- 21 Ocak 2015
- 1.056
- 528
- 323
Cnm bu sıkışık olma durumu benim kafamı karıştırıyo. Acaba nasıldı sende ve o halde ne kadar kaldın falan. Transfer gününden kısaca bahsedersen sevinirim. Bide kaçıncı gün embriosuydu?Twşekkür ederim darısı sizlere olsun inşallah.
Evet canim dun gerceklesti transferim 21 i test gunum ya cok gec degilmi nasil beklicem o kadar bilmiyorym zaten ayin 16 si adet gunum bakalm iyi gidiyo iglener ve birsuru ilac.. sabirli bekleyis 1 hafta izin aldm.evde dinleniyorumNisan durumun nasil transferin gerceklesti mi umarim hersey yolundadir
Ya canm dun transfer oldu ben ikibuck litre su ictim ve bitturlu idrara sikisamadim okadar sikisik degildim kesinlikle yani cok cok sikismak gerekmiyo bence ultrasonu bile oyle cok bastrip.gezdirmedi karnimda hic zorlanmadim hic bisey hissetmedm duymadm yataga gectim 50 dk falan sonra kaltm tuvaletimi ancak yaptim siz dusunun okadar su nasil durdu anlamadm bendeTest tarihin ne zaman. Transferin nasıldı. Sıkışıklık durumun falan? Seninde güzel haberlerini bekliyoruz.
Test gunumde 21 eylul cok zaman vaaaarYa canm dun transfer oldu ben ikibuck litre su ictim ve bitturlu idrara sikisamadim okadar sikisik degildim kesinlikle yani cok cok sikismak gerekmiyo bence ultrasonu bile oyle cok bastrip.gezdirmedi karnimda hic zorlanmadim hic bisey hissetmedm duymadm yataga gectim 50 dk falan sonra kaltm tuvaletimi ancak yaptim siz dusunun okadar su nasil durdu anlamadm bende
Tskler cnm. Zaten yetersiz olsaydı doktor söylerdi. Benim boş gebeligimde o kadar çok sıkışıktımki, eve giderken daha çok sıkışmıştım, eşimle beraber eve giderken arabayla acilen avm vardı eve yakın avme ye girmiştik hemen tuvalete yani anlatamam resmen patlıdum az kalsın. Hiç tutacagına ihtimal vermemiştim olanlardan dolayı. Kese tutunmuştu ama maalesef boştu. Bende böyle bişey yaşamıştım.Ya canm dun transfer oldu ben ikibuck litre su ictim ve bitturlu idrara sikisamadim okadar sikisik degildim kesinlikle yani cok cok sikismak gerekmiyo bence ultrasonu bile oyle cok bastrip.gezdirmedi karnimda hic zorlanmadim hic bisey hissetmedm duymadm yataga gectim 50 dk falan sonra kaltm tuvaletimi ancak yaptim siz dusunun okadar su nasil durdu anlamadm bende
Test gunumde 21 eylul cok zaman vaaaar
bugun kontrolum vardı kızlar rahim kalınlıgı 8,8 olmus cuma gene kontrolum var pazartesi transfer dedi oyyy oyyyy
pazartesi 17 gun oluyo aslında 7 veya 8 boyut transfer için yeterli dedi ama ilaca dvm dedi niyeyse bilemedim biraz daha kalınlassın diye heralHadi hayırlısı inşallah. Kaçıncı günü transfer oluyon yani. Benim sonmuşta 12. Gün falan transfer olmuştu heraalde
evet bende sasırdım cok zmn vermişler benim 4 gun embriyosu 11 gun vermişlerdi cıkmıstıNisancım dondurulmuş embriyo oldugu içinmi bu kadar çok zaman verdiler. Seninkiler birde5. Gün embriyosuydu 10. Gunde test yapsan sonuç çıkardı. Benim 3. Gün embriyosu olmasına ragmen 9. 10. Gunde yaptırsam çıkarmış sonucuma göre
hayırlısı olsun canım benimde 1 tane dondurulmusum var kac gundur ilaç kullanıyosun senBende temmuzda başarısız bir denemeden sonra başladım. Bir tane dondurulmuş 5. Gün ebriyomuz var. Estrofem kullanıyorum şimdi Allahım yüzümüzü guldurur insallah
hadi bakalım bizim için hayırlısı olsun ard arda olucaz ikimizinde birer tane yumusları bekliyo :)Cuma günü başladım canım
Ayy hayırlısı hadi canım sen ne zaman başladınhadi bakalım bizim için hayırlısı olsun ard arda olucaz ikimizinde birer tane yumusları bekliyo :)
Ya yo aslında dondurulmusla alakası olmaması lazım ama dedıgın gıbı 5.gın ebrıyosu zaten 10.gunde bıle cıkması lazım ama 21 eylıl dedıler neden bılmoyorum 10.gunde yapsam test sımdı bıde dusuk cıkar hayal krıklıgı olur bılmıyorum kafam cook karısık evdede zaman gecmıyoNisancım dondurulmuş embriyo oldugu içinmi bu kadar çok zaman verdiler. Seninkiler birde5. Gün embriyosuydu 10. Gunde test yapsan sonuç çıkardı. Benim 3. Gün embriyosu olmasına ragmen 9. 10. Gunde yaptırsam çıkarmış sonucuma göre
11 gun bugun ilaca baslayalıAyy hayırlısı hadi canım sen ne zaman başladın
Senin haberini önce ali caz o zaman güzel haberlerini bekliyoruz moralini yüksek tut11 gun bugun ilaca baslayalı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?