Inşallah müjde li haber alırsınAyy insallah canim insallah
Şimdi aslında bebeğin öldüğünde kromozom testi yaptırmak lazımdı, genetik bir şey varsa diye. Bazı hastalıklar Anne ve baba taşıyıcıysa bütün bebeklerin kaybına yol açabiliyor. Bunun için geç kalınmış ama üzülme yaptırabileceğin testler var.Donmuş embriyom yok Şubat kürtaj oldum ocakta tekrar tedavi başlayacağım peki neler yapmam lazım lütfen bana yardımcı olurmusun
Bol şans :) moralini yüksek tut :)Kızlar bende dün novaartta aşılamama başladım .
Had hayrli olsn tedavn canmKızlar bende dün novaartta aşılamama başladım .
Saol ben bunları hiç bilmiyordum aynen dediğin gibi çok çok saol senin denemen kaçıncı kaç yaşındayım cnmŞimdi aslında bebeğin öldüğünde kromozom testi yaptırmak lazımdı, genetik bir şey varsa diye. Bazı hastalıklar Anne ve baba taşıyıcıysa bütün bebeklerin kaybına yol açabiliyor. Bunun için geç kalınmış ama üzülme yaptırabileceğin testler var.
Şimdi testleri yazacağım sana ve bazılarının adının fotosunu koyacağım ama doktorun bir kısmı için "3 düşükten sonra yapılıyor" vs diyecektir, ya parayla yaptıracaksın (ben öyle yaptım) ya da devlete yalan söyleceksin.
-FAKTOR V LEİDEN MUTASYONU
- Genetik test (sitogenetik) hem sana hem eşine
Bunun haricinde koyduğum fotoya bakabilirsin.
Ben bu testleri yaptırdım, doktor gereksiz dedi. Tesadüfi bir ölüm, bi şey olsa bebeğin otopsisinde görürdük dedi ben yine de yaptırdım aklım kalmasın diye. Bir şey çıksaydı bi daha tüp yapıp embriyolara pgt isteyecektim. (Embriyoların incelenip sağlıklı olanının bulunması işlemi)
Hiçbir şey çıkmayabilir, çıkadabilir. Bana herkes gereksiz test yaptırdığımı söyledi ama kızım ölünce ne yapacağımı şaşırdım... Bi daha böyle bi şey yaşamamak için ne varsa yaptırdım.
26 yaşındayım, eşim 32. Hiçbir problem yok, sebepsiz infertilite. 3 klomen tedavisi, 1 aşılama tutmadı. İlk tüpte tuttu fakat karnımda öldü, kendi düşmediği için kürtaj oldum ne yazık ki. 5 embriyom daha var onlarla deneyeceğimSaol ben bunları hiç bilmiyordum aynen dediğin gibi çok çok saol senin denemen kaçıncı kaç yaşındayım cnm
Allahım inş yavrularını kucağına almayı nasip etsin canımBenim ilk kızımın adı Rüzgardı, melek kızım benim :) şimdi bi kaybımız olduğu için iki embriyo konacak, kucağıma almadan plan yapmak istemiyorum. Zaten 4 isim bulmam lazım iki kız iki erkek :))
Amiiin hepimizin inşallahAllahım inş yavrularını kucağına almayı nasip etsin canım
Hayırlı olsun canimKızlar bende dün novaartta aşılamama başladım .
Sonu pozitif olur inş hayırlı olsun :)Kızlar bende dün novaartta aşılamama başladım .
ayse :) bekarlıgımdan beri adadım kızım olursa ayse diye insallah olurda ayse koyarımKızlar daha umutlu ve pozitif bir bekleyiş olması adına bir konu atıyorum ortaya. 'Gelecekteki bebişlerinizin isimleri ne olsun istersiniz?'
İlk ben cevaplayım :) 6 yaşında bir kızım var benim, ismi Ada. Ona 2 aylık hamileyken, daha kız olacağını bile bilmeden, tesadüfi Ada ismini duymuştum ve çok hoşuma gitmişti kız olursa ismi Ada olur erkek olursa sonradan düşünürüz demiştik Ada'mız geldi yanımıza :) Şimdi ise gönlümden geçen, dualarımda olan, Allahım da nasip ederse ikizimin olması, biri kız biri erkek. İsimleri ise Rüzgar ve Gül Melek olsun diye hayal ediyorum. Umut dünyası işte, Allahım da nasip ederse. Sizlerin bu soruya cevabı nedir şekerler? Dualarımdasınız :)
İnş canım :) gelsin ayşecik :)ayse :) bekarlıgımdan beri adadım kızım olursa ayse diye insallah olurda ayse koyarım
Benim de kızım seçecek gibi :)Sanirim bebegim olursa ismi sadece bana birakmazlar. Oğlum da isim seçer
Bugun idrar testini tekrarladim daha belirgin bi cizgi gordum yarini iple cekiyorum bian once kan verip sonuc almak istiyorum Allah'im guldursun yuzumuzuNisancim bu basbaya pozitif iki cizgi cok net gorunuyor. Pazartesi git kanver a muhtemel cogul gebeliktir. Simdi daha cok dikkat et cnm. Darisi diger arkadaslarimiza. Bu topic bize ugurlu geldi insallah sizlerede ugurlu gelir kizlar
Ne mutlu sizlere 1tanede olsa var bebisiniz Allah bagislasinBenim de kızım seçecek gibi :)
Tesekkur ederim iyi cok sukur simdilik bu haftasonu muayeneye gidicezCanim senin nasil gidiyor durumlar kalp atisini faln duymusmuydun
Canım inan çok sevindim 2. Testte de pozitif çıkması ve daha da belirgin olması gebeliğe kesin gözüyle baktırıyor nerdeyse. Yarın da inş kanda yüksek bir değer görürsün ve için rahatlar güzel anneBugun idrar testini tekrarladim daha belirgin bi cizgi gordum yarini iple cekiyorum bian once kan verip sonuc almak istiyorum Allah'im guldursun yuzumuzu
Saol canım darısı olmayanların başına. Allahım bize de tekrar nasip eder inşNe mutlu sizlere 1tanede olsa var bebisiniz Allah bagislasin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?