Temmuz agustos eylul ekim ayinda tup bebek yaptiracaklar birbirimize destek olalim...

Ben ankarda Anatolia hastanesinde tedavi oldum ilk tüp bebek tedavisi orda 7 haftalik öldü ocakta tekrar baslaycam başka hastanede ama biliyorum nerde baslayacam
Ankara'da Prof Dr Esat Orhon var, mucizeler yaratıyor. Çok ilgili ve güler yüzlüdür. Her hastaneyle de anlaşması var. Ben Ankara'da yaşasam başkasına gitmezdim.

Belki hamilesindir? Benim arkadaşıma öyle oldu :)) tam tüpe başlayacaktı bekle bekle gelmedi regl 3 gün, doktor çağırdı gel bakayım olmazsa söktürücü veririm diye, baktılar ki hamileymiş :)

valla aklımada gelıyoda umıtlenmek ıstemıyom sonrası malum :) belımde agrı var ama bugunde daha olmadı yarında olmazsam carsamba gunu bı doktara gıdecem bakalım :)

valla aklımada gelıyoda umıtlenmek ıstemıyom sonrası malum :) belımde agrı var ama bugunde daha olmadı yarında olmazsam carsamba gunu bı doktara gıdecem bakalım :)
Arkadaslar ankarda hastane konusunda yardım hangi hastanede oneriyorsunuz

bende novaart mehmet hocanın hastasıyım aşılama yapılcak bu ay bana .

bende novaart mehmet hocanın hastasıyım aşılama yapılcak bu ay bana .

ben tek asılama yaptırdım sonra tup ıstedım bu ay tup bebek deneyecektık adetının 2. gunu gel dedı normalde dun olacaktım adet olmadım halada olmadım randevuyu ıptal ettırdım bende carsambaya kadar olmazsam bı gıdecem bakalım

asılamada aklında bulunsun sıkma kendını rahat ol ben cok kastım kendımı

Hadi inşallah ya :) olmazsa da üzülmezsin zaten tüpe başlayacaksın, kan ver istersen. Negatifse doktoruna söylersin söktürücü falan verir belki. Benim de ilk tüpte gecikmişti, bekledim kist varmış, on gün ilaç kullanmak zorunda kaldım. Senden hamilelik haberi bekliyorum :)

valla bende beklıyım kendımden :) ınsallahhh allahım ısteyen herkese nasıp etsın ama carsambaya kadar beklıyecem ole hazırladım kendımı bakalım canım :)

Hayatım rahat olmayı denerim ama ister istermez o aletler canımı yakıyor kasılıyorum . Bide maddi manevi çok yıprandık . Aşılamaya başladık ama ucu ucuna yetecek maddiyatımız . Hele bu tutmaz ve tüp bebek lazım olursa ozaman yandık .

öyle düşünme inan rabbim kolaylığını veriyo umarım tek aşılamada olur . eğer olmazsada üzme kendını desemde boş ben günlerce agladım ama ınan karsına cıkıyo ve bı bakıyosun tup bebek gununu almıssın onun ıcın ugrasıyosun yoksa bende senden farksızım

bu 2. aşılama aslında direk tüp bebek olsun diye düsündüm ama sonra dedim son kez asılama deneyeyim . İlkinde olmadıysa buda zor aslında ama Allahtan ümit kesilmez. Ben şimdiden sanki tüp bebek gerekecek gibi kredi falan hesaplamaya başladım açıkçası. Tedaviler ardı ardına olumsuz sonuçlanınca bende biraz depresyona girdim .Bu olmazsa tüp istiyorum hemen .

hakkında haırlısı olsun canım dılerım en kısa surede yuzun guler:)

İnş aşılaman tutar da tüp bebeğe ihtiyaç duymazsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…