İnşallah bakalım ya inşallah hayal krıklıgı yasamam inşallah devam eder boyle vede inşallah darısı cumlemize cümlemiz sevinelim inşallahhhO zaman hayirli olsunnnnnn :) darisi basimiza
İnşallah canm bakalım devamı ne olacak hayırlısıAaa ozmnsaa bu bebsn habercssiiii calin oynayin kizzz
ben 36.7 nin altina dusmemesi iyiye isaret diye biliyorum ama daha dusuk olup hamile kalan da olmusbENDE ONDAN BAHSETTİM CANIM. TUTUNUP TUTUNMADIĞI VÜCUT ISISI İLE BELLİ OLUYOR MU
Yani demek ki mevlam verdikten sonra veriyor. Vucut isisina kacinci gun emryosu olduguna bakmamak lazimben 36.7 nin altina dusmemesi iyiye isaret diye biliyorum ama daha dusuk olup hamile kalan da olmus
Benim vucut isim hıc artmadı yani ozellıkle de olcmedım ama ne bılıım benım vucudum genelde hep sogukben 36.7 nin altina dusmemesi iyiye isaret diye biliyorum ama daha dusuk olup hamile kalan da olmus
Tamam Hayatım teşekkür ederim .
Evet canm pozıtıf dusun benımde toplamamı baska dr yapmıstı ama yuklememı drum yaptı tutunacaksa o tutunur canım kımın yukledıgınn cok onemı yok Rabbim oldicek olucak inşallh aynen iyi dusun iyi olsnKızlar salı günü ilk tüp bebek denememize başlamıştık 4 gündür merional iğne kullanıyorum yarın ilk kontrol var bakalım ne durumda yumoşlar? İnş herşey yolundadır çok heyecanlıyım. Bir de benim transfer bayram tatiline denk gelecek muhtemelen. O arada hoca olmayacak galiba transferi yardımcısı yapacak gibi. Tabi nasip kısmet bu işler ama inş sonucu etkilemez bu durum. Dua etmekten başka çare yok şu an, bir de pozitif düşünmekten başka :)
İnş canım çok saol. Allahım hepimiz için ol der ve olur inş. İkizlerimiz olur inş. Bebek isteyen herkes dualarımdasınızEvet canm pozıtıf dusun benımde toplamamı baska dr yapmıstı ama yuklememı drum yaptı tutunacaksa o tutunur canım kımın yukledıgınn cok onemı yok Rabbim oldicek olucak inşallh aynen iyi dusun iyi olsn
Cogul transferden korkma canm sansı arttırıcı bısey o bıyandanda rısklı tabı ama benmde iki tame yuklendı ama bakalm ne olur bılınmez 2 mı tutar 1 mı belkı hıç hayrlısı olsnIyi aksamlar arkadaslar. Benimde carsamba gunu transferim var. Bu 3uncu denemem olacak. Ve 3 tane transfer edilecek. Biraz korkuyorum cogul gebelikten. Varmi aranizda cogul transfer yapilan.
Rabbim gonlune gore versin insallah. Benim diger iki transferimde de iki tane konuldu fakat olmadi. Bu sefer uc denildi sanki hepsi tutacakmis gibi korku sardi. Riskli oldugundan sanirim.Cogul transferden korkma canm sansı arttırıcı bısey o bıyandanda rısklı tabı ama benmde iki tame yuklendı ama bakalm ne olur bılınmez 2 mı tutar 1 mı belkı hıç hayrlısı olsn
Ilk 4 , 5gun gectikten sonra sabah olc bi de takma dedigim gibi belli olmuyoBenim vucut isim hıc artmadı yani ozellıkle de olcmedım ama ne bılıım benım vucudum genelde hep sogukbu işler cok karısık
Hmm yarın 6.gunum transfer gunu harıc yarın ölceyım yataktan kalkmadan olccez dımıIlk 4 , 5gun gectikten sonra sabah olc bi de takma dedigim gibi belli olmuyo
Anladım seni canm sen hayırlısı de hayrlısı olur canmRabbim gonlune gore versin insallah. Benim diger iki transferimde de iki tane konuldu fakat olmadi. Bu sefer uc denildi sanki hepsi tutacakmis gibi korku sardi. Riskli oldugundan sanirim.
Insallah canim sagolasin.Anladım seni canm sen hayırlısı de hayrlısı olur canm
Teşekkür ederim Hayatım . Allah yardımcınız olsun bebeğinize kavuşun .Yok hayatim biZim tedavide en son ogrendigimiz seydi bu . Eger sonuc %15 ten buyuk cikarsa biraz problem var demek. Bizde ilk tahlilde %65 cikmisti ve 2 ay ilac ve detoks tan sonra %51 e gerilemisti moralim cok bozulmustu.
Sonra hocamiz igne tedavisine gecince 2 ay sonra sukur % 10 lara geriledi. 2 ay sonrada biz tup bebege gectik.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?