Temmuz agustos eylul ekim ayinda tup bebek yaptiracaklar birbirimize destek olalim...

Kızlar bir şeyi merak ediyorum son kontroldeki yumurta sayısı ile yumurta toplanınca elde edilen yumurta sayısı aynı mı oluyor? Boş çıkan yumurtaları sormuyorum Sormak istediğim kontrol sırasında saklanan yumoşlar oluyor mu acep ? :)

Kizlar mrb..bende yarin tup bebek icin gorusmeye gidicem cok heycanliyim duygularim karmakarisik...stres oluyorum sanirim heranimda bu durum var artik ..bu arada sorun esimde ins bizimde yuzumuz guler
Canım önce stres kafa karışıklığı vs oluyor ama karar verip tedaviye başlayınca günler geçtikçe heyecan başlıyor embriyolar bir an önce transfer edilse diye sabırsızlanıyor heyecanlanıyorsun. Zor bir süreç gerçekten ama sonu güzel olunca hepsi unutulur inş hakkında hayırlısı inş canım

Yok hepsini görüyorlar, artmıyor ama dediğin gibi boş çıkan olabiliyormuş.

Canım ben de 7 yıllık evliyim ve alttan hiç muayene olamamıştım korkuyordum kasılıyordum. Ama ilk defa tüp bebek tedavisinde gelecekteki bebişlerim için alttan muayene oldum tatlım.

Amin arkadaslarim kismet hayrlisi 1 dersin 2 olur 2 dersin 3 olur sonra bakarsn 2 kalir bakarsin 1 bi bakmissin hic kalmamis oyuzden hayrli saglikli eli ayagi duzgn olsn kucagimiz bos kalmasin Rabbimin takdiri o ne demisse o cok kaptirmayayyim kendimi diyorum cunku her animiz risk tup bebek=kucaga alana kadar risk demek ama hayal kurmadanda edemiyorum sonra hayrlisi diyorum

Allah ım hayal gibi rüya gibi insan nasıl hayal kurmaz nasıl büyür ailen bir anda o cıvıl cıvıl sesler . Birini sen tutarsın birini annen birini eşin tutar.Kocaman bir aile olursunuz neşe gelir .

Allah ım hayal gibi rüya gibi insan nasıl hayal kurmaz nasıl büyür ailen bir anda o cıvıl cıvıl sesler . Birini sen tutarsın birini annen birini eşin tutar.Kocaman bir aile olursunuz neşe gelir .
Kurulmazmi tabi kurulur da iste temkinli olmaya calisiyorum yoksa icim kipir kipir Rabbim hayirlisla tamamina erdirir insallh ve burdaki burda olmayan arayipta isteyipte olmayan cumlesinin kuzularini OL der ve OLDURUR insallah Allah'im hepimizi sevindirir arkadaslarim burda.ailemdende yakin oldunuz bana etrafmdaki herkes daha du bakalm hemen sevinme daha erken diyolar bana cunku bende heveslenemiyorum esimden baska kimse heyecanimi paylasmadi

Ben paylaştım valla heycanını hatta sen olayın şokundasın ben şoku atlattım bayram havasındayım . Allah ol der bizimde olur inşAllah

Biraz uzun olucak ama durumumu anlatayım temmuz 2015de bursa acıbadem de tüp bebek tedavisi gördüm daha önce sebepsiz infertilite denilerek konyada basarısız bir tüp bebek deneyimim oldu maalesef sebebimiz benm yumurta rezerv azlığım ve yumurtalarımın kalitesiz olmasıymıs yine de cok sükür güzel sonuca ulaştim .Öncelikle rabbimin izniyle sonrada doktorumun sayesinde insallah bebegime kavuşucam.Rabbim isteyen herkese nasip etsin insallah Meryem süresini tedavi süresince bekleme süresinde hep okumaya gayret ett,m simdide insallah doguma kadar okumaya devam edicem okadar inanıyorum ki faziletine bu arada 8 tane de roman okudum ailemin yanındayım cok sükür kafamı hep mesgul ettim gercekten rahatlatın kendınizi doktorum tedaviyle psikoloji eşit diyor psikolojiniz bozarsaniz cok zor Benim 3.gün transferi ve 2.kalite embriyoydu üzüldüm ama doktorum okadar motive etti ki beni hep olucak diye düsündüm cok sükür tuttu .Allahım hepimize annelik duygusunu hayırlısyla tattirsin .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…