Temmuz agustos eylul ekim ayinda tup bebek yaptiracaklar birbirimize destek olalim...

Cnm sen su sperm dna hasarini yaptir. Nerede yasiyorsun
Ankara'da yaşıyorum Hayatım . Ultrasyon ile baktılar herşeye bi hasar çıkmadı . Senin Dediğin test nasıl Yapılıyor Hayatım ?

Merhaba arkadaşlar ben de transfer sonucu bekliyorum pazartesi transferim oldu 2embriyo çok heyecanlıyım umarım olur
2embriyo şansı arttirir mi sizce peki ?
Tabiki artırır canım ama bu işler biraz da nasip kısmet. İnş Allahım ol der ve olur. Müjde bekliyoruz senden :)

İnş katlana katlana çooook yükselir bebişini de görürsün

Galiba spermiyogram için verilen örnek gibi örnek alınıyor eşinden. Oradan bakılıyor. Yaptıran arkadaş daha net bilir tabi
Biz baya kapsamlı yaptık laboratuvarda ama denilmedi bişey . Ay vallahi bıktım yaaaa millet bunları düşünmeden hamile kalıyor ben neler hesaplıyorum

Kac yasindasinn insalah benm gbi uzun surmez hasretin cabk biter hayirlisyla bi haftadan sora idrar testi yapanlar var aslnda
23 yasindayim canim. insallah kimse hasret kalmaz
kayinvalidem hemsire. suan onhnla kaliyorum acaba sabah giderken ona kan versemde o tahlilmi yapsa diye dusunuyorum. eger kanda ciknazsada uzulurum. ama gunlerde gecmiyo ki neyapacagimi bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…