Temmuz agustos eylul ekim ayinda tup bebek yaptiracaklar birbirimize destek olalim...

Bencde yaptirablrsn kacnci gun bgn? Yada idrar testi yap son gunlerde kan ver

Yok canim transfer sonrasi vucut isisi icin ayrintili bi bilgim yok sadece asiri sicak ve soguk ortamlardan uzak durmakda faydavar.ben tutunup tutunmadigini anlamak icin ölcuyordum
bENDE ONDAN BAHSETTİM CANIM. TUTUNUP TUTUNMADIĞI VÜCUT ISISI İLE BELLİ OLUYOR MU

ayy canimn insallah tutunmustur benimde 3. gunum ben korkuyorum yapmaya
İnsallah canm ya kacinci gun embriyo transferi senn yukleme oncesini sayarsak 10.gun oluyo bugn benm sende yukleme oncesini de katarsan 10.gunde idrardan bak bence cikmazsada erken diceksin moral bozcak bisey yok canm

İnsallah canm ya kacinci gun embriyo transferi senn yukleme oncesini sayarsak 10.gun oluyo bugn benm sende yukleme oncesini de katarsan 10.gunde idrardan bak bence cikmazsada erken diceksin moral bozcak bisey yok canm
3. gun ebriyosuydu canm. trasferden sonra 3. gun bugun tatlim. yok yapmicam ben 10 gun olana kadar karar verdim

slm arkadaşlar bugün benim transferimin 10.günü, sabah idrar testi yaptım ikinci çizgi çıktı ama çok silikti, doktorumu aradım kesin hamilesin ama pazartesi günü kan testi yaptır sonuca bakalım dedi, çok mutluyum çok heyecanlıyım, bu günleride görecekmiydim, rabbim herkese nasip etsin inşallah, kan sonucunuda yazarım pazartesi günü

Gozun aydın canım hayrlısı olsn

yani dölleme zamanından bahsediyorsun değil mi canım. İnşallah pozitiftir canım çok sevindim

çok sevindim canım gözün aydın. Sorun neydi sizde kaçıncı gün embriyosuydu kaç tane transfer edildi

Ankara'da yaşıyorum Hayatım . Ultrasyon ile baktılar herşeye bi hasar çıkmadı . Senin Dediğin test nasıl Yapılıyor Hayatım ?

canım düzen laboratuvarı var kuğuluya yakın bir yerde. eşin gidiyor sperm veriyor normal. sonrada 15 günde çıkıyor sonuçlar.orada zaten yazıyor % bilmem ne hasar tespit edilmiştir diye.
son çare çünkü yıllarca sebepsiz infertilite yaşayanlarda gözlenen bir şeymiş eşimin hocası öyle demişti.Dna hasarı normale dönünce normal yolla bile gebe kalabilirsin. Sizin yanlış hatırlamıyorsam sayı hareket morfoloji sorunu yoktu.

çok sevindim canım gözün aydın. Sorun neydi sizde kaçıncı gün embriyosuydu kaç tane transfer edildi
Aynen canım 5.gun embrıyosuydu transfer sonnrası 5.gunde sılık cızgı bakalm kısmet ne olacak esımde sperm cok azdı ve morfolojı sorunu vardı cok 2 tane transfer edldı canm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…