Sonuc yarin pisman oldm sonradan keske klinikte falan baktirsaydim
Geç olsun da güç olmasın tatlım. İnş çok yüksek çıkar ikiz olur :)Kan verdim ama sonucu yarin alicam kizlar saglik ocagnda verdim orda ertesi gun cikiyo sonuc
Son adet tarihim canım 6 eylülde adet başlamıştı. İnş son adetim olur. 9 ay boyunca güle güle kırmızılar :)Ilk günü ne olarak seçtin canım
Estrofem gunde 6 tane iciyorum bide beni dusununAy inşallah ilaçtan içim şişti. Bugün 3'e çıktı iyice fenayım insanı hasta gibi hissettiriyor halsiz. Dualarım seninle :) hamilelik takvimini görünce gülümsüyorum
İnsallah canim hayirlisiGeç olsun da güç olmasın tatlım. İnş çok yüksek çıkar ikiz olur :)
Canım sonu güzel olsunda bu sıkıntıları unutucaz inşEstrofem gunde 6 tane iciyorum bide beni dusunun
Tüp bebek miydi canım, ben unuttum hangi asamadasin, kacinci gundesinKızlar ben çıktım kontrolden, 7mm olmuş rahim duvarı. Bayramın ilk günü transfer gibi gözüküyor.
Çok şişkinliğim var sürekli ağlıyorum ve halsizim dedim, hepsi estrofemin yan etkisiymiş. Ne yapalım, ağlaya ağlaya bitecek bu günler.
Cuma tekrar kontrol var
İnş hepimizin takvimleri olacak böyle ve sonra da pıtır pıtır doğurucaz sırayla :)Ay inşallah ilaçtan içim şişti. Bugün 3'e çıktı iyice fenayım insanı hasta gibi hissettiriyor halsiz. Dualarım seninle :) hamilelik takvimini görünce gülümsüyorum
Hadi gozun aydin buz bebisini sicacik icinde isit sennle butunlessin hayirlisi canimevet kızlar bugun allahın izniyle buz bebişimi aldım simdi 11 günü bekliycem :))))))))))))
Anamm çok guzel 11 gun sonra inşallah pozitif haberevet kızlar bugun allahın izniyle buz bebişimi aldım simdi 11 günü bekliycem :))))))))))))
Canim ayni zamanda 3 kisi basladik değil mi tedaviyeSon adet tarihim canım 6 eylülde adet başlamıştı. İnş son adetim olur. 9 ay boyunca güle güle kırmızılar :)
Son adet tarihim canım 6 eylülde adet başlamıştı. İnş son adetim olur. 9 ay boyunca güle güle kırmızılar :)
Estrofem ne icin arkadaslarrEstrofem gunde 6 tane iciyorum bide beni dusunun
Ostrojen hormonu canm sanirim rahimi besliyo dusuk olmasin diye yanlis bilmiyorsamEstrofem ne icin arkadaslarr
Hangi asamada kullaniliyor canim pekiOstrojen hormonu canm sanirim rahimi besliyo dusuk olmasin diye yanlis bilmiyorsam
Ben yukleme oncesi basladim artarak devam etti yukleme oldu teste kadar kullanacakmisimHangi asamada kullaniliyor canim peki
Sende patlamak üzere misin?! Ben çok fenayım ya baş ağrısı, ödem, depresyonEstrofem gunde 6 tane iciyorum bide beni dusunun
Evet çok iyi denk geldi :)Canim ayni zamanda 3 kisi basladik değil mi tedaviye
Ya odem.siskinlik bas agrisi yok ama duygu durum bozuklugu var cok fena gulerken aglayabiliyorum aglarken guluyorum genelde agliyorum herseye gerginimSende patlamak üzere misin?! Ben çok fenayım ya baş ağrısı, ödem, depresyon
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?