Temmuz agustos eylul ekim ayinda tup bebek yaptiracaklar birbirimize destek olalim...

Bugün 40. Günüm, dr hafif pco demişti, ama hiç bu kadar geç kalmamıştı
Sıkıntı var . Idrar testi adet gecikince çıkar . Bence doktora görün Hayatım . 40 gün idrar için çok bile uzun bir süre .

Off tamda tedavi öncesi ya
Hiç canını Sıkma Hayatım bence zaman kaybetme doktora git . Hamilelik ihtimalin olduğunu belirt direk bişey yapmasın . Önce gebelik yokmu kesin anlasın doktorun . Nasip kısmet Hayatım hiç üzülme bak hepimiz aynıyız ...

Çok saol cnm ya, hepimizin derdi aynı. Ve bu sanki hiç bitmeyecek gibi.

Çok saol cnm ya, hepimizin derdi aynı. Ve bu sanki hiç bitmeyecek gibi.
Hiç öyle Düşünme bak aramızda kaç kilometre var ama aynı acıyı aynı derdi seninle paylaşıyoruz .Bana inan yıllar sonra gülücez ne günlerdi diye kucağımızda evlatlarımızla. O günler gelecek ama şimdi bizim zamanımız değil biz sabredecez biz dua edicez birbirimize destek olucaz ...

Arkadaşlar halen adet olamadım bugün 40. Günüm. Bir kaç gün önce test yapmıştım negatifti. Yarın sabah yapsam test ne var ne yok belli olur mu acaba?
İnş bebiş vardır canım. İstersen kanda baktır negatifse doktora muayene ol canım

İnşallah cnm bizde bir gün çekirdek aile oluruz. Çarşamba gidiyim bari dr a ne dicek. Adet olsaydım bu kadar üzülmezdim yani.

Hastane bana 2 hafta sonraya gün verdi kızlar. Nasıl geçecek şimdi hem kalp atışı hemde kese için bayram sonuna kaldım yaniii
Tatlım insan sabırsızlanıyor ama önemli olan bebişinin seninle olması. Onunla konuş göbüşünü okşa hisseder seni. İnş bayram sonrası da görürsün minişi :)

Neden agliyosun ki :/ yakin zamanlarda transfer olcak bize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…