Insallaah hayrlsyla alirsin eline.bebislerni bende cok istyrm iki tane ama koymuyo dr ysak die :'( hayalm ikiz annesi olmak ama zorrİlki öldü, bu sefer iki embriyo konacak 2. Ve 3. Olacaklar :) inşallah bu kez sağlıkla kucağıma alırım, hepimiz alırız
Hah işte aynısı! Neredeyse psikologa gidecektim, doktor ilaçtan deyince gitmeyeyim bari dedim.Ya odem.siskinlik bas agrisi yok ama duygu durum bozuklugu var cok fena gulerken aglayabiliyorum aglarken guluyorum genelde agliyorum herseye gerginim
Hayal etme bunu. Çünkü ya 36 yaşında olacaksın ya da tüp bebeğinin kalbi duracak ancak öyle 2 koyabiliyorlar. Keşke benimki yaşasaydı da tek olsaydı. Hayırlısıyla tek olanı kucağına al inşallah. Sonra ikinciyi ikiz yaparsın.Insallaah hayrlsyla alirsin eline.bebislerni bende cok istyrm iki tane ama koymuyo dr ysak die :'( hayalm ikiz annesi olmak ama zorr
anladmm aman olsnda kucagima bi can alayimda saglikla birede razyim :'( bazen cok umtlym bazen bu dertle olup gidcem diorm yhaaaHayal etme bunu. Çünkü ya 36 yaşında olacaksın ya da tüp bebeğinin kalbi duracak ancak öyle 2 koyabiliyorlar. Keşke benimki yaşasaydı da tek olsaydı. Hayırlısıyla tek olanı kucağına al inşallah. Sonra ikinciyi ikiz yaparsın.
Evet canım aynı gün 3 kişiyiz :) sen ben veCanim ayni zamanda 3 kisi basladik değil mi tedaviye
Ooo sen hızlısın canım :) inş sonu güzel olur. Benim kontrol de yarınBugün ilk kontrolumdu benim, 7 gun sonraya vermislerdi kontrolu, nasip olursa çarşamba toplama islemi yapilacak arkadaslar. Muayenede doktor sağda 1 büyük aolda 1 orta 2 küçük dedi doktor yanindaki girevliye . Yanindaki doktor detayli bilgi veriyor . Yarin arayip soracağım kaç yumurta olduğunu. Bu akşam catlatma iğnesi vuracagim
İğnelere 3 kişi beraber başlamıştık. Transferimiz de seninle aynı günlerde olacak galiba tatlım :)Evet çok iyi denk geldi :)
İnş sımsıkı tutunur bebişlerin sana tatlımBende tedavudeyim.kizlar persembe hayirlisiyla opu ins saglicakli bebislerimiz olur tutunurlar bizlere
Negatif olmak yok. Kızarım bak ablacım :)anladmm aman olsnda kucagima bi can alayimda saglikla birede razyim :'( bazen cok umtlym bazen bu dertle olup gidcem diorm yhaaa
İnş canım sonu güzel olsun da bebişler için değer :)Benimde bebislerimi dondurdular onlari almak icin gun sayiyorum arkadaslar bayramda kontrolum var rahim kalinligini olccekler artik bu ay transfer olurum kismetse ya bende hamilelik icin gum saymak istiyorum sizler gibi
Simdi baktim sonucuma 8.gun degerim 306.76 cikmis cok sukur insallah katlanarak devam eder
Ben hiç olmadı evlat edinirim, belki başka biri doğurmuştur benim yavrumu diye düşündüm bu düşünce beni rahatlattı. O da çok zor bir süreç ama şu an hem uzak hem rahatlatıcı benim için.anladmm aman olsnda kucagima bi can alayimda saglikla birede razyim :'( bazen cok umtlym bazen bu dertle olup gidcem diorm yhaaa
Çooook sevindim :) benim ilk betahcg 134 çıkmıştı, değer iyi deyip bi daha baktırmadılar direkt kese görmeye gittim on gün sonra (transferden 20 gün sonraya denk geliyor)Simdi baktim sonucuma 8.gun degerim 306.76 cikmis cok sukur insallah katlanarak devam eder
Tatlım çok iyi. İkiz gibi bence :) hadi gözünaydın canım darısı başımıza dua et bize lütfenSimdi baktim sonucuma 8.gun degerim 306.76 cikmis cok sukur insallah katlanarak devam eder
Hayırlı olsun canım çok sevindim senin adına rabbim sağlıkla kucağına da almayı nasip etsin inşallahSimdi baktim sonucuma 8.gun degerim 306.76 cikmis cok sukur insallah katlanarak devam eder
Canım sen kaç yaşındasın? İlk denemen miydi?Canim ayni zamanda 3 kisi basladik değil mi tedaviye
Aramizda 1 gün olacak canim. Sende sikinti neydi . Süreç nasıl ilerlediBende tedavudeyim.kizlar persembe hayirlisiyla opu ins saglicakli bebislerimiz olur tutunurlar bizlere
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?