- 12 Kasım 2014
- 931
- 920
- 108
Hayrli olsn bebislern diyelimMerhaba arkadaşlar ben de transfer sonucu bekliyorum pazartesi transferim oldu 2embriyo çok heyecanlıyım umarım olur
2embriyo şansı arttirir mi sizce peki ?
Cok skurcnm sevndm senn adinaaKızlar kocam bugün ultrasyona girdi doktor temiz demiş çok şükür.
Saol bitanem artık herşeyden kokkar oldum .Kocamın da bütün testleri bitmiş oldu ve biz yine sorun nerde kimde bulamadık.Cok skurcnm sevndm senn adinaa
İnşallah canım amin saol güzel dileklerin için :)Hayrli olsn bebislern diyeliminsalah ikside hayrlsyla tutunur annisni birakmazlar
Saol bitanem artık herşeyden kokkar oldum .Kocamın da bütün testleri bitmiş oldu ve biz yine sorun nerde kimde bulamadık.
165 milyon sperm ve Hız falan gayet iyi . Olmaması için sebep yok ama olmuyor HayatımcANIM SPERM TAHLİLLERİNİZ NASIL
ANLADIM CANIM. TEZ ZAMANDA OLUR İNŞALLAH165 milyon sperm ve Hız falan gayet iyi . Olmaması için sebep yok ama olmuyor Hayatım
İnşAllah bitanemANLADIM CANIM. TEZ ZAMANDA OLUR İNŞALLAH
Saol bitanem artık herşeyden kokkar oldum .Kocamın da bütün testleri bitmiş oldu ve biz yine sorun nerde kimde bulamadık.
Ankara'da yaşıyorum Hayatım . Ultrasyon ile baktılar herşeye bi hasar çıkmadı . Senin Dediğin test nasıl Yapılıyor Hayatım ?Cnm sen su sperm dna hasarini yaptir. Nerede yasiyorsun
İnş kızlar inş. Allah isteyen herkese bu mutluluğu yasatsın inş. Bu arada isim nasıl etiketleniyor canım? Ben bilmiyorum da :)
Tabiki artırır canım ama bu işler biraz da nasip kısmet. İnş Allahım ol der ve olur. Müjde bekliyoruz senden :)Merhaba arkadaşlar ben de transfer sonucu bekliyorum pazartesi transferim oldu 2embriyo çok heyecanlıyım umarım olur
2embriyo şansı arttirir mi sizce peki ?
İnş katlana katlana çooook yükselir bebişini de görürsünBu arada sukur 2. Kan tahlilimde 2 ye katladi. Cumaya tekrar vericem birde pazartesi veririm muhtemelen. Yada pazar gunu hastanenin acilinden veririm kani. Sonra bini gecince kese gormeyi bekleyecez insallah. Bu surecte en az transfer sonrasi kadar zor geciyor kizlar. Zaman gecmiyor. Allahtan ise gidiyorumde biraz oyalaniyorum.
@ yazip ismimi yaziosun etiketlenioİnş kızlar inş. Allah isteyen herkese bu mutluluğu yasatsın inş. Bu arada isim nasıl etiketleniyor canım? Ben bilmiyorum da :)
Ultrasonla anlaşılan birşey değil canım. Galiba spermiyogram için verilen örnek gibi örnek alınıyor eşinden. Oradan bakılıyor. Yaptıran arkadaş daha net bilir tabi
Biz baya kapsamlı yaptık laboratuvarda ama denilmedi bişey . Ay vallahi bıktım yaaaa millet bunları düşünmeden hamile kalıyor ben neler hesaplıyorumGaliba spermiyogram için verilen örnek gibi örnek alınıyor eşinden. Oradan bakılıyor. Yaptıran arkadaş daha net bilir tabi
23 yasindayim canim. insallah kimse hasret kalmazKac yasindasinn insalah benm gbi uzun surmez hasretin cabk biter hayirlisyla bi haftadan sora idrar testi yapanlar var aslnda
kayinvalidem hemsire. suan onhnla kaliyorum acaba sabah giderken ona kan versemde o tahlilmi yapsa diye dusunuyorum. eger kanda ciknazsada uzulurum. ama gunlerde gecmiyo ki neyapacagimi bilmiyorumCanım bence söylenen güne kadar kesinlikle test yapma stres olursun boşuna. Kendine meşgul edecek şeyler bul hobi gibi. Ben kendi denemelerimizde ve aşılamada hep erkenden test yapıyordun negatif çıkıncada üzünti stres belki sonradan yükselir umudu ile vakit hiç geçmiyordu. Sabır biraz tatlım gerçekten zor ama en iyisi beklemek bence.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?