Temmuz agustos eylul ekim ayinda tup bebek yaptiracaklar birbirimize destek olalim...

Nisan durumun nasil transferin gerceklesti mi umarim hersey yolundadir
Evet canim dun gerceklesti transferim 21 i test gunum ya cok gec degilmi nasil beklicem o kadar bilmiyorym zaten ayin 16 si adet gunum bakalm iyi gidiyo iglener ve birsuru ilac.. sabirli bekleyis 1 hafta izin aldm.evde dinleniyorum

Test tarihin ne zaman. Transferin nasıldı. Sıkışıklık durumun falan? Seninde güzel haberlerini bekliyoruz.
Ya canm dun transfer oldu ben ikibuck litre su ictim ve bitturlu idrara sikisamadim okadar sikisik degildim kesinlikle yani cok cok sikismak gerekmiyo bence ultrasonu bile oyle cok bastrip.gezdirmedi karnimda hic zorlanmadim hic bisey hissetmedm duymadm yataga gectim 50 dk falan sonra kaltm tuvaletimi ancak yaptim siz dusunun okadar su nasil durdu anlamadm bende

Test gunumde 21 eylul cok zaman vaaaar

Tskler cnm. Zaten yetersiz olsaydı doktor söylerdi. Benim boş gebeligimde o kadar çok sıkışıktımki, eve giderken daha çok sıkışmıştım, eşimle beraber eve giderken arabayla acilen avm vardı eve yakın avme ye girmiştik hemen tuvalete yani anlatamam resmen patlıdum az kalsın. Hiç tutacagına ihtimal vermemiştim olanlardan dolayı. Kese tutunmuştu ama maalesef boştu. Bende böyle bişey yaşamıştım.

Test gunumde 21 eylul cok zaman vaaaar

Nisancım dondurulmuş embriyo oldugu içinmi bu kadar çok zaman verdiler. Seninkiler birde5. Gün embriyosuydu 10. Gunde test yapsan sonuç çıkardı. Benim 3. Gün embriyosu olmasına ragmen 9. 10. Gunde yaptırsam çıkarmış sonucuma göre

bugun kontrolum vardı kızlar rahim kalınlıgı 8,8 olmus cuma gene kontrolum var pazartesi transfer dedi oyyy oyyyy

Hadi hayırlısı inşallah. Kaçıncı günü transfer oluyon yani. Benim sonmuşta 12. Gün falan transfer olmuştu heraalde

Bende temmuzda başarısız bir denemeden sonra başladım. Bir tane dondurulmuş 5. Gün ebriyomuz var. Estrofem kullanıyorum şimdi Allahım yüzümüzü guldurur insallah

Hadi hayırlısı inşallah. Kaçıncı günü transfer oluyon yani. Benim sonmuşta 12. Gün falan transfer olmuştu heraalde
pazartesi 17 gun oluyo aslında 7 veya 8 boyut transfer için yeterli dedi ama ilaca dvm dedi niyeyse bilemedim biraz daha kalınlassın diye heral

evet bende sasırdım cok zmn vermişler benim 4 gun embriyosu 11 gun vermişlerdi cıkmıstı

Bende temmuzda başarısız bir denemeden sonra başladım. Bir tane dondurulmuş 5. Gün ebriyomuz var. Estrofem kullanıyorum şimdi Allahım yüzümüzü guldurur insallah
hayırlısı olsun canım benimde 1 tane dondurulmusum var kac gundur ilaç kullanıyosun sen

Ya yo aslında dondurulmusla alakası olmaması lazım ama dedıgın gıbı 5.gın ebrıyosu zaten 10.gunde bıle cıkması lazım ama 21 eylıl dedıler neden bılmoyorum 10.gunde yapsam test sımdı bıde dusuk cıkar hayal krıklıgı olur bılmıyorum kafam cook karısık evdede zaman gecmıyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…