Temmuz agustos eylul ekim ayinda tup bebek yaptiracaklar birbirimize destek olalim...

Yani cok belli degil ama 5.gun icin iyi gibi hayrlisi bakalim kan testi ne diyecek
Ay insalah ya nasl belli deillll baya belli catlatici ignede vurmadigina gore bebisten baska bsi olamaz yada bebislerdennn pazartesmi yapcaksn kan testni haberdar et bizi poztif soncnu alnca dua et bizedee

Ay insalah ya nasl belli deillll baya belli catlatici ignede vurmadigina gore bebisten baska bsi olamaz yada bebislerdennn pazartesmi yapcaksn kan testni haberdar et bizi poztif soncnu alnca dua et bizedee
İnsallah canim Allahim isteyen arayan herkese nasip etsin benimkilerde insallah hayrlisiyla benimle kalir rabbim hepimize hayrlisini yasatsin hayrlisiyla hepimizin kucaklari bebislerle dolsun

Alti yedi tane dedi dr yumurtalar icin carsambayda randevum var bakalm ne olacak 23 yasndaym
Ooyyy ablanmışım hatırladım şimdi. 31 yaşındayım ben. Benim kontrol salı günü canım. Bugün çatlatma önleyici iğne de eklendi tedavime. Sende değişiklik var mı canım?

Cnm mrb biseyi merak ettim vajinismus var demisiin ilk bebegine nasil hamile kaldin?tup bebekmi normal yollami?
Canım vaginismus nedeniyle ilk 2 ay ilişki pek olamadı. Sonra biraz kasılmayla olmaya başladı o arada zaten korunmak aklımıza gelmedi vaginismusla uğraşırken. Aslında ilk 1 yıl bebek düşünmüyorduk korunmayı unutunca korunmasız 2. ayımızda gebe kaldım o zaman da iyi ki olmuş demiştim çok mutlu olmuştum şu an da iyi ki iyi ki iyi ki korunmayı unutmuşuz hamile kalmışım diyorum. Doğumum sezeryan tabiki. Hem bu durumdan dolayı hem de çok kiloluydum obezdim doktorum sezeryanı uygun görmüştü. 7 yıllık evliyim halen az biraz kasılma oluyor ilişkide ama ilk defa alttan muayene oldum bebişlerim için :)

Ayy çok saol canım darısı başınıza. Benim transfer de tahminen bayram öncesi bir ihtimal bayramda olacak. İnş bayramdan sonra tekrar bayram yaşarız :)

Valla süper ya. İnş benim yumoşlar da artar :)

Arkadaşlar geçen hafta adet olcam diye ödüm koptu (sebep erken gelseydi tedaviye yetişemicektim). Şimdide gelmiyo adetim çok karmakarışık duygulardayım çabuk sinirleniyorum sabrım kalmadı
İçerde bişeycikler olabilir mi ki güzel bişeycikler :) ben geçen ay çok umutlandım tüp bebeğe gitmeden son ayımda gebe kalırım belki diye :)

2. Çizgi baya belirgin gerçekten. Ama emin olmak için sabahleyin tekrar yap istersen yine 2. Çizgi var mı diye. Sonra da koşa koşa kan tahlili :) çok yüksek olasılıkla bebiş var hatta bebişler galiba :) bu test ne marka canım?

Benim ilk kızımın adı Rüzgardı, melek kızım benim :) şimdi bi kaybımız olduğu için iki embriyo konacak, kucağıma almadan plan yapmak istemiyorum. Zaten 4 isim bulmam lazım iki kız iki erkek :))

İçerde bişeycikler olabilir mi ki güzel bişeycikler :) ben geçen ay çok umutlandım tüp bebeğe gitmeden son ayımda gebe kalırım belki diye :)
Benim arkadaşıma öyle oldu :) tüpe gideceklerdi tüm testler yapışdı regl yok ortada. Bekle bekle... Doktor gel bakayım olmazsa söktürücü vereyim dedi, bi baktılar kuzusu orada :)) geçen ay doğurdu :)

Valla canim ucuz test bu cok pahali olandan degil markasi nova

Sagolasin canim insallh devami olur hayrlisiyla

Nisancim bu basbaya pozitif iki cizgi cok net gorunuyor. Pazartesi git kanver a muhtemel cogul gebeliktir. Simdi daha cok dikkat et cnm. Darisi diger arkadaslarimiza. Bu topic bize ugurlu geldi insallah sizlerede ugurlu gelir kizlar

Canim senin nasil gidiyor durumlar kalp atisini faln duymusmuydun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…