Temmuz agustos eylul ekim ayinda tup bebek yaptiracaklar birbirimize destek olalim...

İnş canım. Hangi iğneyi hangi dozda kullanıyorsun canım?
Pek anlamiorm Allah ne versiyse kullaniorm fostimon die bi igne var onu kullaniorm cumartesi kontrolm var bakalm neler olcak. Tek duam cok ymurta toplansn dollensin donduralm ayni telaslari defalarca yasamak cok yorucu :/ senn diger randevn nezman can

Aynı canım cumartesi 9da :) ben de merional günlük 300 ıu kullanıyorum. İnş yumoşlar büyümeye başlamıştır bakalım cmt ne diyecekler :)

Aynı canım cumartesi 9da :) ben de merional günlük 300 ıu kullanıyorum. İnş yumoşlar büyümeye başlamıştır bakalım cmt ne diyecekler :)
haddi bakalm ayni gun randevumuz gecenki tup bebekte bole deildi ignelerm gobektendi simdikiler hem farkli hemide popisten :) insalah iyi gelirrr

Bende cok yorluyorm tup bebk tedavisinde ama super heyecanli geciyor bende o donemlere gelsem bi an onceee. Ama bu kez gecenki gbi umtsuz olmicam insalah kavuscaz bebegmle inaniyrm
insallah kavusursun canm. bu ben ilk denemem ilk tecrubem yasimda kücük. cok heycanlaniyorum.9 gun nasil gececek teste kadar aralarda acaba test yapsammiki

insallah kavusursun canm. bu ben ilk denemem ilk tecrubem yasimda kücük. cok heycanlaniyorum.9 gun nasil gececek teste kadar aralarda acaba test yapsammiki
Selam canm kacıncı gun test ıstedıler kacıncı gun embryosu yuklendı soruyorum kusura bakma da benım pazar gunu 6eylul 5.gun embrıyosu yyklendı 21 eylul test gunu verdıler sen 9 gun ıcın sabırsızlanıyosun ya birde beni dusun :) ya acaba neden benım test gunun geckı herkesınkı erken anlam veremıyorum ben nasıl beklıceem

canim 3. gun emriyosuydu. dun trasfer edildi. 10 gun sonra test yap denildi. 18 eylul oluyo test tarihi. bu gece uyuyamadim heycandan yok yan yatmayim yok yuz ustu yatmayim diye. nokta kadar bisey ama insan endiseleniyo

canim 3. gun emriyosuydu. dun trasfer edildi. 10 gun sonra test yap denildi. 18 eylul oluyo test tarihi. bu gece uyuyamadim heycandan yok yan yatmayim yok yuz ustu yatmayim diye. nokta kadar bisey ama insan endiseleniyo
Yanı test gunu 13.gun edıyo o zaman bende 14 eylulde test yapıcam dayanamıcam illaki bi sonuc cıkıcak rahat ol canm benm bugn 3.gunun dun dus aldm yarı yuzustu yatıyorum ben zaten kalcalarımda ıgneden dolayı cok agrıyo bel agrın falan varmı kasık agrın

sadece kasigimda gerilmeler var sanki oyle agrim falan yok daha.insallah bebegin seninle olur. bana haber ver test yaptiginda

Kac yasindasinn insalah benm gbi uzun surmez hasretin cabk biter hayirlisyla bi haftadan sora idrar testi yapanlar var aslnda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…