Temmuz agustos eylul ekim ayinda tup bebek yaptiracaklar birbirimize destek olalim...

Nisancim bu basbaya pozitif iki cizgi cok net gorunuyor. Pazartesi git kanver a muhtemel cogul gebeliktir. Simdi daha cok dikkat et cnm. Darisi diger arkadaslarimiza. Bu topic bize ugurlu geldi insallah sizlerede ugurlu gelir kizlar
İnsallah oyledir canim zaten diken ustundeyim sanki bende pozitif dusunuyorum bukadar erken ciktigi icinde umutlandim insallah devami gelir umutlarim bosa gtmez pzrtsi ise basliyorm kan da vericem pzrt iple cekiyorum rabbim cumlemizi sevindirsin insallah senn nasil gidiyo kalp atisi ve kese icin kac haftalik cagriyolar acaba gerci benim dr sagolsun baya agirdan aliyo gebelik testi tarihi bile cok gec sanirim kalp atisi icin bayramdn sonraya cagirr beni

Amh 0,89 canım düşük yani

Merhaba bende 2 Tub bebek deniyecem allah izin verirse ocakta ilk deneyimi de karnında öldü 7 haftalik bilmiyom ne yapacağımı bana yardımcı olurmusunuz neden öldü bilginiz var mı
Test yaptırmadınız mı? Ben de 8. Haftada kaybettim kromozom anomalisi çıktı. Yine de trombosit paneli vs. testlerini de yaptırdık

D denizz2009 cnm stres yapma nolur ins hemen olursun belkide bebis vardir ondan olmuodur:)
Cnm inşallah ama içim rahat etmedi bi kaç gün önce test yapmıştım gene 2. Çizgi göremedim. Bugün 38. Gün yarın 39 olcak. Napcamı şaşırdım yarında adet olmazsam en uzun süre olarak rekor kırcam ha. Üzüleyim mi sevineyim mi bilemedim

Test yaptırmadınız mı? Ben de 8. Haftada kaybettim kromozom anomalisi çıktı. Yine de trombosit paneli vs. testlerini de yaptırdık
Bende 7 haftalik öldü neden olduğunu bilemiyorum 2 tüp bebek başlayacağım ocakta allah izin verirse ne yapmam lazım yardimci olurmusunuz

Merhaba bende 2 Tub bebek deniyecem allah izin verirse ocakta ilk deneyimi de karnında öldü 7 haftalik bilmiyom ne yapacağımı bana yardımcı olurmusunuz neden öldü bilginiz var mı
Canim cokta bir bilgim yok, Ama kanda pihtilasmadan cok bahsediliyor, bir arastir istersen

Ben Anatolia da tedavi gördüm başka bi hastanede kürtaj oldu ve bu testin olduğunu bile bilmiyodum doktoruma tedaviye baslamadan araştırma yapın bende diyorum gerek yok bişeyi n yok diyo ilk tüp bebek te böyle olabilir ama şunu gördük hamile kala biliyorsun diyo ne yapmam gerekiyo bilmiyom

Yani iyi de genetik bi hastalık varsa mesela diğer donmuş embriyolarını da aynı haftada kaybedebilirsin. Ben senin yerinde olsam bunu göze alamazdım ama sen kendin için en iyisini bilirsin. Hamile kalmak mesele değil, sağlıklı doğurmak mesele. Amaç hamile kalmak değil ki...

Ayy bende ikizim olsun isterim ama hayirlisi tabi kizim okursa elif yada ece ismi cok hosuma gidiyir bu aralar erkek olursa da tuna ismini begeniyorum aolursada

Ayy bende eşimin ismini koymak istiyorum

Donmuş embriyom yok Şubat kürtaj oldum ocakta tekrar tedavi başlayacağım peki neler yapmam lazım lütfen bana yardımcı olurmusun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…