Kizlar dayanamadim idrar testi yaptim bugun 5.gunum silikte olsa 2.cizgiyi gordum tutmasa hic cikmazdi sanirim degilmi off dahada heyecanlandm ama kimseye soylemedimm
Aynen canım 5.gun embrıyosuydu transfer sonnrası 5.gunde sılık cızgı bakalm kısmet ne olacak esımde sperm cok azdı ve morfolojı sorunu vardı cok 2 tane transfer edldı canm
Aynen canım 5.gun embrıyosuydu transfer sonnrası 5.gunde sılık cızgı bakalm kısmet ne olacak esımde sperm cok azdı ve morfolojı sorunu vardı cok 2 tane transfer edldı canm
Ya bı hıs olustu ıcımde bıde benım normalde test gunum 21 eylul cok zaman vardı bendr bı on test yapayım dedım meraktan belkı yarın cızgı cıkmaz kım bılır kısmet bencede cok erken normal de boyke olmamalı haklısıın hayrlısı artıkMaşallah nisan cım çok hızlısın. Genelde bu kadar hızlı çıkmazdı. yarın geri tekrarla bari sonuç yanıltıcı olmasın :)
Yanı ben suan sevınemıyorum daha cok erken sonra hayal krıklıgı da yasamak da var ama umutla beklemek ıcın nedenım oldu mutlu ve umutluyum hayrlısıAyrıca tebrik ederim canım çok sevindim:)
Ya bı hıs olustu ıcımde bıde benım normalde test gunum 21 eylul cok zaman vardı bendr bı on test yapayım dedım meraktan belkı yarın cızgı cıkmaz kım bılır kısmet bencede cok erken normal de boyke olmamalı haklısıın hayrlısı artık
Yanı ben suan sevınemıyorum daha cok erken sonra hayal krıklıgı da yasamak da var ama umutla beklemek ıcın nedenım oldu mutlu ve umutluyum hayrlısı
Amın canm gozun aydın kacıncı gun embrıyosuydu kac tane transfer edılmıstı bıde ne ılacları kullanıyosun benm cok ılac kullanıyorum kan degrın kac cıktı kaca yukseldı cok sordummBen o hissi transfer sonrası 6. gün yaşamıştım. Sabah böyle ilk defa mutlu uyandım kendime bile şaşırdım.GErgin bir süreçten sonra nasıl oluyor böyle diye düşündüm. Sonraki gün kendimi hamile gördüm rüyamda ama nerdeyse her tedavide böyle gördüğüm için aman dedim ne umutlanıyorsun ki her seferinde görüyorsun aynı rüyayı dedim.
Ama korkudan hiç test yapmayı göze alamamıştım. 11. gün pozitif sonucu kanda göründe ah etmiştim evde idrar testi yapıp 2. çizgiyi görecektim. evde akşam yaptım 2. çizgi çok silik çıktıDün yaptım iki çizgide aynı koyulukta çıktı.
çok şükür bugünde kan verdim değerim yine katlamış. Rabbim burdaki arkadaşlarımıza ve isteyen bekleyen herkese bu duyguyu yaşatsın. Amin
Amın canm gozun aydın kacıncı gun embrıyosuydu kac tane transfer edılmıstı bıde ne ılacları kullanıyosun benm cok ılac kullanıyorum kan degrın kac cıktı kaca yukseldı cok sordumm
çok sevindim canım gözün aydın. Sorun neydi sizde kaçıncı gün embriyosuydu kaç tane transfer edildi
Insallah canm saglıkla tutunsunlar hayrlısıyla saglıkla ılerlesınler hayrlısıyla kucagmza alalım da bi tane iki tane tabi ikitane olsa cok ıyı de hayrlısı rabbımden5. gün emriyosu 5.günde geçti 10 günde silik ve çift transfer. bütün bunları bir araya getirince gerçekten arkadaşların söylediği gibi ikiz ihtimali geliyor değil mi insanın aklına. inşallah kan tahlillerin kalp atışları hepsi olumlu çıkar canım
Anladm canm ya bu tedavı ılaclar herkeste cok farklı cok hayrlısıcanım 11. gün 141 13. gün 311. 15. gün 637. çıktı.
ben sabah aksam birer tane esrofem
sabah öğle akşam 2 şer tane pogestan fitil.
transferle birlikte 2. güne bir 50 mg progestan iğne kalçadan
polivit c vitamin bir tane günde
hergün hibor kan sulandırıcı iğne 0,2 ml
birde transfer sonrası neupojen diye bir iğne kullandım hergün. tahlile kadar. kanser ilacı diye geçiyormuş fakat kan yapıcı özelliği varmış.falan
ilaçlarım böyle .Her doktorda değişebiliyor. yada hastanın duurmuna göre.mesela bazıları 3-4 tane esrofem alıyor yada doktorlar progestan iğne vermiyor. olurda tutunma sırasında lekelenme olursa veriyor.
Tamam Hayatım teşekkür ederim .canım düzen laboratuvarı var kuğuluya yakın bir yerde. eşin gidiyor sperm veriyor normal. sonrada 15 günde çıkıyor sonuçlar.orada zaten yazıyor % bilmem ne hasar tespit edilmiştir diye.
son çare çünkü yıllarca sebepsiz infertilite yaşayanlarda gözlenen bir şeymiş eşimin hocası öyle demişti.Dna hasarı normale dönünce normal yolla bile gebe kalabilirsin. Sizin yanlış hatırlamıyorsam sayı hareket morfoloji sorunu yoktu.
Tabiki ckmaz bi haftadan sora idrar t yapanlar var3. gun daha . idrarda cikmiyo diyorlar ama
Canm insalah bebis vardr hayrli olsn. Soyle bir durumda var yumurta catlatici igneler betahcg hormonu salgiyo bunun gecmeside zaman aliyor ondan dolayi cift czgi cikabliyo kii insalah seninki bebisten dolayi pozitftrKizlar dayanamadim idrar testi yaptim bugun 5.gunum silikte olsa 2.cizgiyi gordum tutmasa hic cikmazdi sanirim degilmi off dahada heyecanlandm ama kimseye soylemedimm
İnşallah canm onu duydum ama ben catlatma ıgnesı olmadım yanı toplamada oldum da ara verdık bız 1 ay yukleme ıcın ondan olcagını sanmıyorum inşallah da bebişlerimden dir o çizgiCanm insalah bebis vardr hayrli olsn. Soyle bir durumda var yumurta catlatici igneler betahcg hormonu salgiyo bunun gecmeside zaman aliyor ondan dolayi cift czgi cikabliyo kii insalah seninki bebisten dolayi pozitftr
O zaman hayirli olsunnnnnn :) darisi basimizaİnşallah canm onu duydum ama ben catlatma ıgnesı olmadım yanı toplamada oldum da ara verdık bız 1 ay yukleme ıcın ondan olcagını sanmıyorum inşallah da bebişlerimden dir o çizgi
Aaa ozmnsaa bu bebsn habercssiiii calin oynayin kizzzİnşallah canm onu duydum ama ben catlatma ıgnesı olmadım yanı toplamada oldum da ara verdık bız 1 ay yukleme ıcın ondan olcagını sanmıyorum inşallah da bebişlerimden dir o çizgi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?