Temmuz agustos eylul ekim ayinda tup bebek yaptiracaklar birbirimize destek olalim...

Donmuş embriyom yok Şubat kürtaj oldum ocakta tekrar tedavi başlayacağım peki neler yapmam lazım lütfen bana yardımcı olurmusun
Şimdi aslında bebeğin öldüğünde kromozom testi yaptırmak lazımdı, genetik bir şey varsa diye. Bazı hastalıklar Anne ve baba taşıyıcıysa bütün bebeklerin kaybına yol açabiliyor. Bunun için geç kalınmış ama üzülme yaptırabileceğin testler var.
Şimdi testleri yazacağım sana ve bazılarının adının fotosunu koyacağım ama doktorun bir kısmı için "3 düşükten sonra yapılıyor" vs diyecektir, ya parayla yaptıracaksın (ben öyle yaptım) ya da devlete yalan söyleceksin.

-FAKTOR V LEİDEN MUTASYONU
- Genetik test (sitogenetik) hem sana hem eşine
Bunun haricinde koyduğum fotoya bakabilirsin.
Ben bu testleri yaptırdım, doktor gereksiz dedi. Tesadüfi bir ölüm, bi şey olsa bebeğin otopsisinde görürdük dedi ben yine de yaptırdım aklım kalmasın diye. Bir şey çıksaydı bi daha tüp yapıp embriyolara pgt isteyecektim. (Embriyoların incelenip sağlıklı olanının bulunması işlemi)

Hiçbir şey çıkmayabilir, çıkadabilir. Bana herkes gereksiz test yaptırdığımı söyledi ama kızım ölünce ne yapacağımı şaşırdım... Bi daha böyle bi şey yaşamamak için ne varsa yaptırdım.

Eklentiler

• image.webp
    38,4 KB · Görüntüleme: 47
Saol ben bunları hiç bilmiyordum aynen dediğin gibi çok çok saol senin denemen kaçıncı kaç yaşındayım cnm

Saol ben bunları hiç bilmiyordum aynen dediğin gibi çok çok saol senin denemen kaçıncı kaç yaşındayım cnm
26 yaşındayım, eşim 32. Hiçbir problem yok, sebepsiz infertilite. 3 klomen tedavisi, 1 aşılama tutmadı. İlk tüpte tuttu fakat karnımda öldü, kendi düşmediği için kürtaj oldum ne yazık ki. 5 embriyom daha var onlarla deneyeceğim

Benim ilk kızımın adı Rüzgardı, melek kızım benim :) şimdi bi kaybımız olduğu için iki embriyo konacak, kucağıma almadan plan yapmak istemiyorum. Zaten 4 isim bulmam lazım iki kız iki erkek :))
Allahım inş yavrularını kucağına almayı nasip etsin canım

ayse :) bekarlıgımdan beri adadım kızım olursa ayse diye insallah olurda ayse koyarım

Nisancim bu basbaya pozitif iki cizgi cok net gorunuyor. Pazartesi git kanver a muhtemel cogul gebeliktir. Simdi daha cok dikkat et cnm. Darisi diger arkadaslarimiza. Bu topic bize ugurlu geldi insallah sizlerede ugurlu gelir kizlar
Bugun idrar testini tekrarladim daha belirgin bi cizgi gordum yarini iple cekiyorum bian once kan verip sonuc almak istiyorum Allah'im guldursun yuzumuzu

Bugun idrar testini tekrarladim daha belirgin bi cizgi gordum yarini iple cekiyorum bian once kan verip sonuc almak istiyorum Allah'im guldursun yuzumuzu
Canım inan çok sevindim 2. Testte de pozitif çıkması ve daha da belirgin olması gebeliğe kesin gözüyle baktırıyor nerdeyse. Yarın da inş kanda yüksek bir değer görürsün ve için rahatlar güzel anne

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…