- 12 Kasım 2014
- 931
- 920
- 108
Pek anlamiorm Allah ne versiyse kullaniormİnş canım. Hangi iğneyi hangi dozda kullanıyorsun canım?
Aynı canım cumartesi 9da :) ben de merional günlük 300 ıu kullanıyorum. İnş yumoşlar büyümeye başlamıştır bakalım cmt ne diyecekler :)Pek anlamiorm Allah ne versiyse kullaniormfostimon die bi igne var onu kullaniorm cumartesi kontrolm var bakalm neler olcak. Tek duam cok ymurta toplansn dollensin donduralm ayni telaslari defalarca yasamak cok yorucu :/ senn diger randevn nezman can
Aynı canım cumartesi 9da :) ben de merional günlük 300 ıu kullanıyorum. İnş yumoşlar büyümeye başlamıştır bakalım cmt ne diyecekler :)
insallah canmİnş güzel sonuç alırsın canım benim
güne onunla başlamak bile cok guzelBebisin hayrli olsun diyelm simdiden canm hic ayrilmayn insallaaaahhh
Hayırlı olsun canım inşallah doğup yanında uyandığın günlerde gelir. Darısı bizim başımıza :)güne onunla başlamak bile cok guzelgece heyecendan uyuyamadim doğru düzgün
Bende cok yorluyorm tup bebk tedavisinde ama super heyecanli geciyor bende o donemlere gelsem bi an onceee. Ama bu kez gecenki gbi umtsuz olmicam insalah kavuscaz bebegmle inaniyrmgüne onunla başlamak bile cok guzelgece heyecendan uyuyamadim doğru düzgün
insallah kavusursun canm. bu ben ilk denemem ilk tecrubem yasimda kücük. cok heycanlaniyorum.9 gun nasil gececek teste kadar aralarda acaba test yapsammikiBende cok yorluyorm tup bebk tedavisinde ama super heyecanli geciyor bende o donemlere gelsem bi an onceee. Ama bu kez gecenki gbi umtsuz olmicam insalah kavuscaz bebegmle inaniyrm
Selam canm kacıncı gun test ıstedıler kacıncı gun embryosu yuklendı soruyorum kusura bakma da benım pazar gunu 6eylul 5.gun embrıyosu yyklendı 21 eylul test gunu verdıler sen 9 gun ıcın sabırsızlanıyosun ya birde beni dusun :) ya acaba neden benım test gunun geckı herkesınkı erken anlam veremıyorum ben nasıl beklıceeminsallah kavusursun canm. bu ben ilk denemem ilk tecrubem yasimda kücük. cok heycanlaniyorum.9 gun nasil gececek teste kadar aralarda acaba test yapsammiki
canim 3. gun emriyosuydu. dun trasfer edildi. 10 gun sonra test yap denildi. 18 eylul oluyo test tarihi. bu gece uyuyamadim heycandan yok yan yatmayim yok yuz ustu yatmayim diye. nokta kadar bisey ama insan endiseleniyoSelam canm kacıncı gun test ıstedıler kacıncı gun embryosu yuklendı soruyorum kusura bakma da benım pazar gunu 6eylul 5.gun embrıyosu yyklendı 21 eylul test gunu verdıler sen 9 gun ıcın sabırsızlanıyosun ya birde beni dusun :) ya acaba neden benım test gunun geckı herkesınkı erken anlam veremıyorum ben nasıl beklıceem
Yanı test gunu 13.gun edıyo o zaman bende 14 eylulde test yapıcam dayanamıcam illaki bi sonuc cıkıcak rahat ol canm benm bugn 3.gunun dun dus aldm yarı yuzustu yatıyorum ben zaten kalcalarımda ıgneden dolayı cok agrıyo bel agrın falan varmı kasık agrıncanim 3. gun emriyosuydu. dun trasfer edildi. 10 gun sonra test yap denildi. 18 eylul oluyo test tarihi. bu gece uyuyamadim heycandan yok yan yatmayim yok yuz ustu yatmayim diye. nokta kadar bisey ama insan endiseleniyo
sadece kasigimda gerilmeler var sanki oyle agrim falan yok daha.insallah bebegin seninle olur. bana haber ver test yaptigindaYanı test gunu 13.gun edıyo o zaman bende 14 eylulde test yapıcam dayanamıcam illaki bi sonuc cıkıcak rahat ol canm benm bugn 3.gunun dun dus aldm yarı yuzustu yatıyorum ben zaten kalcalarımda ıgneden dolayı cok agrıyo bel agrın falan varmı kasık agrın
Tamm canm sende bana hayırlı haberlerını beklıyorum senınde insallahsadece kasigimda gerilmeler var sanki oyle agrim falan yok daha.insallah bebegin seninle olur. bana haber ver test yaptiginda
Normal dendi sorun yokmus .test sonuclarina csnim Rabbim istemeliki olsun ins bu ay hayirlisiyla artik olsunCanım ilk gün tetkiklerini sormuş muydun? Tsh ve progesteronu ? Kusura bakma çok soru sordum özür dilerim hakkını helal et
Bebisin sikica tutunsun ins annesi bi tanemi koyuldu canimgüne onunla başlamak bile cok guzelgece heyecendan uyuyamadim doğru düzgün
insallah canimm. evet bir tane embriyo konuldu. ilk denememBebisin sikica tutunsun ins annesi bi tanemi koyuldu canim
Canım bende bugün başladım. Süreç nasıl işliyorBen de 21 Agustos itibariyle basladim tedaviye. Suan igneler devam ediyor. Rabbim hakkımızda en hayirlisini versin insallah ...
transferden sonra vücut ısısı da önemli miCanim ya transferimin 6. Gunu vücut ısın nasildi
enim amh de düşükInsallah ya hem amh degeri dusuk olanlara hem cik.kisti olanlara bi umut vermek istiyorum ben de cok baktim cok msj okudum cunku hamile kalan olmus mu diye
Kac yasindasinn insalah benm gbi uzun surmez hasretin cabk biter hayirlisyla bi haftadan sora idrar testi yapanlar var aslndainsallah kavusursun canm. bu ben ilk denemem ilk tecrubem yasimda kücük. cok heycanlaniyorum.9 gun nasil gececek teste kadar aralarda acaba test yapsammiki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?