Temmuz agustos eylul ekim ayinda tup bebek yaptiracaklar birbirimize destek olalim...

Benimde bebislerimi dondurdular onlari almak icin gun sayiyorum arkadaslar bayramda kontrolum var rahim kalinligini olccekler artik bu ay transfer olurum kismetse ya bende hamilelik icin gum saymak istiyorum sizler gibi

Insallaah hayrlsyla alirsin eline.bebislerni bende cok istyrm iki tane ama koymuyo dr ysak die :'( hayalm ikiz annesi olmak ama zorr
Hayal etme bunu. Çünkü ya 36 yaşında olacaksın ya da tüp bebeğinin kalbi duracak ancak öyle 2 koyabiliyorlar. Keşke benimki yaşasaydı da tek olsaydı. Hayırlısıyla tek olanı kucağına al inşallah. Sonra ikinciyi ikiz yaparsın.

anladmm aman olsnda kucagima bi can alayimda saglikla birede razyim :'( bazen cok umtlym bazen bu dertle olup gidcem diorm yhaaa

Ooo sen hızlısın canım :) inş sonu güzel olur. Benim kontrol de yarın

Benimde bebislerimi dondurdular onlari almak icin gun sayiyorum arkadaslar bayramda kontrolum var rahim kalinligini olccekler artik bu ay transfer olurum kismetse ya bende hamilelik icin gum saymak istiyorum sizler gibi
İnş canım sonu güzel olsun da bebişler için değer :)

0 01_nisan gözün aydın canım çok sevindim Allah hayırlısı ile kucağına almayı nasip etsin isteyen herkese ve bana da yaşatsın bu duyguyu inşallah

anladmm aman olsnda kucagima bi can alayimda saglikla birede razyim :'( bazen cok umtlym bazen bu dertle olup gidcem diorm yhaaa
Ben hiç olmadı evlat edinirim, belki başka biri doğurmuştur benim yavrumu diye düşündüm bu düşünce beni rahatlattı. O da çok zor bir süreç ama şu an hem uzak hem rahatlatıcı benim için.

Simdi baktim sonucuma 8.gun degerim 306.76 cikmis cok sukur insallah katlanarak devam eder
Çooook sevindim :) benim ilk betahcg 134 çıkmıştı, değer iyi deyip bi daha baktırmadılar direkt kese görmeye gittim on gün sonra (transferden 20 gün sonraya denk geliyor)

Kızlar günaydın :) kontrolümü oldum 6 yumurtam var 1 tanesi 17 mm diğer 5 tanesi 11-14 mm arası değişiyor. Aslında o önde giden de diğerlerine yakın olsa daha iyiymiş öbürleri küçük diye dr biraz daha büyütelim artık en büyük olan 24 mm olabilir ama olsun dedi. 2 gün daha yumurta geliştirici iğne ve çatlatma önleyici iğne yapıcam. Perşembe sabah 9da kontrol var büyük ihtimal cumartesi toplarız yumurtaları dedi. Sonra da gelsin bebişler :) inş Allahım nasip eder de hayırlısıyla ikizim olur minişlerim olur :) Allahım isteyen herkese anneliği tatdırır yavrularına kavuşturur inşallaaaahhhhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…