- 18 Haziran 2015
- 3.274
- 3.182
- 83
- 50
Çoğul transferin riski ne canımCogul transferden korkma canm sansı arttırıcı bısey o bıyandanda rısklı tabı ama benmde iki tame yuklendı ama bakalm ne olur bılınmez 2 mı tutar 1 mı belkı hıç hayrlısı olsn
İnşallah canm sagolasın bakalım hayrlısıyla devamı gelır ınsallh darısı cumlemıze
Yanı canım sonucta 2 veya 3 farketmez cogul gebelık genel olarak rısklı kabul gorulur tup bebek yada kendı kendıne olsada o sebepten yanıÇoğul transferin riski ne canım
Anladim canim. Esim olursa 2 embriyo koyduralim diyorda o yuzdn merak ettimYanı canım sonucta 2 veya 3 farketmez cogul gebelık genel olarak rısklı kabul gorulur tup bebek yada kendı kendıne olsada o sebepten yanı
Güzel haberlerle don inşallah canimKızlar iğne sonrası ilk kontrolüme gidiyorum bakalım doktorum ne diyecek? Heyecan heyecan heyecan :)
Saol canım sağda 3 solda 2 yumurtam oluşmuş toplam 5 tane yani. Normale göre hafif düşük ama ortalamaya yakın dedi. Artık nasip kısmet bakalım inş kaliteli olup hepsi de döllenir. 5 tane kaliteli embriyom olur inş. Bugün adetin 7. Günüydü 3. Günde iğnelere başlamıştık 4 gün iğne olmuştum kontrolüm salı günü, bu saatten sonra yumurta sayım artmaz sanırım. Başta daha az sayıda yumurta görülüp sonradan daha çok gözüken oldu mu aranızda?Güzel haberlerle don inşallah canim
Hayırlısı olsun inşallah Rabbim hepimizin yardımcısı olsun inşallahHadininsallah cnm burda gun sayariz heo beraber:)az kalmis sennkine ben daha 23 u gibi regl olup tedaviye baslicam insallah..hakkmzda hayrlisi olsun..kacnci denemezn?ilk kez mi olucak bu transfer
Canmcm bende smdi kontrole gdyorm zaten ayni gdior tedavmiz bakalm neler olacak. Bu aradaaa sevndm alt muayeneye izin vermene onlar icin dha kolay alttan rahat goruyolar iyi etmissin canmm insalah hayrlsi olsn. Benm gecen tupbebekte 6 ymurta olsmstu bakalm smdi ne olacakBu arada vaginismus var bende. 7 yıllık evliyim ilişki az biraz kasılmayla oluyor ama bugüne kadar hiç alttan muayene olamamıştım hep üstten baktırıyordum. Bugün dr üstten bakınca sağdaki 3 yumurtayı gördğ önce, solda hiç gözükmüyor dedi ama üstten baktığım için net söyleyemiyorum dedi. Ben de ilk defa cesaretimi bu kadar topladım bebeklerim için başarmalıyım dedim ve ilk defa alttan muayene oldum ama o sırada çarpıntı tüm vücutta ateş basması baş dönmesi oldu bayılcak gibi hissettim baya zorlandım ama şükür başardım bundan sonraki muayeneleri de bir aksilik olmazsa alttan yaptırıcam. Ama transfer mecburen anestezi ile uyutularak yapılacak doktorum da öyle uygun gördü durumumdan dolayı. Ama kendime inanamıyorum hala, alttan muayene olmak hayaldi benim için. Hepinizden önce ben kendimi tebrik edeyim :) (bunda ne var çok basit diyenler olabilir aranızda ama benim için çok çok önemli bir adım oldu)
Bu arada vaginismus var bende. 7 yıllık evliyim ilişki az biraz kasılmayla oluyor ama bugüne kadar hiç alttan muayene olamamıştım hep üstten baktırıyordum. Bugün dr üstten bakınca sağdaki 3 yumurtayı gördğ önce, solda hiç gözükmüyor dedi ama üstten baktığım için net söyleyemiyorum dedi. Ben de ilk defa cesaretimi bu kadar topladım bebeklerim için başarmalıyım dedim ve ilk defa alttan muayene oldum ama o sırada çarpıntı tüm vücutta ateş basması baş dönmesi oldu bayılcak gibi hissettim baya zorlandım ama şükür başardım bundan sonraki muayeneleri de bir aksilik olmazsa alttan yaptırıcam. Ama transfer mecburen anestezi ile uyutularak yapılacak doktorum da öyle uygun gördü durumumdan dolayı. Ama kendime inanamıyorum hala, alttan muayene olmak hayaldi benim için. Hepinizden önce ben kendimi tebrik edeyim :) (bunda ne var çok basit diyenler olabilir aranızda ama benim için çok çok önemli bir adım oldu)
Canlar bende sizin gibi sali günü 3.gun başladım tedaviye. Benim kontrol.ptesi. umarim hepimiz icin hayırlısı ile olumlu sonuclanir. Benim yaş 41. Bende tubalar tıkalı. Gerci su an absladigim dr tek taraf tıkalı dedi filme bakip. Esimdede varikosel ve buna bağlı olarak değerler düşüktü. Ama düzeldi sukur.sizlerde yas kac sorun ne. Bu arada korkunu yenmeye calistigin icin tebrik.ederim canım. Benim ilk denemem oldugu icin sordugun sorunun cevAbını cokta bilmiyorum. Yani bundan sonra değerinin artip artmayacaginiCanmcm bende smdi kontrole gdyorm zaten ayni gdior tedavmiz bakalm neler olacak. Bu aradaaa sevndm alt muayeneye izin vermene onlar icin dha kolay alttan rahat goruyolar iyi etmissin canmm insalah hayrlsi olsn. Benm gecen tupbebekte 6 ymurta olsmstu bakalm smdi ne olacak
Hayirli olsun canim. Umarim hayirlisi ile olumlu sonuçlanır tedavin. Sorun ne sizde pekiSlm kizlar bende bugun tüp bebek tedavisine basladim 4 tane iğne verdiler Göbek ten yspilacak sonra da carsamba günü tedaviye gidecegim
Ooo daha erken :) ben 4'le başladım 15 oldu, 10 döllendi, 5. Güne 6'sı kaldı :) hiç dert etme artacak onlarSaol canım sağda 3 solda 2 yumurtam oluşmuş toplam 5 tane yani. Normale göre hafif düşük ama ortalamaya yakın dedi. Artık nasip kısmet bakalım inş kaliteli olup hepsi de döllenir. 5 tane kaliteli embriyom olur inş. Bugün adetin 7. Günüydü 3. Günde iğnelere başlamıştık 4 gün iğne olmuştum kontrolüm salı günü, bu saatten sonra yumurta sayım artmaz sanırım. Başta daha az sayıda yumurta görülüp sonradan daha çok gözüken oldu mu aranızda?
Kontrolün nasıl geçti canım? İnş bissürü yumoş olmuştur :) yaşın kaçtı canım?Canmcm bende smdi kontrole gdyorm zaten ayni gdior tedavmiz bakalm neler olacak. Bu aradaaa sevndm alt muayeneye izin vermene onlar icin dha kolay alttan rahat goruyolar iyi etmissin canmm insalah hayrlsi olsn. Benm gecen tupbebekte 6 ymurta olsmstu bakalm smdi ne olacak
Saol tatlım inş senin de herşey yolunda gider. Ben 31 yaşındayım 6 yaşında bir kızım var 2 ayda plansız gelmişti 2. İçin 9 ay uğraştık olmadı 3 ay önce tetkiklerde sağ tüpüm kapalı çıktı eşimin değerleri iyi sayılır 2 ay önce aşılama oldum tutmadı bu ilk tüp bebek denememiz. Allahım inş hepimizin yüzünü güldürür canım. Sen kanda amh değerine (yumurtalık rezervini gösteriyor ne kadar yumurtan kaldığını tahmin etmek için) baktırdın mı hiç?Canlar bende sizin gibi sali günü 3.gun başladım tedaviye. Benim kontrol.ptesi. umarim hepimiz icin hayırlısı ile olumlu sonuclanir. Benim yaş 41. Bende tubalar tıkalı. Gerci su an absladigim dr tek taraf tıkalı dedi filme bakip. Esimdede varikosel ve buna bağlı olarak değerler düşüktü. Ama düzeldi sukur.sizlerde yas kac sorun ne. Bu arada korkunu yenmeye calistigin icin tebrik.ederim canım. Benim ilk denemem oldugu icin sordugun sorunun cevAbını cokta bilmiyorum. Yani bundan sonra değerinin artip artmayacagini
Hayırlı olsun canım ben ve burada 2 arkadaşım daha 4 gün önce başladık tedaviye. Aramızda seninle 4 gün var yani. İnş hepimiz de arka arkaya müjdeli haberler veririz ve inş tedaviye başlamış ve başlayacak tüm arkadaşlar da :)Slm kizlar bende bugun tüp bebek tedavisine basladim 4 tane iğne verdiler Göbek ten yspilacak sonra da carsamba günü tedaviye gidecegim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?