Ankara'da Prof Dr Esat Orhon var, mucizeler yaratıyor. Çok ilgili ve güler yüzlüdür. Her hastaneyle de anlaşması var. Ben Ankara'da yaşasam başkasına gitmezdim.Ben ankarda Anatolia hastanesinde tedavi oldum ilk tüp bebek tedavisi orda 7 haftalik öldü ocakta tekrar baslaycam başka hastanede ama biliyorum nerde baslayacam
Hastenin adı cnmAnkara'da Prof Dr Esat Orhon var, mucizeler yaratıyor. Çok ilgili ve güler yüzlüdür. Her hastaneyle de anlaşması var. Ben Ankara'da yaşasam başkasına gitmezdim.
Belki hamilesindir? Benim arkadaşıma öyle oldu :)) tam tüpe başlayacaktı bekle bekle gelmedi regl 3 gün, doktor çağırdı gel bakayım olmazsa söktürücü veririm diye, baktılar ki hamileymiş :)
Arkadaslar ankarda hastane konusunda yardım hangi hastanede oneriyorsunuzvalla aklımada gelıyoda umıtlenmek ıstemıyom sonrası malum :) belımde agrı var ama bugunde daha olmadı yarında olmazsam carsamba gunu bı doktara gıdecem bakalım :)
Arkadaslar ankarda hastane konusunda yardım hangi hastanede oneriyorsunuz
Arkadaslar ankarda hastane konusunda yardım hangi hastanede oneriyorsunuz[/QUOT
Biz baskent universittesi hastanesinde yaptik3 denemeyide. Gogsen hoca ve hulusi hoca var ikiside iyi fakat cok kalabalik oluyor. Ben hulusi hocanin hastasiydim fakat simdi olsa gogseni secerdim. Cok beklememek icin. Yoksa hulusi hocam 10 numara verdigi guven ve samimiyetle
Muayenehanesi var, her özel hastaneyle de anlaşmalıHastenin adı cnm
bende novaart mehmet hocanın hastasıyım aşılama yapılcak bu ay bana .
Hadi inşallah ya :) olmazsa da üzülmezsin zaten tüpe başlayacaksın, kan ver istersen. Negatifse doktoruna söylersin söktürücü falan verir belki. Benim de ilk tüpte gecikmişti, bekledim kist varmış, on gün ilaç kullanmak zorunda kaldım. Senden hamilelik haberi bekliyorum :)valla aklımada gelıyoda umıtlenmek ıstemıyom sonrası malum :) belımde agrı var ama bugunde daha olmadı yarında olmazsam carsamba gunu bı doktara gıdecem bakalım :)
Hadi inşallah ya :) olmazsa da üzülmezsin zaten tüpe başlayacaksın, kan ver istersen. Negatifse doktoruna söylersin söktürücü falan verir belki. Benim de ilk tüpte gecikmişti, bekledim kist varmış, on gün ilaç kullanmak zorunda kaldım. Senden hamilelik haberi bekliyorum :)
Hayatım rahat olmayı denerim ama ister istermez o aletler canımı yakıyor kasılıyorum . Bide maddi manevi çok yıprandık . Aşılamaya başladık ama ucu ucuna yetecek maddiyatımız . Hele bu tutmaz ve tüp bebek lazım olursa ozaman yandık .ben tek asılama yaptırdım sonra tup ıstedım bu ay tup bebek deneyecektık adetının 2. gunu gel dedı normalde dun olacaktım adet olmadım halada olmadım randevuyu ıptal ettırdım bende carsambaya kadar olmazsam bı gıdecem bakalım
asılamada aklında bulunsun sıkma kendını rahat ol ben cok kastım kendımı
Hayatım rahat olmayı denerim ama ister istermez o aletler canımı yakıyor kasılıyorum . Bide maddi manevi çok yıprandık . Aşılamaya başladık ama ucu ucuna yetecek maddiyatımız . Hele bu tutmaz ve tüp bebek lazım olursa ozaman yandık .
Bebiş olabilir mi acaba? Tüp bebeğe gidecekken son ay gebe kalanları çok duydum inş bebiştendir :)dun adet olacaktım ve bugun 2. gun olacaktı ve tup bebek tedavısıne baslanacaktı . hiç şaşmayan adetim şaşacagı gün tüp bebek tedavimi buldu :)))
bu 2. aşılama aslında direk tüp bebek olsun diye düsündüm ama sonra dedim son kez asılama deneyeyim . İlkinde olmadıysa buda zor aslında ama Allahtan ümit kesilmez. Ben şimdiden sanki tüp bebek gerekecek gibi kredi falan hesaplamaya başladım açıkçası. Tedaviler ardı ardına olumsuz sonuçlanınca bende biraz depresyona girdim .Bu olmazsa tüp istiyorum hemen .öyle düşünme inan rabbim kolaylığını veriyo umarım tek aşılamada olur . eğer olmazsada üzme kendını desemde boş ben günlerce agladımama ınan karsına cıkıyo ve bı bakıyosun tup bebek gununu almıssın onun ıcın ugrasıyosun yoksa bende senden farksızım
Bebiş olabilir mi acaba? Tüp bebeğe gidecekken son ay gebe kalanları çok duydum inş bebiştendir :)
bu 2. aşılama aslında direk tüp bebek olsun diye düsündüm ama sonra dedim son kez asılama deneyeyim . İlkinde olmadıysa buda zor aslında ama Allahtan ümit kesilmez. Ben şimdiden sanki tüp bebek gerekecek gibi kredi falan hesaplamaya başladım açıkçası. Tedaviler ardı ardına olumsuz sonuçlanınca bende biraz depresyona girdim .Bu olmazsa tüp istiyorum hemen .
Amin inşAllah arkadaşım.hakkında haırlısı olsun canım dılerım en kısa surede yuzun guler:)
İnş aşılaman tutar da tüp bebeğe ihtiyaç duymazsınHayatım rahat olmayı denerim ama ister istermez o aletler canımı yakıyor kasılıyorum . Bide maddi manevi çok yıprandık . Aşılamaya başladık ama ucu ucuna yetecek maddiyatımız . Hele bu tutmaz ve tüp bebek lazım olursa ozaman yandık .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?