Ya gerçekten mi çok şaşırdım ve çok sevindim :) ADETİN kaçıncı gününde 4 taneydi? Kaçıncı gününde artış görüldü canım?Ooo daha erken :) ben 4'le başladım 15 oldu, 10 döllendi, 5. Güne 6'sı kaldı :) hiç dert etme artacak onlar
Alti yedi tane dedi dr yumurtalar icin carsambayda randevum var bakalm ne olacak 23 yasndaymKontrolün nasıl geçti canım? İnş bissürü yumoş olmuştur :) yaşın kaçtı canım?
Hayrli olsn tedavinizzz insalah bu maci aliriz hepimizzz musmtluu evimize donerizzCanlar bende sizin gibi sali günü 3.gun başladım tedaviye. Benim kontrol.ptesi. umarim hepimiz icin hayırlısı ile olumlu sonuclanir. Benim yaş 41. Bende tubalar tıkalı. Gerci su an absladigim dr tek taraf tıkalı dedi filme bakip. Esimdede varikosel ve buna bağlı olarak değerler düşüktü. Ama düzeldi sukur.sizlerde yas kac sorun ne. Bu arada korkunu yenmeye calistigin icin tebrik.ederim canım. Benim ilk denemem oldugu icin sordugun sorunun cevAbını cokta bilmiyorum. Yani bundan sonra değerinin artip artmayacagini
Kizmiz olurs adini ecrin yada dilara koymak istiyoruzz oglmuz olursada adini umut firat koymak istyrm firat esimin adi tabi alti yildir bu yolculukta ne isimler geldi gecti :) gurur oldu bi ara hayaldeki bebegin adi bi ara ceylin oldu kizmizn adi neler nelerr yani belirsiz bizim ama bi oglm olrsa ona esimin adni vermeyii cooooookk istyrm hayrlisi allahtan ay heyecanlandm hayal kurunca cok guzellKızlar daha umutlu ve pozitif bir bekleyiş olması adına bir konu atıyorum ortaya. 'Gelecekteki bebişlerinizin isimleri ne olsun istersiniz?'
İlk ben cevaplayım :) 6 yaşında bir kızım var benim, ismi Ada. Ona 2 aylık hamileyken, daha kız olacağını bile bilmeden, tesadüfi Ada ismini duymuştum ve çok hoşuma gitmişti kız olursa ismi Ada olur erkek olursa sonradan düşünürüz demiştik Ada'mız geldi yanımıza :) Şimdi ise gönlümden geçen, dualarımda olan, Allahım da nasip ederse ikizimin olması, biri kız biri erkek. İsimleri ise Rüzgar ve Gül Melek olsun diye hayal ediyorum. Umut dünyası işte, Allahım da nasip ederse. Sizlerin bu soruya cevabı nedir şekerler? Dualarımdasınız :)
Cnm mrb biseyi merak ettim vajinismus var demisiin ilk bebegine nasil hamile kaldin?tup bebekmi normal yollami?Kızlar daha umutlu ve pozitif bir bekleyiş olması adına bir konu atıyorum ortaya. 'Gelecekteki bebişlerinizin isimleri ne olsun istersiniz?'
İlk ben cevaplayım :) 6 yaşında bir kızım var benim, ismi Ada. Ona 2 aylık hamileyken, daha kız olacağını bile bilmeden, tesadüfi Ada ismini duymuştum ve çok hoşuma gitmişti kız olursa ismi Ada olur erkek olursa sonradan düşünürüz demiştik Ada'mız geldi yanımıza :) Şimdi ise gönlümden geçen, dualarımda olan, Allahım da nasip ederse ikizimin olması, biri kız biri erkek. İsimleri ise Rüzgar ve Gül Melek olsun diye hayal ediyorum. Umut dünyası işte, Allahım da nasip ederse. Sizlerin bu soruya cevabı nedir şekerler? Dualarımdasınız :)
Aa ole bi ignedemi var catlatma onleyici :/ benm haberm yok inanki canmKızlar benim pek ağrım yoktu. Sabah muayenede çatlatma önleyici iğneyi yarın başlarsın denmişti öyle düşünülüyordu. Tabi estradiol sonucu ile karar verilcek denmişti. Öğleden sonra estradiol sonucuna göre o çatlatma önleyici iğneyi bugün başlayalım demiş doktorum. Yani iğnemin 5. Gününde hem yumurta geliştirici olanı hem de çatlatma önleyici olanı başlamış olucam. Sizlerin kaçıncı gününde başlanmıştı? İnş herşey yolundadır. 1 saattir sol kasığım ağrımaya başladı baya ağrıyor korktum açıkcası. Sizlerin de ağrın olmuş muydu çatlatma önleyici iğne öncesinde yada sonrasında? Dün akıntım artmaya başlamıştı bugün iyice arttı. Sizlerde akıntı durumu nasıl kızlar?
Biz her şeyi denedik olmadı, 26 yaşındayım :) eşim 32. Tüple ilk denemede bi kızımız oldu ama kalbi durdu karnımda, kromozom anomalisi varmış. Bin tane test yaptırdık tesadüfi bir şey çıktı. Kendime yeni geldim, dondurulmuşlarla deneyeceğiz bayramda transfer var inşallah bu sefer sağlıkla kucağıma alırım.Saol tatlım inş senin de herşey yolunda gider. Ben 31 yaşındayım 6 yaşında bir kızım var 2 ayda plansız gelmişti 2. İçin 9 ay uğraştık olmadı 3 ay önce tetkiklerde sağ tüpüm kapalı çıktı eşimin değerleri iyi sayılır 2 ay önce aşılama oldum tutmadı bu ilk tüp bebek denememiz. Allahım inş hepimizin yüzünü güldürür canım. Sen kanda amh değerine (yumurtalık rezervini gösteriyor ne kadar yumurtan kaldığını tahmin etmek için) baktırdın mı hiç?
İğnenin 4. Günü falandı sanırım, şimdi yalan olmasın 5 de olabilir. Yani adetin 6. Gününe falan denk geliyor. Sonra dozu arttırdık, doktor daha iğneye başlamadan 15 planlıyorum demişti. Eliyle koymuş gibi 15 yumurta oluştu :) çatlamayı önleyici iğneyle büyümüş olanlar bekledi, diğerleri arkadan yetişti. Bilim mucizeler yaratıyor :))Ya gerçekten mi çok şaşırdım ve çok sevindim :) ADETİN kaçıncı gününde 4 taneydi? Kaçıncı gününde artış görüldü canım?
Cnm ne durumdasın? İdrar test yaptın mı, kaç gün oldu?İnşallah canım bakalım yani eger bı yanlıslık yoksa bebıslerden gorunuyo ama kesın sonuc kan testı pzrt kan vermeyı dusunuyorum hayrlısı artk
İdrar testi yaptim 5.gunu silik cizgi cikti pzrt de kan testi yapicam canim bakalim igneler ilaclar devam normalde test gunum 21 eylul ama ben bekleyemeyecegim ozamana kadarCnm ne durumdasın? İdrar test yaptın mı, kaç gün oldu?
Canim stresten gelmiyodur biliyorum rahat ol demekle olmuyo ama stres yapma canim dusunmemeye calis Allah hepimizin yardimcisi olsnArkadaşlar geçen hafta adet olcam diye ödüm koptu (sebep erken gelseydi tedaviye yetişemicektim). Şimdide gelmiyo adetim çok karmakarışık duygulardayım çabuk sinirleniyorum sabrım kalmadı
Ne kadar belli canım idrar testinde ikinci çizgi?İdrar testi yaptim 5.gunu silik cizgi cikti pzrt de kan testi yapicam canim bakalim igneler ilaclar devam normalde test gunum 21 eylul ama ben bekleyemeyecegim ozamana kadar
Hadi hayırlısı cnm inşallah aynen positif çıkar. Şimdi erkenden idrarda bile çıkması çok iyi.İdrar testi yaptim 5.gunu silik cizgi cikti pzrt de kan testi yapicam canim bakalim igneler ilaclar devam normalde test gunum 21 eylul ama ben bekleyemeyecegim ozamana kadar
Cnm bi atsana idrar testni bence ikizidr yaaİdrar testi yaptim 5.gunu silik cizgi cikti pzrt de kan testi yapicam canim bakalim igneler ilaclar devam normalde test gunum 21 eylul ama ben bekleyemeyecegim ozamana kadar
Amin cnm inşallah bekliyoruz bakalım. Sonumuz hayırlar olsunCanim stresten gelmiyodur biliyorum rahat ol demekle olmuyo ama stres yapma canim dusunmemeye calis Allah hepimizin yardimcisi olsn
Belkide hamilesindiiirrrArkadaşlar geçen hafta adet olcam diye ödüm koptu (sebep erken gelseydi tedaviye yetişemicektim). Şimdide gelmiyo adetim çok karmakarışık duygulardayım çabuk sinirleniyorum sabrım kalmadı
Cnm bi atsana idrar testni bence ikizidr yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?