Temmuz agustos eylul ekim ayinda tup bebek yaptiracaklar birbirimize destek olalim...

0 01_nisan inş bebiştendir canım hatta bebişlerdendir inş :) böyle güzel haberler duyunca bizler de mutlu ve umutlu oluyoruz :)

Kızlar salı günü ilk tüp bebek denememize başlamıştık 4 gündür merional iğne kullanıyorum yarın ilk kontrol var bakalım ne durumda yumoşlar? İnş herşey yolundadır çok heyecanlıyım. Bir de benim transfer bayram tatiline denk gelecek muhtemelen. O arada hoca olmayacak galiba transferi yardımcısı yapacak gibi. Tabi nasip kısmet bu işler ama inş sonucu etkilemez bu durum. Dua etmekten başka çare yok şu an, bir de pozitif düşünmekten başka :)

Tamam Hayatım teşekkür ederim .

Yok hayatim biZim tedavide en son ogrendigimiz seydi bu . Eger sonuc %15 ten buyuk cikarsa biraz problem var demek. Bizde ilk tahlilde %65 cikmisti ve 2 ay ilac ve detoks tan sonra %51 e gerilemisti moralim cok bozulmustu.
Sonra hocamiz igne tedavisine gecince 2 ay sonra sukur % 10 lara geriledi. 2 ay sonrada biz tup bebege gectik.

Evet canm pozıtıf dusun benımde toplamamı baska dr yapmıstı ama yuklememı drum yaptı tutunacaksa o tutunur canım kımın yukledıgınn cok onemı yok Rabbim oldicek olucak inşallh aynen iyi dusun iyi olsn

Evet canm pozıtıf dusun benımde toplamamı baska dr yapmıstı ama yuklememı drum yaptı tutunacaksa o tutunur canım kımın yukledıgınn cok onemı yok Rabbim oldicek olucak inşallh aynen iyi dusun iyi olsn
İnş canım çok saol. Allahım hepimiz için ol der ve olur inş. İkizlerimiz olur inş. Bebek isteyen herkes dualarımdasınız

Iyi aksamlar arkadaslar. Benimde carsamba gunu transferim var. Bu 3uncu denemem olacak. Ve 3 tane transfer edilecek. Biraz korkuyorum cogul gebelikten. Varmi aranizda cogul transfer yapilan.

Iyi aksamlar arkadaslar. Benimde carsamba gunu transferim var. Bu 3uncu denemem olacak. Ve 3 tane transfer edilecek. Biraz korkuyorum cogul gebelikten. Varmi aranizda cogul transfer yapilan.
Cogul transferden korkma canm sansı arttırıcı bısey o bıyandanda rısklı tabı ama benmde iki tame yuklendı ama bakalm ne olur bılınmez 2 mı tutar 1 mı belkı hıç hayrlısı olsn

Cogul transferden korkma canm sansı arttırıcı bısey o bıyandanda rısklı tabı ama benmde iki tame yuklendı ama bakalm ne olur bılınmez 2 mı tutar 1 mı belkı hıç hayrlısı olsn
Rabbim gonlune gore versin insallah. Benim diger iki transferimde de iki tane konuldu fakat olmadi. Bu sefer uc denildi sanki hepsi tutacakmis gibi korku sardi. Riskli oldugundan sanirim.

Teşekkür ederim Hayatım . Allah yardımcınız olsun bebeğinize kavuşun .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…