Hayirlisi olsun cnm bu kadar kaptirma kendini. Benim karnim transferden sonra gurgur sesler siskinlik falan patliyordum nerdeyse. Ama artik gecti sonucu pozitif olunca. Aman karnimmi agriyor, midemmi bulaniyor onemli degil. Birde mesela transfer sonrasi 3 hafta gecti daha yeni yeni azicik goguslerim agriyor. Ve bulantim var. erken bwlirtiler yaniltici olabilir aldanmayinKızlar ben çıktım kontrolden, 7mm olmuş rahim duvarı. Bayramın ilk günü transfer gibi gözüküyor.
Çok şişkinliğim var sürekli ağlıyorum ve halsizim dedim, hepsi estrofemin yan etkisiymiş. Ne yapalım, ağlaya ağlaya bitecek bu günler.
Cuma tekrar kontrol var
İnşAllah Hayatımİnş aşılaman tutar da tüp bebeğe ihtiyaç duymazsın
İnş bu ağlamaların sonu mutluluk gözyaşı olur tatlım :) benim de transfer bayram önü yada bayramda gibi. Beraber bekleriz inş müjdeli haberi :)Kızlar ben çıktım kontrolden, 7mm olmuş rahim duvarı. Bayramın ilk günü transfer gibi gözüküyor.
Çok şişkinliğim var sürekli ağlıyorum ve halsizim dedim, hepsi estrofemin yan etkisiymiş. Ne yapalım, ağlaya ağlaya bitecek bu günler.
Cuma tekrar kontrol var
Darısı başımıza canım tebrik ederim inş sağlıkla kucağına alırsınEvet kkızlar sabah kan vermiştim şükür degerimiz yine katlamış artık kese görmeyi bekleyecez. Tekmi çiftmi bebiş diye
Hayırlı olsun cnmBugun idrar testini tekrarladim daha belirgin bi cizgi gordum yarini iple cekiyorum bian once kan verip sonuc almak istiyorum Allah'im guldursun yuzumuzu
Hayatım kan testi kesin sonuç verirArkadaşlar halen adet olamadım bugün 40. Günüm. Bir kaç gün önce test yapmıştım negatifti. Yarın sabah yapsam test ne var ne yok belli olur mu acaba?
Cnm yurtdışında drlar kan testi yapmıyor. İdrarda positif çıkarsa ilgileniyorlar. Napcam bilmiyorum. Eger bişeyler varsa işten uzak durmak istiyorum. Şimdi kimseye bişey diyemiyorumHayatım kan testi kesin sonuç verir
Sen yurtdışındamısınCnm yurtdışında drlar kan testi yapmıyor. İdrarda positif çıkarsa ilgileniyorlar. Napcam bilmiyorum. Eger bişeyler varsa işten uzak durmak istiyorum. Şimdi kimseye bişey diyemiyorumyarın sabah idrarınla belli olur mu acaba?
Bu benim ikinci hamileliğim olacak, belirti vs olarak söylemedim :) bi arkadaşla konuşmuştuk estrofem ilacının etkilerini, ona istinaden yazdım canım.Hayirlisi olsun cnm bu kadar kaptirma kendini. Benim karnim transferden sonra gurgur sesler siskinlik falan patliyordum nerdeyse. Ama artik gecti sonucu pozitif olunca. Aman karnimmi agriyor, midemmi bulaniyor onemli degil. Birde mesela transfer sonrasi 3 hafta gecti daha yeni yeni azicik goguslerim agriyor. Ve bulantim var. erken bwlirtiler yaniltici olabilir aldanmayin
Ay inşallah ilaçtan içim şişti. Bugün 3'e çıktı iyice fenayım insanı hasta gibi hissettiriyor halsiz. Dualarım seninle :) hamilelik takvimini görünce gülümsüyorumİnş bu ağlamaların sonu mutluluk gözyaşı olur tatlım :) benim de transfer bayram önü yada bayramda gibi. Beraber bekleriz inş müjdeli haberi :)
Evet cnm ya. Türkiye bu yönden çok iyi hemen şstedigin zaman kan testi yaptırıyorsun. Şuan hamile olsam 5+3 olmam lazim geçen hafta yapmıştım negatifti. Erken mi acaba?Sen yurtdışındamısınbitanem bence net çıkana kadar hergün idrar testi yap . Zaten hamileysen çıkacak idrarda .
Erken değil Hayatım herzaman bir idrar testi yap çıkana kadar . Ama eğer hala olmazsan adet ve hamilede çıkmazsan bir haftaya doktora git anlat derdini belki sıkıntı varEvet cnm ya. Türkiye bu yönden çok iyi hemen şstedigin zaman kan testi yaptırıyorsun. Şuan hamile olsam 5+3 olmam lazim geçen hafta yapmıştım negatifti. Erken mi acaba?
Şimdi gene yaptım test bişey çıkmadı. Haftasonuna kadar olmazsam mecbur gidicem doktora. Çok gecikti bu sefer. Hamilelik olsaydı hafifde olsa çizgi belli olurdu.Erken değil Hayatım herzaman bir idrar testi yap çıkana kadar . Ama eğer hala olmazsan adet ve hamilede çıkmazsan bir haftaya doktora git anlat derdini belki sıkıntı var
Hayatım en son ne zaman adet oldun ? Kist varsa pco varsa bunlar adeti engeller .Şimdi gene yaptım test bişey çıkmadı. Haftasonuna kadar olmazsam mecbur gidicem doktora. Çok gecikti bu sefer. Hamilelik olsaydı hafifde olsa çizgi belli olurdu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?