Temmuz agustos eylul ekim ayinda tup bebek yaptiracaklar birbirimize destek olalim...

Kızlar geçenlerde birkaç arkadaş daha hamilelik var mı bilmeden ayın ortasında günleri gelmeden gebelik takvimi yapmışlardı o zaman bana biraz garip ve değişik gelmişti ben de yapmaya karar verdim tabi becerebilirsem. Şaşırmayın yani şimdiden duyurumu yapayım :) Ama inş hayal gerçeğe dönüşür Allahımın da izniyle :) (bana katılan arkadaşlar olursa beklerim)

Bu arada kızlar ben 5-6 yıl öncesinde daha rahat pozitif neşeli ve eğlenceli bir insandım ama son yıllarda koşulların da getirisiyle biraz pimpirikli ve takıntılı negatif şeyler düşünmeye meyilli biri olmuştum ama bu bana ciddi zararlar verdi veriyor ve artık bu süreçle birlikte bunları bi kenara bırakmaya hep pozitif düşünmeye neşeli relax bir insan olmaya ciddi ciddi karar verdim ve bunu başarıcam kendime söz veriyorum. Çünkü gebelik öncesi ve gebelikte de stresten uzak durmak pozitif olmak çok çok önemli. Bunu özellikle kendim kızım ve gelecekteki bebişlerim için istiyorum ve başarıcam :)

huriye048 kesinlikle haklsn gecen tup bebekte umutsuzdm cok resmen yola koyulmus ama tutmicak tutmicak dyip durdum oylede oldu zaten. Simdi ole deil Allahn izniyle inanacagm olacak. Stres yapmicaz ki su donem rahat gecsin. Ozelliklede transferden soraki doneemm

Nasil oluyormus o takvim de neymis :)

dun adet olacaktım ve bugun 2. gun olacaktı ve tup bebek tedavısıne baslanacaktı . hiç şaşmayan adetim şaşacagı gün tüp bebek tedavimi buldu :)))

Inşallah cnm nerde tedavi oldun bana yardımcı olurmusun
Diyarbakır da tedavi oluyorum canım yumurta geliştirici iğnelere başladım dün çarşamba günü de kontrole gideceğim. Hangi konuda yardımcı olmamı istiyorsun. Sormak istediğin birşeyler varsa memnuniyetle cevaplarım

Ben ankarda Anatolia hastanesinde tedavi oldum ilk tüp bebek tedavisi orda 7 haftalik öldü ocakta tekrar baslaycam başka hastanede ama biliyorum nerde baslayacam

dun adet olacaktım ve bugun 2. gun olacaktı ve tup bebek tedavısıne baslanacaktı . hiç şaşmayan adetim şaşacagı gün tüp bebek tedavimi buldu :)))
Belki hamilesindir? Benim arkadaşıma öyle oldu :)) tam tüpe başlayacaktı bekle bekle gelmedi regl 3 gün, doktor çağırdı gel bakayım olmazsa söktürücü veririm diye, baktılar ki hamileymiş :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…