Canım bende bugün başladım. Süreç nasıl işliyor
Amin canım. Cevabın icin tsk edrim. Ben eski sayfalardan başladığım icin. Sonrki gelismeleri okumadan yazdim. Benim esimde de varikosel vardi. Sayi ve hareket dusuktu.o kurlerden sonra degelrlerimiz cok guzel oldu tavsiye ederimCanım herkes de aynı olmasa da benim süreçte hergün karından Gonalf 225 enjekte ettim . Bir de kalçadan menogon 75 ( 3 toz 2 su şeklinde) son günlerde de cetrotide vuruldu 3 defa. Doktorumun söylediğine göre yaşım 37 olduğu için yüksek doz ile tedavi başlatmış. Sol yumurtalık rezervim iyiymiş ama sağda azalma varmış. Velhasıl eylül 3 te OPU işlemim oldu. 7 adet yumurta toplandı.4 tanesi iyi kalite imiş. Ancak eşimden alınan örnekte hareketli sperm sayısı neredeyse sıfır çıktı. 1 ay önce %45 olan ileri hareket neden %0 a indi hala anlayabilmiş değilimÖnce micro TESE ile eşimden sperm alınması düşünüldü ancak eşim kalp hastası olduğu için kan sulandırıcı kullanıyor diye ameliyatan vazgeçildi ve ne çıkarsa bahtımıza diyerek aldıkları spermlerden işlem yapıldı ve maalesef hiç döllenme bile olmadı. 3 gün bekledik ama sonuç değişmedi...Nihayetinde transfer bile olmadan tedavim sonlandı. vardır bunda da bir hayr diyerek döndük İstanbula...Şimdi eşimdeki hareket sorununa yönelik araştırmalara başladım..Varikoseli vardı onun için gerekirse ameliyat olacak. Onun haricinde sperm kalitesini arttırıcı kürleri araştırıyorum .
Benim sürecim bu şekilde sonlandı ama yılmak yok ...Bu forumda neler neler okudum ben ...Kimler kimler bebek sahibi olmuş onca sıkıntıdan sonra... Darısı bizim de başımıza inşallah ...Sanırım pozitif alıp da sonradan kaybetme ihtimalindense bu şekilde olması psikolojik olarak hayrıma oldu. Rabbim tedavi sürecindeki herkesin yardımcısı olsun ve yüzünü güldürsün inş. ,
Peki varikosel ameliyatından ne kadar süre sonra değerlerde düzelme gördünüz? Bir de doktor ameliyat sonrasında tüp bebek tedavisine başlamak için geçmesi gereken süreye dair bir bilgi verdi mi hiç ?Amin canım. Cevabın icin tsk edrim. Ben eski sayfalardan başladığım icin. Sonrki gelismeleri okumadan yazdim. Benim esimde de varikosel vardi. Sayi ve hareket dusuktu.o kurlerden sonra degelrlerimiz cok guzel oldu tavsiye ederim
Canım bence söylenen güne kadar kesinlikle test yapma stres olursun boşuna. Kendine meşgul edecek şeyler bul hobi gibi. Ben kendi denemelerimizde ve aşılamada hep erkenden test yapıyordun negatif çıkıncada üzünti stres belki sonradan yükselir umudu ile vakit hiç geçmiyordu. Sabır biraz tatlım gerçekten zor ama en iyisi beklemek bence.insallah kavusursun canm. bu ben ilk denemem ilk tecrubem yasimda kücük. cok heycanlaniyorum.9 gun nasil gececek teste kadar aralarda acaba test yapsammiki
Ben cumleyi eksik yazmışım canim. Ameliyat değil saracoglunun kurlerini kullandı eşimPeki varikosel ameliyatından ne kadar süre sonra değerlerde düzelme gördünüz? Bir de doktor ameliyat sonrasında tüp bebek tedavisine başlamak için geçmesi gereken süreye dair bir bilgi verdi mi hiç ?
Canim mrb. Bende dün başladım tedaviyeMerhaba kzlar bgn ignelere basladm adetmn ikinci gnu :'( cok huzunlu heyecanli bi donem. Gecen baska dra yapmstm tedavimi o bu igneleri vermemsti acaba hepsi ayni gorevimi goruyo bi igneler dha mi iyi :/
Benimde ayni zaman canimHayırlı olsun canım benim de 3. Günüm akşam vurcam iğnemi. Aynı zamanlarda sonucu bekliycez galiba ve inş müjdeli haberler alıcaz :)
Canim benim igne farklı ama. Buzdolabinda muhafaza edin dendiKızlar bugün adetimin 3. Günü akşam ilk iğnemi vurucam inş. Bana merional başlandı günlük 300 ıu. 25 derecenin altında oda sıcaklığı deniyor ama evin en serin odası 30 derece civarı. Bu ilacı kullanmış olan yada kullanan arkadaşlar nerede muhafaza ediyorsun?
Aynı gün olan 3 arkadaş olduk canım. Senin dün adetin kaçıncı günüydü? Bizim randevu cumartesi senin ne zaman? Hangi şehirdesin canım? Haberleşelim gelişmeleri bildirelim ok :)Benimde ayni zaman canim
Benim dun adetin 5.günü idi ama ilk 2 gun yogun kanama gelmedi. Yogun kanamanin olsugubgin ilkbgun kabul ediliyoemus. Yani 3.gündü dün. Ilk kontrol 14 pazartesiAynı gün olan 3 arkadaş olduk canım. Senin dün adetin kaçıncı günüydü? Bizim randevu cumartesi senin ne zaman? Hangi şehirdesin canım? Haberleşelim gelişmeleri bildirelim ok :)
İnşallah canım
Sudecim her zaman 2 embriyi 1 den iyidirMerhaba arkadaşlar ben de transfer sonucu bekliyorum pazartesi transferim oldu 2embriyo çok heyecanlıyım umarım olur
2embriyo şansı arttirir mi sizce peki ?
Saol canım .1 hafta rapor verdi dr um çalışma dinlen dedi genelde uzaniyorum evde vakit geçiriyorum bana kalsa ise de giderdim eşim biraz dikkatli yatmanin daha iyi ola çağını düşünüyor. Çok umutluyum olcak diye umarım Allah isteyen herkese nasip etsin. Senin de bebeğin hayırlı olsun. Kaç embriyo transfer edildi probleminiz var mıydı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?