İnsallah oyledir canim zaten diken ustundeyim sanki bende pozitif dusunuyorum bukadar erken ciktigi icinde umutlandim insallah devami gelir umutlarim bosa gtmez pzrtsi ise basliyorm kan da vericem pzrt iple cekiyorum rabbim cumlemizi sevindirsin insallah senn nasil gidiyo kalp atisi ve kese icin kac haftalik cagriyolar acaba gerci benim dr sagolsun baya agirdan aliyo gebelik testi tarihi bile cok gec sanirim kalp atisi icin bayramdn sonraya cagirr beniNisancim bu basbaya pozitif iki cizgi cok net gorunuyor. Pazartesi git kanver a muhtemel cogul gebeliktir. Simdi daha cok dikkat et cnm. Darisi diger arkadaslarimiza. Bu topic bize ugurlu geldi insallah sizlerede ugurlu gelir kizlar
Amh 0,89 canım düşük yaniSaol tatlım inş senin de herşey yolunda gider. Ben 31 yaşındayım 6 yaşında bir kızım var 2 ayda plansız gelmişti 2. İçin 9 ay uğraştık olmadı 3 ay önce tetkiklerde sağ tüpüm kapalı çıktı eşimin değerleri iyi sayılır 2 ay önce aşılama oldum tutmadı bu ilk tüp bebek denememiz. Allahım inş hepimizin yüzünü güldürür canım. Sen kanda amh değerine (yumurtalık rezervini gösteriyor ne kadar yumurtan kaldığını tahmin etmek için) baktırdın mı hiç?
Merhaba bende 2 Tub bebek deniyecem allah izin verirse ocakta ilk deneyimi de karnında öldü 7 haftalik bilmiyom ne yapacağımı bana yardımcı olurmusunuz neden öldü bilginiz var mıAmh 0,89 canım düşük yani
Ah keşke cnm. Herkes hamiş olsunBelkide hamilesindiiirrr
Inşallah o duyguyu herkez tatar senin varmiAh keşke cnm. Herkes hamiş olsun
Test yaptırmadınız mı? Ben de 8. Haftada kaybettim kromozom anomalisi çıktı. Yine de trombosit paneli vs. testlerini de yaptırdıkMerhaba bende 2 Tub bebek deniyecem allah izin verirse ocakta ilk deneyimi de karnında öldü 7 haftalik bilmiyom ne yapacağımı bana yardımcı olurmusunuz neden öldü bilginiz var mı
Cnm inşallah ama içim rahat etmedi bi kaç gün önce test yapmıştım gene 2. Çizgi göremedim. Bugün 38. Gün yarın 39 olcak. Napcamı şaşırdım yarında adet olmazsam en uzun süre olarak rekor kırcam ha. Üzüleyim mi sevineyim mi bilemedimD denizz2009 cnm stres yapma nolur ins hemen olursun belkide bebis vardir ondan olmuodur:)
Bende 7 haftalik öldü neden olduğunu bilemiyorum 2 tüp bebek başlayacağım ocakta allah izin verirse ne yapmam lazım yardimci olurmusunuzTest yaptırmadınız mı? Ben de 8. Haftada kaybettim kromozom anomalisi çıktı. Yine de trombosit paneli vs. testlerini de yaptırdık
Canim cokta bir bilgim yok, Ama kanda pihtilasmadan cok bahsediliyor, bir arastir istersenMerhaba bende 2 Tub bebek deniyecem allah izin verirse ocakta ilk deneyimi de karnında öldü 7 haftalik bilmiyom ne yapacağımı bana yardımcı olurmusunuz neden öldü bilginiz var mı
Ben Anatolia da tedavi gördüm başka bi hastanede kürtaj oldu ve bu testin olduğunu bile bilmiyodum doktoruma tedaviye baslamadan araştırma yapın bende diyorum gerek yok bişeyi n yok diyo ilk tüp bebek te böyle olabilir ama şunu gördük hamile kala biliyorsun diyo ne yapmam gerekiyo bilmiyomTest yaptırmadınız mı? Ben de 8. Haftada kaybettim kromozom anomalisi çıktı. Yine de trombosit paneli vs. testlerini de yaptırdık
Saol canımBende 7 haftalik öldü neden olduğunu bilemiyorum 2 tüp bebek başlayacağım ocakta allah izin verirse ne yapmam lazım yardimci olurmusunuz
Maalesef cnm bildigim kadarıyla yok gibi bende ama adet olmadım henüzInşallah o duyguyu herkez tatar senin varmi
Evet ablissin sennOoyyy ablanmışım hatırladım şimdi. 31 yaşındayım ben. Benim kontrol salı günü canım. Bugün çatlatma önleyici iğne de eklendi tedavime. Sende değişiklik var mı canım?
Yani iyi de genetik bi hastalık varsa mesela diğer donmuş embriyolarını da aynı haftada kaybedebilirsin. Ben senin yerinde olsam bunu göze alamazdım ama sen kendin için en iyisini bilirsin. Hamile kalmak mesele değil, sağlıklı doğurmak mesele. Amaç hamile kalmak değil ki...Ben Anatolia da tedavi gördüm başka bi hastanede kürtaj oldu ve bu testin olduğunu bile bilmiyodum doktoruma tedaviye baslamadan araştırma yapın bende diyorum gerek yok bişeyi n yok diyo ilk tüp bebek te böyle olabilir ama şunu gördük hamile kala biliyorsun diyo ne yapmam gerekiyo bilmiyom
Canim bende kist var esimde de ileri sperm hareketliligi degeri düşük o yuzden tüp bebek yapalim dedi dr.Hayirli olsun canim. Umarim hayirlisi ile olumlu sonuçlanır tedavin. Sorun ne sizde peki
Ayy insallah canim insallahHayırlı olsun canım ben ve burada 2 arkadaşım daha 4 gün önce başladık tedaviye. Aramızda seninle 4 gün var yani. İnş hepimiz de arka arkaya müjdeli haberler veririz ve inş tedaviye başlamış ve başlayacak tüm arkadaşlar da :)
Ayy bende ikizim olsun isterim ama hayirlisi tabi kizim okursa elif yada ece ismi cok hosuma gidiyir bu aralar erkek olursa da tuna ismini begeniyorum aolursadaKızlar daha umutlu ve pozitif bir bekleyiş olması adına bir konu atıyorum ortaya. 'Gelecekteki bebişlerinizin isimleri ne olsun istersiniz?'
İlk ben cevaplayım :) 6 yaşında bir kızım var benim, ismi Ada. Ona 2 aylık hamileyken, daha kız olacağını bile bilmeden, tesadüfi Ada ismini duymuştum ve çok hoşuma gitmişti kız olursa ismi Ada olur erkek olursa sonradan düşünürüz demiştik Ada'mız geldi yanımıza :) Şimdi ise gönlümden geçen, dualarımda olan, Allahım da nasip ederse ikizimin olması, biri kız biri erkek. İsimleri ise Rüzgar ve Gül Melek olsun diye hayal ediyorum. Umut dünyası işte, Allahım da nasip ederse. Sizlerin bu soruya cevabı nedir şekerler? Dualarımdasınız :)
Ayy bende eşimin ismini koymak istiyorumKizmiz olurs adini ecrin yada dilara koymak istiyoruzz oglmuz olursada adini umut firat koymak istyrm firat esimin adi tabi alti yildir bu yolculukta ne isimler geldi gecti :) gurur oldu bi ara hayaldeki bebegin adi bi ara ceylin oldu kizmizn adi neler nelerr yani belirsiz bizim ama bi oglm olrsa ona esimin adni vermeyii cooooookk istyrm hayrlisi allahtan ay heyecanlandm hayal kurunca cok guzell
Insallah hayrlsyla olrsa koyarizAyy bende eşimin ismini koymak istiyorum
Donmuş embriyom yok Şubat kürtaj oldum ocakta tekrar tedavi başlayacağım peki neler yapmam lazım lütfen bana yardımcı olurmusunYani iyi de genetik bi hastalık varsa mesela diğer donmuş embriyolarını da aynı haftada kaybedebilirsin. Ben senin yerinde olsam bunu göze alamazdım ama sen kendin için en iyisini bilirsin. Hamile kalmak mesele değil, sağlıklı doğurmak mesele. Amaç hamile kalmak değil ki...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?