- 12 Kasım 2014
- 931
- 920
- 108
Bencde yaptirablrsn kacnci gun bgn? Yada idrar testi yap son gunlerde kan ver23 yasindayim canim. insallah kimse hasret kalmaz
kayinvalidem hemsire. suan onhnla kaliyorum acaba sabah giderken ona kan versemde o tahlilmi yapsa diye dusunuyorum. eger kanda ciknazsada uzulurum. ama gunlerde gecmiyo ki neyapacagimi bilmiyorum
3. gun daha . idrarda cikmiyo diyorlar amaBencde yaptirablrsn kacnci gun bgn? Yada idrar testi yap son gunlerde kan ver
Yok canim transfer sonrasi vucut isisi icin ayrintili bi bilgim yok sadece asiri sicak ve soguk ortamlardan uzak durmakda faydavar.ben tutunup tutunmadigini anlamak icin ölcuyordumB
enim amh de düşük
bENDE ONDAN BAHSETTİM CANIM. TUTUNUP TUTUNMADIĞI VÜCUT ISISI İLE BELLİ OLUYOR MUYok canim transfer sonrasi vucut isisi icin ayrintili bi bilgim yok sadece asiri sicak ve soguk ortamlardan uzak durmakda faydavar.ben tutunup tutunmadigini anlamak icin ölcuyordum
ayy canimn insallah tutunmusturKizlar dayanamadim idrar testi yaptim bugun 5.gunum silikte olsa 2.cizgiyi gordum tutmasa hic cikmazdi sanirim degilmi off dahada heyecanlandm ama kimseye soylemedimm
İnsallah canm ya kacinci gun embriyo transferi senn yukleme oncesini sayarsak 10.gun oluyo bugn benm sende yukleme oncesini de katarsan 10.gunde idrardan bak bence cikmazsada erken diceksin moral bozcak bisey yok canmayy canimn insallah tutunmusturbenimde 3. gunum ben korkuyorum yapmaya
Hayırlı olsun canım hamilesindir insallahKizlar dayanamadim idrar testi yaptim bugun 5.gunum silikte olsa 2.cizgiyi gordum tutmasa hic cikmazdi sanirim degilmi off dahada heyecanlandm ama kimseye soylemedimm
3. gun ebriyosuydu canm. trasferden sonra 3. gun bugun tatlim. yok yapmicam ben 10 gun olana kadar karar verdimİnsallah canm ya kacinci gun embriyo transferi senn yukleme oncesini sayarsak 10.gun oluyo bugn benm sende yukleme oncesini de katarsan 10.gunde idrardan bak bence cikmazsada erken diceksin moral bozcak bisey yok canm
Tamm canm yapma sen zaten test gunn etkenmıs benım normalde test gunum 21 eylul cok vardı daha hayrlısı olsnn cumlemızee3. gun ebriyosuydu canm. trasferden sonra 3. gun bugun tatlim. yok yapmicam ben 10 gun olana kadar karar verdim
İnşallah tesekkr ederimHayırlı olsun canım hamilesindir insallah
Çok heyecanlı yaaa ne güzel 5.gün baya erken çıkmış ikiz mi acabaİnşallah tesekkr ederim
Gozun aydın canım hayrlısı olsnslm arkadaşlar bugün benim transferimin 10.günü, sabah idrar testi yaptım ikinci çizgi çıktı ama çok silikti, doktorumu aradım kesin hamilesin ama pazartesi günü kan testi yaptır sonuca bakalım dedi, çok mutluyum çok heyecanlıyım, bu günleride görecekmiydim, rabbim herkese nasip etsin inşallah, kan sonucunuda yazarım pazartesi günü
yani dölleme zamanından bahsediyorsun değil mi canım. İnşallah pozitiftir canım çok sevindimİnsallah canm ya kacinci gun embriyo transferi senn yukleme oncesini sayarsak 10.gun oluyo bugn benm sende yukleme oncesini de katarsan 10.gunde idrardan bak bence cikmazsada erken diceksin moral bozcak bisey yok canm
çok sevindim canım gözün aydın. Sorun neydi sizde kaçıncı gün embriyosuydu kaç tane transfer edildislm arkadaşlar bugün benim transferimin 10.günü, sabah idrar testi yaptım ikinci çizgi çıktı ama çok silikti, doktorumu aradım kesin hamilesin ama pazartesi günü kan testi yaptır sonuca bakalım dedi, çok mutluyum çok heyecanlıyım, bu günleride görecekmiydim, rabbim herkese nasip etsin inşallah, kan sonucunuda yazarım pazartesi günü
Gozun aydın canım hayrlısı olsn
Ankara'da yaşıyorum Hayatım . Ultrasyon ile baktılar herşeye bi hasar çıkmadı . Senin Dediğin test nasıl Yapılıyor Hayatım ?
Aynen canım 5.gun embrıyosuydu transfer sonnrası 5.gunde sılık cızgı bakalm kısmet ne olacak esımde sperm cok azdı ve morfolojı sorunu vardı cok 2 tane transfer edldı canmçok sevindim canım gözün aydın. Sorun neydi sizde kaçıncı gün embriyosuydu kaç tane transfer edildi
canım bu ne acele bak benim dün 14. gündü değerim 500 lere geldiğinde idrarda hala şak diye çıkmıyor.3. gun daha . idrarda cikmiyo diyorlar ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?