- 18 Haziran 2015
- 3.274
- 3.182
- 83
- 50
41 yasindayim canim. Ilk denemem .2011 de asilama olmuştumCanım sen kaç yaşındasın? İlk denemen miydi?
İnş bu da ilk ve son denemen olur ve bebişlerin gelir yanına :) ilk bebiş mi olacak?41 yasindayim canim. Ilk denemem .2011 de asilama olmuştum
İnşallah canim . Ilk değil 11 yaşında bir oglum varİnş bu da ilk ve son denemen olur ve bebişlerin gelir yanına :) ilk bebiş mi olacak?
Allah bağışlasın canım sağlıklı hayırlı evlat olsun inşİnşallah canim . Ilk değil 11 yaşında bir oglum var
Canım önce stres kafa karışıklığı vs oluyor ama karar verip tedaviye başlayınca günler geçtikçe heyecan başlıyor embriyolar bir an önce transfer edilse diye sabırsızlanıyor heyecanlanıyorsun. Zor bir süreç gerçekten ama sonu güzel olunca hepsi unutulur inş hakkında hayırlısı inş canımKizlar mrb..bende yarin tup bebek icin gorusmeye gidicem cok heycanliyim duygularim karmakarisik...stres oluyorum sanirim heranimda bu durum var artik ..bu arada sorun esimde ins bizimde yuzumuz guler
Yok hepsini görüyorlar, artmıyor ama dediğin gibi boş çıkan olabiliyormuş.Kızlar bir şeyi merak ediyorum son kontroldeki yumurta sayısı ile yumurta toplanınca elde edilen yumurta sayısı aynı mı oluyor? Boş çıkan yumurtaları sormuyorum Sormak istediğim kontrol sırasında saklanan yumoşlar oluyor mu acep ? :)
Canım önce stres kafa karışıklığı vs oluyor ama karar verip tedaviye başlayınca günler geçtikçe heyecan başlıyor embriyolar bir an önce transfer edilse diye sabırsızlanıyor heyecanlanıyorsun. Zor bir süreç gerçekten ama sonu güzel olunca hepsi unutulur inş hakkında hayırlısı inş canım[/QUOT
Aminnn cok saol canim ..ben igneden bile korkan biriyim ama garip bi guc geldi Allahim bize o kadar guzel bi fitrat vermiski olmayan evladim icin bile yapicam diyorum....Kimsenin kucagi bos birakmasinRabbimCanım önce stres kafa karışıklığı vs oluyor ama karar verip tedaviye başlayınca günler geçtikçe heyecan başlıyor embriyolar bir an önce transfer edilse diye sabırsızlanıyor heyecanlanıyorsun. Zor bir süreç gerçekten ama sonu güzel olunca hepsi unutulur inş hakkında hayırlısı inş canım
Sağol canım.. bu arada oglum 12 yaşında yanlış yazmışım. Kafam cok doluAllah bağışlasın canım sağlıklı hayırlı evlat olsun inş
Cnm ya massalah 8.gun icin cok ii.kesin ikiz hatta birisi icerde bolunup 3uz bile olmus olablr:))))allah saglikla kucagina almayi nasip etsin insallahSimdi baktim sonucuma 8.gun degerim 306.76 cikmis cok sukur insallah katlanarak devam eder
Allah ım hayal gibi rüya gibi insan nasıl hayal kurmaz nasıl büyür ailen bir anda o cıvıl cıvıl sesler . Birini sen tutarsın birini annen birini eşin tutar.Kocaman bir aile olursunuz neşe gelir .Amin arkadaslarim kismet hayrlisi 1 dersin 2 olur 2 dersin 3 olur sonra bakarsn 2 kalir bakarsin 1 bi bakmissin hic kalmamis oyuzden hayrli saglikli eli ayagi duzgn olsn kucagimiz bos kalmasin Rabbimin takdiri o ne demisse o cok kaptirmayayyim kendimi diyorum cunku her animiz risk tup bebek=kucaga alana kadar risk demek ama hayal kurmadanda edemiyorum sonra hayrlisi diyorum
Kurulmazmi tabi kurulur da iste temkinli olmaya calisiyorum yoksa icim kipir kipir Rabbim hayirlisla tamamina erdirir insallh ve burdaki burda olmayan arayipta isteyipte olmayan cumlesinin kuzularini OL der ve OLDURUR insallah Allah'im hepimizi sevindirir arkadaslarim burda.ailemdende yakin oldunuz bana etrafmdaki herkes daha du bakalm hemen sevinme daha erken diyolar bana cunku bende heveslenemiyorum esimden baska kimse heyecanimi paylasmadiAllah ım hayal gibi rüya gibi insan nasıl hayal kurmaz nasıl büyür ailen bir anda o cıvıl cıvıl sesler . Birini sen tutarsın birini annen birini eşin tutar.Kocaman bir aile olursunuz neşe gelir .
Ben paylaştım valla heycanını hatta sen olayın şokundasın ben şoku atlattım bayram havasındayım . Allah ol der bizimde olur inşAllahKurulmazmi tabi kurulur da iste temkinli olmaya calisiyorum yoksa icim kipir kipir Rabbim hayirlisla tamamina erdirir insallh ve burdaki burda olmayan arayipta isteyipte olmayan cumlesinin kuzularini OL der ve OLDURUR insallah Allah'im hepimizi sevindirir arkadaslarim burda.ailemdende yakin oldunuz bana etrafmdaki herkes daha du bakalm hemen sevinme daha erken diyolar bana cunku bende heveslenemiyorum esimden baska kimse heyecanimi paylasmadi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?