Temmuz agustos eylul ekim ayinda tup bebek yaptiracaklar birbirimize destek olalim...

Kızlar ben çıktım kontrolden, 7mm olmuş rahim duvarı. Bayramın ilk günü transfer gibi gözüküyor.
Çok şişkinliğim var sürekli ağlıyorum ve halsizim dedim, hepsi estrofemin yan etkisiymiş. Ne yapalım, ağlaya ağlaya bitecek bu günler.
Cuma tekrar kontrol var

Hayirlisi olsun cnm bu kadar kaptirma kendini. Benim karnim transferden sonra gurgur sesler siskinlik falan patliyordum nerdeyse. Ama artik gecti sonucu pozitif olunca. Aman karnimmi agriyor, midemmi bulaniyor onemli degil. Birde mesela transfer sonrasi 3 hafta gecti daha yeni yeni azicik goguslerim agriyor. Ve bulantim var. erken bwlirtiler yaniltici olabilir aldanmayin

İnş bu ağlamaların sonu mutluluk gözyaşı olur tatlım :) benim de transfer bayram önü yada bayramda gibi. Beraber bekleriz inş müjdeli haberi :)

Arkadaşlar halen adet olamadım bugün 40. Günüm. Bir kaç gün önce test yapmıştım negatifti. Yarın sabah yapsam test ne var ne yok belli olur mu acaba?

Hayatım kan testi kesin sonuç verir
Cnm yurtdışında drlar kan testi yapmıyor. İdrarda positif çıkarsa ilgileniyorlar. Napcam bilmiyorum. Eger bişeyler varsa işten uzak durmak istiyorum. Şimdi kimseye bişey diyemiyorum yarın sabah idrarınla belli olur mu acaba?

Sen yurtdışındamısın bitanem bence net çıkana kadar hergün idrar testi yap . Zaten hamileysen çıkacak idrarda .

Hastane bana 2 hafta sonraya gün verdi kızlar. Nasıl geçecek şimdi hem kalp atışı hemde kese için bayram sonuna kaldım yaniii

Bu benim ikinci hamileliğim olacak, belirti vs olarak söylemedim :) bi arkadaşla konuşmuştuk estrofem ilacının etkilerini, ona istinaden yazdım canım.

İnş bu ağlamaların sonu mutluluk gözyaşı olur tatlım :) benim de transfer bayram önü yada bayramda gibi. Beraber bekleriz inş müjdeli haberi :)
Ay inşallah ilaçtan içim şişti. Bugün 3'e çıktı iyice fenayım insanı hasta gibi hissettiriyor halsiz. Dualarım seninle :) hamilelik takvimini görünce gülümsüyorum

Sen yurtdışındamısın bitanem bence net çıkana kadar hergün idrar testi yap . Zaten hamileysen çıkacak idrarda .
Evet cnm ya. Türkiye bu yönden çok iyi hemen şstedigin zaman kan testi yaptırıyorsun. Şuan hamile olsam 5+3 olmam lazim geçen hafta yapmıştım negatifti. Erken mi acaba?

Evet cnm ya. Türkiye bu yönden çok iyi hemen şstedigin zaman kan testi yaptırıyorsun. Şuan hamile olsam 5+3 olmam lazim geçen hafta yapmıştım negatifti. Erken mi acaba?
Erken değil Hayatım herzaman bir idrar testi yap çıkana kadar . Ama eğer hala olmazsan adet ve hamilede çıkmazsan bir haftaya doktora git anlat derdini belki sıkıntı var

Erken değil Hayatım herzaman bir idrar testi yap çıkana kadar . Ama eğer hala olmazsan adet ve hamilede çıkmazsan bir haftaya doktora git anlat derdini belki sıkıntı var
Şimdi gene yaptım test bişey çıkmadı. Haftasonuna kadar olmazsam mecbur gidicem doktora. Çok gecikti bu sefer. Hamilelik olsaydı hafifde olsa çizgi belli olurdu.

Şimdi gene yaptım test bişey çıkmadı. Haftasonuna kadar olmazsam mecbur gidicem doktora. Çok gecikti bu sefer. Hamilelik olsaydı hafifde olsa çizgi belli olurdu.
Hayatım en son ne zaman adet oldun ? Kist varsa pco varsa bunlar adeti engeller .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…