- 21 Ocak 2015
- 1.056
- 528
- 323
Bugün 40. Günüm, dr hafif pco demişti, ama hiç bu kadar geç kalmamıştıHayatım en son ne zaman adet oldun ? Kist varsa pco varsa bunlar adeti engeller .
Sıkıntı var . Idrar testi adet gecikince çıkar . Bence doktora görün Hayatım . 40 gün idrar için çok bile uzun bir süre .Bugün 40. Günüm, dr hafif pco demişti, ama hiç bu kadar geç kalmamıştı
Off tamda tedavi öncesi yaSıkıntı var . Idrar testi adet gecikince çıkar . Bence doktora görün Hayatım . 40 gün idrar için çok bile uzun bir süre .
Hiç canını Sıkma Hayatım bence zaman kaybetme doktora git . Hamilelik ihtimalin olduğunu belirt direk bişey yapmasın . Önce gebelik yokmu kesin anlasın doktorun . Nasip kısmet Hayatım hiç üzülme bak hepimiz aynıyız ...Off tamda tedavi öncesi ya
Çok saol cnm ya, hepimizin derdi aynı. Ve bu sanki hiç bitmeyecek gibi.Hiç canını Sıkma Hayatım bence zaman kaybetme doktora git . Hamilelik ihtimalin olduğunu belirt direk bişey yapmasın . Önce gebelik yokmu kesin anlasın doktorun . Nasip kısmet Hayatım hiç üzülme bak hepimiz aynıyız ...
Hiç öyle Düşünme bak aramızda kaç kilometre var ama aynı acıyı aynı derdi seninle paylaşıyoruz .Bana inan yıllar sonra gülücez ne günlerdi diye kucağımızda evlatlarımızla. O günler gelecek ama şimdi bizim zamanımız değil biz sabredecez biz dua edicez birbirimize destek olucaz ...Çok saol cnm ya, hepimizin derdi aynı. Ve bu sanki hiç bitmeyecek gibi.
İnş bebiş vardır canım. İstersen kanda baktır negatifse doktora muayene ol canımArkadaşlar halen adet olamadım bugün 40. Günüm. Bir kaç gün önce test yapmıştım negatifti. Yarın sabah yapsam test ne var ne yok belli olur mu acaba?
Tatlım insan sabırsızlanıyor ama önemli olan bebişinin seninle olması. Onunla konuş göbüşünü okşa hisseder seni. İnş bayram sonrası da görürsün minişi :)Hastane bana 2 hafta sonraya gün verdi kızlar. Nasıl geçecek şimdi hem kalp atışı hemde kese için bayram sonuna kaldım yaniii
İnş sımsıkı tutunur anneciğine :)evet kızlar bugun allahın izniyle buz bebişimi aldım simdi 11 günü bekliycem :))))))))))))
insallah canım bekliycez görecez :)İnş sımsıkı tutunur anneciğine :)
Hayırlı olsun cnm, hayırlı haberlere...evet kızlar bugun allahın izniyle buz bebişimi aldım simdi 11 günü bekliycem :))))))))))))
Neden agliyosun ki :/ yakin zamanlarda transfer olcak bizeKızlar ben çıktım kontrolden, 7mm olmuş rahim duvarı. Bayramın ilk günü transfer gibi gözüküyor.
Çok şişkinliğim var sürekli ağlıyorum ve halsizim dedim, hepsi estrofemin yan etkisiymiş. Ne yapalım, ağlaya ağlaya bitecek bu günler.
Cuma tekrar kontrol var
İlaç depresyon yapmış doktor öyle dedi. Olabiliyormuş böyle bazen. Bi de daha önce kızım karnımda öldüğü için biraz daha zor geçiriyorum bu süreci sanırım.Neden agliyosun ki :/ yakin zamanlarda transfer olcak bize
:'( anladm ilk bebisinmi olacak baska varmi? Hayrlsyla biter hasretimiz insallahİlaç depresyon yapmış doktor öyle dedi. Olabiliyormuş böyle bazen. Bi de daha önce kızım karnımda öldüğü için biraz daha zor geçiriyorum bu süreci sanırım.
İlki öldü, bu sefer iki embriyo konacak 2. Ve 3. Olacaklar :) inşallah bu kez sağlıkla kucağıma alırım, hepimiz alırız:'( anladm ilk bebisinmi olacak baska varmi? Hayrlsyla biter hasretimiz insallah
Kan verdim ama sonucu yarin alicam kizlar saglik ocagnda verdim orda ertesi gun cikiyo sonuc
Bu sıkıntılı günlerin sonu aydınlık olacak inş canım :)İlaç depresyon yapmış doktor öyle dedi. Olabiliyormuş böyle bazen. Bi de daha önce kızım karnımda öldüğü için biraz daha zor geçiriyorum bu süreci sanırım.
Ilk günü ne olarak seçtin canımBenim mesajın altına bak bi canım. Zaten gördüğün bişey aslında. Ben yaptım bile :) hamiş olursam 13 haziran tahmini doğum tarihim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?