Nasil oluyormus o takvim de neymis :)Kızlar geçenlerde birkaç arkadaş daha hamilelik var mı bilmeden ayın ortasında günleri gelmeden gebelik takvimi yapmışlardı o zaman bana biraz garip ve değişik gelmişti ben de yapmaya karar verdim tabi becerebilirsem. Şaşırmayın yani şimdiden duyurumu yapayım :) Ama inş hayal gerçeğe dönüşür Allahımın da izniyle :) (bana katılan arkadaşlar olursa beklerim)
Benim mesajın altına bak bi canım. Zaten gördüğün bişey aslında. Ben yaptım bile :) hamiş olursam 13 haziran tahmini doğum tarihim :)Nasil oluyormus o takvim de neymis :)
Hii anladm gordm :/ insalah bigun banada yapmak nasp olrBenim mesajın altına bak bi canım. Zaten gördüğün bişey aslında. Ben yaptım bile :) hamiş olursam 13 haziran tahmini doğum tarihim :)
Takvimin hayirli olsun canm ins gercek olur .Benim mesajın altına bak bi canım. Zaten gördüğün bişey aslında. Ben yaptım bile :) hamiş olursam 13 haziran tahmini doğum tarihim :)
İnş canım hrpimizin inşTakvimin hayirli olsun canm ins gercek olur .
Hadi bakalım canım öğleye iyi haberlerini bekliyoruz inşallahBugun idrar testini tekrarladim daha belirgin bi cizgi gordum yarini iple cekiyorum bian once kan verip sonuc almak istiyorum Allah'im guldursun yuzumuzu
İnşallah bu kadar sıkıntı çekiyoruz bari boşa gitmemiş olur.Inşallah müjde li haber alırsın
Inşallah cnm nerde tedavi oldun bana yardımcı olurmusunİnşallah bu kadar sıkıntı çekiyoruz bari boşa gitmemiş olur.
Diyarbakır da tedavi oluyorum canım yumurta geliştirici iğnelere başladım dün çarşamba günü de kontrole gideceğim. Hangi konuda yardımcı olmamı istiyorsun. Sormak istediğin birşeyler varsa memnuniyetle cevaplarımInşallah cnm nerde tedavi oldun bana yardımcı olurmusun
Ben ankarda Anatolia hastanesinde tedavi oldum ilk tüp bebek tedavisi orda 7 haftalik öldü ocakta tekrar baslaycam başka hastanede ama biliyorum nerde baslayacamDiyarbakır da tedavi oluyorum canım yumurta geliştirici iğnelere başladım dün çarşamba günü de kontrole gideceğim. Hangi konuda yardımcı olmamı istiyorsun. Sormak istediğin birşeyler varsa memnuniyetle cevaplarım
Ayy geçmiş olsun canım.Ben ankarda Anatolia hastanesinde tedavi oldum ilk tüp bebek tedavisi orda 7 haftalik öldü ocakta tekrar baslaycam başka hastanede ama biliyorum nerde baslayacam
Saol senin kaçıncı denemem hamilemisinAyy geçmiş olsun canım.
ilk tüp bebek denemem. daha tedaviye yeni başladık. Şuan yumurta geliştirici iğne kullanıyorum. Çarşamba günü kontrolüm var.Saol senin kaçıncı denemem hamilemisin
Belki hamilesindir? Benim arkadaşıma öyle oldu :)) tam tüpe başlayacaktı bekle bekle gelmedi regl 3 gün, doktor çağırdı gel bakayım olmazsa söktürücü veririm diye, baktılar ki hamileymiş :)dun adet olacaktım ve bugun 2. gun olacaktı ve tup bebek tedavısıne baslanacaktı . hiç şaşmayan adetim şaşacagı gün tüp bebek tedavimi buldu :)))
Ya inşallah hayırlısı olur cnm ya hayırlı mutlu haberler alırsın yasin kaçilk tüp bebek denemem. daha tedaviye yeni başladık. Şuan yumurta geliştirici iğne kullanıyorum. Çarşamba günü kontrolüm var.
İnşallah İnşallah yaşım 27. 3 yıllık evliyim.Ya inşallah hayırlısı olur cnm ya hayırlı mutlu haberler alırsın yasin kaç
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?