Temmuz agustos eylul ekim ayinda tup bebek yaptiracaklar birbirimize destek olalim...

Merhaba kzlar bgn ignelere basladm adetmn ikinci gnu :'( cok huzunlu heyecanli bi donem. Gecen baska dra yapmstm tedavimi o bu igneleri vermemsti acaba hepsi ayni gorevimi goruyo bi igneler dha mi iyi :/

Hayırlısı olsun Allah kucağına almayı nasip etsin sağlıklı bir şekilde.
Çok sevindim senin adına

Merhaba kzlar bgn ignelere basladm adetmn ikinci gnu :'( cok huzunlu heyecanli bi donem. Gecen baska dra yapmstm tedavimi o bu igneleri vermemsti acaba hepsi ayni gorevimi goruyo bi igneler dha mi iyi :/
Hayırlı olsun canım benim de 3. Günüm akşam vurcam iğnemi. Aynı zamanlarda sonucu bekliycez galiba ve inş müjdeli haberler alıcaz :)

Kızlar bugün adetimin 3. Günü akşam ilk iğnemi vurucam inş. Bana merional başlandı günlük 300 ıu. 25 derecenin altında oda sıcaklığı deniyor ama evin en serin odası 30 derece civarı. Bu ilacı kullanmış olan yada kullanan arkadaşlar nerede muhafaza ediyorsun?

valla ben dereceye falan takılmadım normal cekmecemde durdu igneler

Canim brnimki gonal f buzfolabinda seninkini bilemedim

Canim brnimki gonal f buzfolabinda seninkini bilemedim
Seninki hazır kalem şeklinde mi canım? Ben de 2 ay önce aşılamada puregon kullanmıştım o kesinlikle buzdolabının kapağında tutuluyordu yanında taşıyacağın zaman bile buz aküsü ile taşınıyordu? Seninki de ondan galiba. Merional toz şeklinde. Yanında çözdürme sıvısı var ben sulandırıp enjektörle kendime uyguluyorum hazır kalem değil yani

Hazir flakon canim kalem degil igneyiyi ve cozeltiyi karistiriyorum. Enjekte ediyorum.kalem daha kolay aslinda onu yazmadi.bide bugun catlatmayi onlemek iicin cetrodin diye bi igne yazdi test yaptu kan tedti e2 mis .akintim.var catlamamistr ins.bilen.bi arkadas varmi acaba 9,9 ,9 , 11. Vs diye yumurtalari olctu bugun ugur bey

Tatlım bu boyutlarla çatlaması çok zor hatta mümkün değil bence. Genelde 18-20 mm olunca çatlıyor. İğne kullanmaya devam ediceksin daha da büyüyecek garanti olsun diyedir bence. Akıntının artması normal canım. Ben puregon kullanırken benim de çok artmıştı puregonla gonal f muadil gibi çok benzer sanırım öyle biliyorum puregon kullanırken doktorum rahmi de kalınlaştırır destekler bebeğe hazırlar demişti bana. Bence akıntı normal ve iyi. Bende bulantı ve göğüslerde hassasiyet falan da yapmıştı

Bir de büyümeye başlayan toplam kaç yumurta var dedi? En büyüğü 11 mm miymiş? E2 kaç çıktı canım? Senin transfer bayram öncesi olur heralde bişey dediler mi? İnş gelir bebişlerimiz :)

Bir de büyümeye başlayan toplam kaç yumurta var dedi? En büyüğü 11 mm miymiş? E2 kaç çıktı canım? Senin transfer bayram öncesi olur heralde bişey dediler mi? İnş gelir bebişlerimiz :)
Sormadim canm e2 yi sema hanim aradi igneye baslayin dedi .buyuyo dedi igneye devam cokda sormak istemiyirum biraz sakin olmak icin :) ins bayram oncesi olur eger sorun cikmazsa.

Sormadim canm e2 yi sema hanim aradi igneye baslayin dedi .buyuyo dedi igneye devam cokda sormak istemiyirum biraz sakin olmak icin :) ins bayram oncesi olur eger sorun cikmazsa.
Canım ilk gün tetkiklerini sormuş muydun? Tsh ve progesteronu ? Kusura bakma çok soru sordum özür dilerim hakkını helal et

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…