı bekleyen anneler ıcın

Rabbim hayırlısını en iyi bilendir. Ona güven ve dua et. Ben çünkü ilk ikisinde bütün belirtileri yaşadım sonuçlar negatıf oldu.evet ufak tefek işlerini yap yormadan çok ayakta kalmadan
Arkadaşım hayırlı olsun. Allah tamamına erdirsin inşallah. Darısı isteyenlere...

Değer 11. Gun 140 ıkı gunde bir tekrarlayacagım. 1000 i geçene kadr tekrarla dedi hoca görüşünce.

Darısı sizlere olsun inşallah sıkıntı çıkmazde değerlerim düzenli artar inşallah.
Cnm dna hasar nasıl ortaya çıktı? Kan tahlilinde mi? Bu genetik testte mi çıkıyor?

Doktorlar ozaman baksın kocalarımıza madem böyle bir risk var . Ben Herşeyi bilemem ki doktorlar Birazda araştırmacı olsun . Hele devlet hastaneleri tam baştan savıyor bizi . Özel hastanedede bizi kimse yönlendirmiyor . Ben zorla gönderiyorum kocamı doktora valla kapris yapıyor ya .

Cnm dna hasar nasıl ortaya çıktı? Kan tahlilinde mi? Bu genetik testte mi çıkıyor?

Canım sperm tahlili verdi eşim. Bbu testi her hastane yada laboratuvar yapmıyor. Biz ankaradayız. Düzen lab. Ta ve genarttta yaptırdık hocamız yönlendirmişti. Normal sperm tahlili dışında boyama falan vişeyler yapıyorlar. Dna sını görmek için. Sonuçlar 2 haftada çıkıyor

Ah ah o söylediklerinin acısını 4 yıldır çekiyordum. Eşimi doktora ikna edene kadar anam ağladı 4 yıl geçti yani düşün. Erkek milleti toz kondurmuyor kendine. Bizim hocamız kaan aydos ankarada çok yoğun bir hoca. Siz de araştırıp dışardan yaptırabilirsiniz bu tahlili sadece sperm berecek o kadar. Bazı hocalara göre kesinlik taşımadığı savunulsada yinede benim doktoruma söylesiğimde o zamaan eşin biraz düzelsin öyle gelin dwmişti. Bazı paragözlere görede biz seçiyoruz en iyi spermi diyorlar ama dna sını seçemiyorlar malesef. En azından en aza düşürünce tüp şansıda artıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…