Kızlar 14. Günden önce yanıltıcı oluyor sonuç bazen ...Napım ozaman 10.gun test yapıım ben cıkmazsa da zamanı gelınce tekrrlarım
Hayırlısı olsun Allah kucağına almayı nasip etsin sağlıklı bir şekilde.Canim bizde problem esimdeydi. Sayi az morfoloji sifir hareket yoktu. Dondurulmus tedaviside negatif olunca esim kaan hocaya gitti ve birde sperm dna hasari cikti yuksek oranda. O bize bu hasari cozmezseniz tup denemelerinizde negatif olur dedi. 6 ay kadar esim yeniden igne ilac beslenme tedavi oldu dna hasari duzeldi. Hoca bize 6 ay normal dneeyin dedi ama yasimiz gecmesin dedik birde eben esim pek eve gelmez genelde yurt disindaydi. Bizde yeniden deneyelim demistik. Durmumuz bundan ibaret
Hayırlı olsun canım benim de 3. Günüm akşam vurcam iğnemi. Aynı zamanlarda sonucu bekliycez galiba ve inş müjdeli haberler alıcaz :)Merhaba kzlar bgn ignelere basladm adetmn ikinci gnu :'( cok huzunlu heyecanli bi donem. Gecen baska dra yapmstm tedavimi o bu igneleri vermemsti acaba hepsi ayni gorevimi goruyo bi igneler dha mi iyi :/
valla ben dereceye falan takılmadım normal cekmecemde durdu ignelerKızlar bugün adetimin 3. Günü akşam ilk iğnemi vurucam inş. Bana merional başlandı günlük 300 ıu. 25 derecenin altında oda sıcaklığı deniyor ama evin en serin odası 30 derece civarı. Bu ilacı kullanmış olan yada kullanan arkadaşlar nerede muhafaza ediyorsun?
Aa yol arkisi oldn bana o zmanHayırlı olsun canım benim de 3. Günüm akşam vurcam iğnemi. Aynı zamanlarda sonucu bekliycez galiba ve inş müjdeli haberler alıcaz :)
Canim brnimki gonal f buzfolabinda seninkini bilemedimKızlar bugün adetimin 3. Günü akşam ilk iğnemi vurucam inş. Bana merional başlandı günlük 300 ıu. 25 derecenin altında oda sıcaklığı deniyor ama evin en serin odası 30 derece civarı. Bu ilacı kullanmış olan yada kullanan arkadaşlar nerede muhafaza ediyorsun?
Evet canım inş. Bana büyük ihtimal bayram öncesi bir ihtimal bayramda transfer olur dendi. Sana bişey dendi mi? Ben antepte yaptırıyorum (urfadan gitgel yapıcam) senin hangi il canım?Aa yol arkisi oldn bana o zmaninsalah hayrli haberlerimzi alcaazzz
Seninki hazır kalem şeklinde mi canım? Ben de 2 ay önce aşılamada puregon kullanmıştım o kesinlikle buzdolabının kapağında tutuluyordu yanında taşıyacağın zaman bile buz aküsü ile taşınıyordu? Seninki de ondan galiba. Merional toz şeklinde. Yanında çözdürme sıvısı var ben sulandırıp enjektörle kendime uyguluyorum hazır kalem değil yaniCanim brnimki gonal f buzfolabinda seninkini bilemedim
Hazir flakon canim kalem degil igneyiyi ve cozeltiyi karistiriyorum. Enjekte ediyorum.kalem daha kolay aslinda onu yazmadi.bide bugun catlatmayi onlemek iicin cetrodin diye bi igne yazdi test yaptu kan tedti e2 mis .akintim.varSeninki hazır kalem şeklinde mi canım? Ben de 2 ay önce aşılamada puregon kullanmıştım o kesinlikle buzdolabının kapağında tutuluyordu yanında taşıyacağın zaman bile buz aküsü ile taşınıyordu? Seninki de ondan galiba. Merional toz şeklinde. Yanında çözdürme sıvısı var ben sulandırıp enjektörle kendime uyguluyorum hazır kalem değil yani
Tatlım bu boyutlarla çatlaması çok zor hatta mümkün değil bence. Genelde 18-20 mm olunca çatlıyor. İğne kullanmaya devam ediceksin daha da büyüyecek garanti olsun diyedir bence. Akıntının artması normal canım. Ben puregon kullanırken benim de çok artmıştı puregonla gonal f muadil gibi çok benzer sanırım öyle biliyorum puregon kullanırken doktorum rahmi de kalınlaştırır destekler bebeğe hazırlar demişti bana. Bence akıntı normal ve iyi. Bende bulantı ve göğüslerde hassasiyet falan da yapmıştıHazir flakon canim kalem degil igneyiyi ve cozeltiyi karistiriyorum. Enjekte ediyorum.kalem daha kolay aslinda onu yazmadi.bide bugun catlatmayi onlemek iicin cetrodin diye bi igne yazdi test yaptu kan tedti e2 mis .akintim.varcatlamamistr ins.bilen.bi arkadas varmi acaba 9,9 ,9 , 11. Vs diye yumurtalari olctu bugun ugur bey
Bir de büyümeye başlayan toplam kaç yumurta var dedi? En büyüğü 11 mm miymiş? E2 kaç çıktı canım? Senin transfer bayram öncesi olur heralde bişey dediler mi? İnş gelir bebişlerimiz :)Hazir flakon canim kalem degil igneyiyi ve cozeltiyi karistiriyorum. Enjekte ediyorum.kalem daha kolay aslinda onu yazmadi.bide bugun catlatmayi onlemek iicin cetrodin diye bi igne yazdi test yaptu kan tedti e2 mis .akintim.varcatlamamistr ins.bilen.bi arkadas varmi acaba 9,9 ,9 , 11. Vs diye yumurtalari olctu bugun ugur bey
Sormadim canm e2 yi sema hanim aradi igneye baslayin dedi .buyuyo dedi igneye devam cokda sormak istemiyirum biraz sakin olmak icin :) ins bayram oncesi olur eger sorun cikmazsa.Bir de büyümeye başlayan toplam kaç yumurta var dedi? En büyüğü 11 mm miymiş? E2 kaç çıktı canım? Senin transfer bayram öncesi olur heralde bişey dediler mi? İnş gelir bebişlerimiz :)
İnş güzel sonuç alırsın canım benimiyi aksamlarr kizlarr. bugün transferim gerçekleşti. inşallah bebeğim tutunurinşallah o güzel duygulari isteyen herkes tadar.
Canım ilk gün tetkiklerini sormuş muydun? Tsh ve progesteronu ? Kusura bakma çok soru sordum özür dilerim hakkını helal etSormadim canm e2 yi sema hanim aradi igneye baslayin dedi .buyuyo dedi igneye devam cokda sormak istemiyirum biraz sakin olmak icin :) ins bayram oncesi olur eger sorun cikmazsa.
Ben bursadaym canm. Banada bayramda dedi drum bakalm hayrlsi insalahEvet canım inş. Bana büyük ihtimal bayram öncesi bir ihtimal bayramda transfer olur dendi. Sana bişey dendi mi? Ben antepte yaptırıyorum (urfadan gitgel yapıcam) senin hangi il canım?
İnş canım. Hangi iğneyi hangi dozda kullanıyorsun canım?Ben bursadaym canm. Banada bayramda dedi drum bakalm hayrlsi insalah
Bebisin hayrli olsun diyelm simdiden canm hic ayrilmayn insallaaaahhhiyi aksamlarr kizlarr. bugün transferim gerçekleşti. inşallah bebeğim tutunurinşallah o güzel duygulari isteyen herkes tadar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?